Huieson Profesionalios Technologijos 5 Sluoksnių Sudėtiniai Medienos 2 Anglies Sluoksnį, Stalo Teniso Raketės Blade LoopKilling Žaidėjų S4 Huieson Profesionalios Technologijos 5 Sluoksnių Sudėtiniai Medienos 2 Anglies Sluoksnį, Stalo Teniso Raketės Blade LoopKilling Žaidėjų S4 Huieson Profesionalios Technologijos 5 Sluoksnių Sudėtiniai Medienos 2 Anglies Sluoksnį, Stalo Teniso Raketės Blade LoopKilling Žaidėjų S4 Huieson Profesionalios Technologijos 5 Sluoksnių Sudėtiniai Medienos 2 Anglies Sluoksnį, Stalo Teniso Raketės Blade LoopKilling Žaidėjų S4 Huieson Profesionalios Technologijos 5 Sluoksnių Sudėtiniai Medienos 2 Anglies Sluoksnį, Stalo Teniso Raketės Blade LoopKilling Žaidėjų S4

Huieson Profesionalios Technologijos 5 Sluoksnių Sudėtiniai Medienos 2 Anglies Sluoksnį, Stalo Teniso Raketės Blade LoopKilling Žaidėjų S4

€11.66 €8.16
Yra sandėlyje
w165540

Tinka: Suaugusiųjų, Paauglių Stalo Teniso Mokymai
Modelio Numeris: Lentelėje Tenso Ašmenys S4
Neto Svoris: 90+-10g Maždaug
Apačioje: Sudėtinės Valdyba
Dydis: 160*152mm
Rankena Reiškia,: Ilgas ir trumpas
Guma: Į Spuogus
Prekės Pavadinimas: HuIESON
Svoris: Heavy Tip Light Handle (Offensive)
Kiekis: 1 Gabalas
Baseboard Sluoksnis Skaičius: 7
Savybės: Įprasta Rankena, Gera Kontrolė, Galingas
Punktas: Stalo Tenisas Mokymo Ašmenys S4
Medžiaga: Sudėtinės Medžio, Beržas, Anglies Pluošto, Paulownia

  • Huieson Profesionalios Technologijos 5 Sluoksnių Sudėtiniai Medienos 2 Anglies Sluoksnį, Stalo Teniso Raketės Blade LoopKilling Žaidėjų S4

    Prekė: Stalo Teniso Raketė Ašmenys / Stalo Tenisas Bat Ašmenys / Stalo Tenisas Irklas Ašmenimis

    2 Tipų:

    Ilga Rankena / Horizontaliai / Shakehand Grip Tipo.

    Trumpos Rankenos / Tiesi Rankena / Penhold Tipo.

    Ašmenys: 2 Sluoksnių Technologijų Junginys, Medienos + 2 Sluoksnių Beržo Medienos + 2 Sluoksnių Anglies Pluoštas + Didelis Centrinis Paulownia Medienos.

    Svoris: 90+-10g Maždaug

    Greitis: 8

    Kontrolė: 9

    Įpakavimas: 1 vnt Stalo Teniso Raketės Ašmenys Suvynioti Burbulas Maišeliai.

    Savybės:

    1. Aukštųjų Technologijų Sythetic Medienos Paviršiaus, Lengva Įsitraukti su Klijais pasiekti Didelį Našumą.

    2. Įprasta Rankena, Tinka Paaugliams ir Suaugusiems, Naudoti.

    3. Prakaitas Sugeriančios Anti-slip Rankenos Dizainas, Patogus Laikyti.

    4. Pagamintas iš 7 Sluoksnių Sudėtiniai Medienos Sluoksnių, Didelių Centrinių Paulownia Medienos Peilis, Didžiosios Strike Deformacijos, Ne Taip Greitai Atšoka, Tinka Loopkilling Tipo Žaidėjai.

    5. Super Deal Stalo Teniso Ašmenys, skirti "PASIDARYK pats", Stalo Teniso Raketės, Ypač tinka Paaugliams, Stalo Tenisas Mokymo.

    Pastaba: Palikti Pranešimą Jei Norite Raketės Tikrą Svorį.Mes negalime Pažadėti, kad Mes galime Suteikti Jums Raketę Tikslaus Svorio, Bet Mes pasistengsime Atsiųsti Raketės Apytikslis Svoris.

    Visiems Pirkėjams

    Mokėjimo priimame T/T, sąlyginio Deponavimo ir " western Union

    Paprastai laivybos savo sklypai yra išsiunčiamas per 3 dienas.Rusijos Klientai, maloniai Prašome NAUDOTI SAVO PILNĄ VARDĄ, pateikti Užsakymo, Priešingu atveju, galite ne Gauti Prekes.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Pristatymo Laikas: Nemokamas pristatymas siųsti Kinija paštu, o dauguma šalių gali atvykti apie 15~35 dienų.Rusija ir Brazilija yra lėtai, gali prireikti 20~90 dienų.Jei jūsų dona€™t, priimti per 45 dienas, prašome rašyti man, aš patikrinti jums.

    Atsiliepimų Mes labai vertiname jūsų 5 Žvaigždučių TEIGIAMŲ Atsiliepimų.Mes turime programą, kuri automatiškai atsakymai kaip tik galite palikti savo atsiliepimus.Mes labai vertiname jūsų patarimų, kurie leidžia mums pasiūlyti geresnes paslaugas jums.Jei yra PROBLEMA su jūsų užsakymą ar norite sužinoti daugiau informacijos apie mūsų gaminius , Ne nedvejodama, kad tegul man žinoti, mes darome viską, kad išspręsti savo problemas.

    Ir grąžinimo Garantiją, priimame prekių grąžinimas per 7 dienas.Grįžti Krovinių bus seller’s atsakomybės, jei tai yra kokybės klausimas, ar jūs gaunate produktą nėra aprašytas, kitaip, pirkėjas padengs grįžti krovinių ir grąžinimas neleidžiamas (Jei grįžti produkto, prašome laikyti originalioje pakuotėje) Mes turime 6 mėnesių garantija mūsų produktus, jei produktus galite įsigyti, yra defektų per 1 mėnesį .mes atsiųsime jums pakeitimo be papildomų mokesčių arba grąžinti, kai mes gauti gaminius su trūkumais, jei nesate patenkinti produkto, vis dar galite siųsti juos atgal į jav, tačiau jums reikia mokėti laivybos krovinių.

    Žymos: zlc, huieson stalo tenisas, Anglies Pluošto, donic gumos, ping pong, stalo tenisas stick, teniso raketė, kryžiaus skaidrių lentelė, elastinės juostos teniso kamuoliukas, ašmenys ping pong.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai