DAKATU 22#Pakaitinis Automobilis klavišą blade DAKATU 22#Pakaitinis Automobilis klavišą blade

DAKATU 22#Pakaitinis Automobilis klavišą blade "Nissan" A33 Teana Qashqai Sylphy Livina Tiida X-Trail Apversti raktas peilis NR. 22 KLAVIŠĄ PEILIS

€6.52 €5.48
Yra sandėlyje
w165254

R/C Funkcija: be
Prekės Pavadinimas: DAKATU
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba: Kinija
Medžiagos Tipas: Metail
Mainų Dalies Numeris: dy821
Pritaikymas: No

  • NĖRA.22KEY PEILIS

    Pls palyginkite jūs klavišą peilis su šį vieną, ar yra tos pačios, prieš perkant

    Vežimas

    Prekės bus išsiųsti Per China post oro paštu ,Honkongo Oro Paštu, EMS, UPS ar DHL.per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo patvirtinta

    Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas

    Grąžinimo Politika

    Jeigu jūs norite grąžinti prekes, prašome nuolat juos tos pačios būklės, kaip buvo.Mes grąžinsime jums po to, kai mes jį gavo, tačiau grąžinamosios išmokos suma bus neįeina laivybos kaina.

    Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos su mumis.Po to, kai jūs laivą iš sklypas, prašome siųsti mums sekimo numerį.

    Importo muitai

    Mokesčiai ir rinkliavos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

    Mes atsiųsime savo sklypus ir dovana, ir paskelbti sąskaitą vertė yra mažesnė už $30 iki stengiamės išvengti muitinės mokestį.

    Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius, muitų mokesčių, ar muitinės nedelsiant.Jei sklypas yra grįžti atgal į mus dėl pirkėjo atsisakymo mokėti minėtą mokestį, mes NEGALI išsiųsti siuntinį tol, kol pirkėjas visiškai šie mokesčiai ir mokėti VISUS grįžti ir vėl išlaidos.Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti dėl aukščiau nurodytos priežasties.

    Žymos: tuščias nissan micra raktas, tucson tuščią raktas, davidson tuščią raktas, smax tuščią raktas, gti tuščias raktas, nissan metalo tuščią raktas, "infiniti", "nissan" tuščią raktas, axa tuščią raktas, nissan cube tuščią raktas, nissan rouge raktas.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai