MIGLOTAS 30x1000cm Džiuto Stalo Runner Derliaus Gamtinių už kanapės Džiuto Skalbiniai, Stalo Runner už Vestuvių Puotą Kalėdų Vakarėlį Apdaila MIGLOTAS 30x1000cm Džiuto Stalo Runner Derliaus Gamtinių už kanapės Džiuto Skalbiniai, Stalo Runner už Vestuvių Puotą Kalėdų Vakarėlį Apdaila MIGLOTAS 30x1000cm Džiuto Stalo Runner Derliaus Gamtinių už kanapės Džiuto Skalbiniai, Stalo Runner už Vestuvių Puotą Kalėdų Vakarėlį Apdaila MIGLOTAS 30x1000cm Džiuto Stalo Runner Derliaus Gamtinių už kanapės Džiuto Skalbiniai, Stalo Runner už Vestuvių Puotą Kalėdų Vakarėlį Apdaila MIGLOTAS 30x1000cm Džiuto Stalo Runner Derliaus Gamtinių už kanapės Džiuto Skalbiniai, Stalo Runner už Vestuvių Puotą Kalėdų Vakarėlį Apdaila MIGLOTAS 30x1000cm Džiuto Stalo Runner Derliaus Gamtinių už kanapės Džiuto Skalbiniai, Stalo Runner už Vestuvių Puotą Kalėdų Vakarėlį Apdaila

MIGLOTAS 30x1000cm Džiuto Stalo Runner Derliaus Gamtinių už kanapės Džiuto Skalbiniai, Stalo Runner už Vestuvių Puotą Kalėdų Vakarėlį Apdaila

€22.17 €15.52
Yra sandėlyje
w165634

Modelio Numeris: MIGLOTAS-Džiuto stalo runner
Naudoti: Namuose
Funkcija: retro
Technics: Megzti
modelis: SPAUSDINTI
Medžiagos Tipas: džiutas
Modelio Tipas: Kietas
spalva: Linas
Medžiaga: 100% Linas
Prekės Pavadinimas: koralų
Dydis: 30X1000cm
Prašymas: Vestuvių, Valgomasis stalas, Banketas, Restoranas, Šalis, mokyklos Baigimo

  • Produkto Išsamiai

    100% aukštos kokybės natūralios heseno už kanapės Nėrinių Stalo Runner, patvarus,nr. išnyks.Gali būti kaip gražus aksesuaras vestuvių, ji gali daugkartinio naudojimo ir lengvai valoma.Tinka namų, viešbučių, vestuvių, pobūvių, kėdės nugaros apdaila, viešbutis, pokylių vieta, išplanavimas, drabužiai, "PASIDARYK pats" vadove, reikmenys, medžiagos, Natūrali, be taršos, draugiškas aplinkai.Dydis: 30x180cm, 30x1000cm.Komplektą sudaro: 1X MIGLOTAS Džiuto Stalo Runner NOTO: 1. Šis produktas yra šiek tiek kvapas, nes medžiaga, po to, kai jūs įtraukėte ją ribų, ji bus disappare, tai yra skonio, žaliavos. 2. Jei norite plauti, jūs galite tik tada nuplaukite jį šiltu vandeniu, o ne su skalbimo mašina.

    Mokėjimo Jei jums reikia pakeisti kainą užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą Pirkėjų sumokėtas importo dutaid ies, muito mokesčius ir mokesčius, jei tokių yra.Mes priimame mokėjimo būdus: Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelės, Interneto Pinigai ir banko transfe

    Grįžti & Grąžinti 1.Visi mūsų produktai yra pagaminti iš didžiųjų gamintojų, profesinių QC Komanda bandymo produkto. 2.Jei gaminiai yra ne pats, kaip desription arba skaldytų tranzito, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. (Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir fotografavimas 3.Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus, mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir reikia mokėti už laivybos kaina.

    Pristatymo laikas 1. 15-20 darbo dienų (Japonija, Singapūras, Pietų Korėja, Malaizija) 2. 15-35 dienas (Vakarus Euro, Rytų Euro, Okeanija, Vidurio Rytuose, Šiaurės Amerikoje) 3. 35-45 darbo dienomis (Pietų Amerikoje, Afrikoje, Pietų Afrika) 4. 45-60 darbo dienomis (Rusija)

    Atsiliepimai 1.Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti 5 žvaigždžių atsiliepimą apie mus. 2.Jei nesate patenkinti produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis, o ne palikti neigiamą atsiliepimą ar darbo ginčą.Mes stengiamės patenkinti jus.

    Žymos: languotas stalo runner, džiuto nėrinių runner, blizgučiai džiuto runner, japonija nagų, žvakių laikiklis šiaurės stilius, džiuto apskritojo stalo runner, medvilnės stalo runner, flamingo plaukų, noel stalo runner, levandų stalo runner.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai