Vaikai Makiažas Žaislų Rinkinys Mergina Skalbti netoksiškas Princesė Kosmetikos Rinkinys su Nešiojimo dėklas Apsimesti Žaisti Žaislų Rinkinys už Mergaitę Vaikai Makiažas Žaislų Rinkinys Mergina Skalbti netoksiškas Princesė Kosmetikos Rinkinys su Nešiojimo dėklas Apsimesti Žaisti Žaislų Rinkinys už Mergaitę Vaikai Makiažas Žaislų Rinkinys Mergina Skalbti netoksiškas Princesė Kosmetikos Rinkinys su Nešiojimo dėklas Apsimesti Žaisti Žaislų Rinkinys už Mergaitę Vaikai Makiažas Žaislų Rinkinys Mergina Skalbti netoksiškas Princesė Kosmetikos Rinkinys su Nešiojimo dėklas Apsimesti Žaisti Žaislų Rinkinys už Mergaitę Vaikai Makiažas Žaislų Rinkinys Mergina Skalbti netoksiškas Princesė Kosmetikos Rinkinys su Nešiojimo dėklas Apsimesti Žaisti Žaislų Rinkinys už Mergaitę Vaikai Makiažas Žaislų Rinkinys Mergina Skalbti netoksiškas Princesė Kosmetikos Rinkinys su Nešiojimo dėklas Apsimesti Žaisti Žaislų Rinkinys už Mergaitę

Vaikai Makiažas Žaislų Rinkinys Mergina Skalbti netoksiškas Princesė Kosmetikos Rinkinys su Nešiojimo dėklas Apsimesti Žaisti Žaislų Rinkinys už Mergaitę

€9.90 €5.44
Yra sandėlyje
w165519

Amžius: 5-7 Metų
Temos: Muzika
Sertifikavimo: Kinija sertifikuotas (3C)
Įspėjimas: NĖRA
Modelio Numeris: Vaikai Makiažas Žaislų Rinkinys Mergaitė Princesė Kosmetikos Rinkinys

  • Daugiau Produktų:

    Vaikai Makiažas Žaislų Rinkinys Mergina Skalbti netoksiškas Princesė Kosmetikos Rinkinys su Nešiojimo dėklas Apsimesti Žaisti Žaislų Rinkinys už Mergaitę

    Informacija:

    PRINCESĖ PASAKŲ KOLEKCIJA: Merginos Nekilnojamojo Makiažas Rinkinys-tai puiki dovana jūsų princesė, mergaitės vaikams.Gražus rožinis šildomi atveju kelyje kelionės, lengva nešiotis.

    MERGINOS sudaro ATVEJU IR KOSMETIKOS RINKINĮ: Tai sudaryti vaikams labai aukštos kokybės vaidmenų rekvizitai, leiskite vaikams turėti galimybę patirtį suaugusiųjų gyvenimą.

    PLĖTOTI VAIKŲ GEBĖJIMUS: Ji yra įdomus kosmetikos casemakeup žaislai gali kurti mergaičių kūrybiškumą ir tobulinti praktinius gebėjimus, tai yra puikus kūrybingas dovanas vaikams.

    SAUGUS VAIKAMS: Pagamintas iš aukštos kokybės netoksiška ir skalbti sudedamųjų dalių, saugos patikrintas vaikams.Merginos gali praleisti gražus princesė metu saugiai.

    IDEALI DOVANA: Puikus kosmetikos rinkinys apsimesti žaisti, princesė šalys, žaisti-datas, naujokai, naujokai, ar patyrę sudaro menininkų, paaugliai pirmiausia reikia atlikti iki rinkinys, gimtadienio, princesė ubierz, ir kasdien įdomus vaikų veiklą.

    Produkto Aprašymas:

    Puikus tėvų-vaikų bendravimą, žaisti su draugais, vaikų darželis, vaidmuo žaisti įrankiai.

    Padeda plėsti žinias, tobulinti komunikacijos įgūdžius ir bendradarbiavimo įgūdžius.

    Pagamintas netoksiškas, aplinkai draugiškas plastiko medžiagos.

    Lygaus paviršiaus dizainas, negadina vaikų " konkurse rankos.

    Modeliavimo kosmetikos rinkinys atveju vaikai žaidžia namuose.

    Specifikacija:

    Medžiaga: plastikas

    Dydis plastiko nešiojamas krepšys: 20 x 6 x 18cm / 7.87 x 2.36 x 7inch

    Plastikiniai Nešiojamas Krepšys taip pat galima naudoti kaip pagrindo laikyti saldainius. (Pastaba: saldainius ant nuotraukos yra tik demonstracijai, nėra įtrauktas.)

    Komplektą Sudaro:

    1x Merginos sudaro Kosmetikos Rinkinys

    Mokėjimo >>

    1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

    2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

    3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

    Siuntos >>

    1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

    2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

    3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

    Garantija >>

    1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

    2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

    Grįžti & Grąžinti >>

    1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

    2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

    Atsiliepimai >>

    Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

    Žymos: švelnus merginos makiažas rinkinys, teptuku disney, mergina makiažas, toksiška, audinio žaislų istorija, moteris visiškai makiažas rinkinys, sušaldyti makiažas rinkinys, vaikas makiažas, sušaldyti nagų, eyeline skystis.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai