Specialių Kristalų Aksomo Lėlės Drabužiai Tiktų 22-23 colių Reborn Baby Lėlės Berniukas Romper Drabužių, kurių Skrybėlių Mada Vaikams Gimtadienio Dovanos Specialių Kristalų Aksomo Lėlės Drabužiai Tiktų 22-23 colių Reborn Baby Lėlės Berniukas Romper Drabužių, kurių Skrybėlių Mada Vaikams Gimtadienio Dovanos Specialių Kristalų Aksomo Lėlės Drabužiai Tiktų 22-23 colių Reborn Baby Lėlės Berniukas Romper Drabužių, kurių Skrybėlių Mada Vaikams Gimtadienio Dovanos Specialių Kristalų Aksomo Lėlės Drabužiai Tiktų 22-23 colių Reborn Baby Lėlės Berniukas Romper Drabužių, kurių Skrybėlių Mada Vaikams Gimtadienio Dovanos

Specialių Kristalų Aksomo Lėlės Drabužiai Tiktų 22-23 colių Reborn Baby Lėlės Berniukas Romper Drabužių, kurių Skrybėlių Mada Vaikams Gimtadienio Dovanos

€11.31 €6.68
Yra sandėlyje
w164239

BJD/SD Požymis: Priedai
Įspėjimas: toli nuo gaisro
Medžiaga: Aukštos kokybės medžiaga
Lytis: drabužių lėlė berniukas
Kilmės: KN(Kilmės)
Elemento Tipas: Lėlės Priedai, "PASIDARYK pats" Žaidimas Dalys, lėlės drabužiai
Tipas: Priedai/lėlės romper
Prekės Pavadinimas: KEIUMI
Forma: Baigta
spalva: mėlyna
Modelio Numeris: KUM23dollclothes-B1
Matmenys: kostiumas 22-23 colių lėlės
Mfg Serijos Numeris: Mados
Lėlės Drabužiai Kostiumas: 22-23 colių baby Doll

  • Drabužių Aprašymas: 1) Kombinezonas Kiekis: Skrybėlę + romper 2) Spalva: mėlyna 3) Dydis: Kostiumas 22-23 colių reborn baby doll mūsų parduotuvėje 4) Medžiaga: aukštos kokybės krištolo aksomo 5) Stilius: Animacinių filmų, sulaikykite kvėpavimą, leiskite mums pamatyti visą Drabužių šou": Jums bus malonu pamatyti jūsų mėgstamiausia lėlė patrauklesnė po pateikiant stilingas kostiumai, jie taip pat yra jūsų geriausias pasirinkimas už vaikų gimtadienio dovana, kalėdų dovanos, surinkimo ir kt.Jie yra labai gražus.Ar esate pasirengę priimti juos į savo namus?

    1 .Spalvų neatitikimas: Skirtumas spalva, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane,apšvietimo,fono ir t.t.Tačiau,jei jūs įsitikinę, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos,prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

    2. Pristatymas: Visos lėlės bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo žemyn.Mūsų Kaina neapima mokesčių, ar kitų paslėptų mokesčių, mes neatsakome už bet kokią užsakymą muito ar importo mokesčių.tikiuosi, jūs galite tai suprasti.

    3. Grįžti paslaugos: Mes garantuojame, kad visos prekės yra 100% geros būklės ir kokybiškas.Jei esate nelaiminga su elementą, dėl bet kokios priežasties, pls grąžinti ją per 7 dienas nuo gavimo, jis bus pakeisti arba grąžinti pinigus suteikta.Jei produktai turi visus kokybės problema, mes siūlome grąžinti pinigus jums.

    KEIUMI, nustatyta 2014 m., mes turime mūsų pačių gamykloje, sandėlyje, profesionali aptarnavimo komanda, mes taip pat atidarė užsienio sandėlių Brazilija ir Rusija.Nuo įmonės įkūrimo, mes buvo palankiai įvertino klientai, su savo aukštos kokybės, greito transportavimo, ir geras aptarnavimas po pardavimo.

    KEIUMI yra įsipareigojusi sukurti aukštos klasės prekinių ženklų, kad kiekvienas vaikas kiekvienos šeimos gali realizuoti lėlės svajonė.

    KEIUMI--IR JUMS, IR MAN .

    Žymos: jordanija lėlės priedai, balta perdegimo aksomo audinys, coverstitch mašina, bžūp gaisro, berniukai tv šou, bžūp lėlės, laisvės nissan, juoda lėlės reborn, kūdikis gimė striukė, blythe saulės skrybėlę.

  • Atsiliepimai (1)

    • Speedy2010

      Product as described.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai