Universalus, Reguliuojamas Smart Nugaros Laikysenos Korektorius Protingas Petnešomis Paramos Diržas Peties Mokymo Diržas Stuburo Korekcija Universalus, Reguliuojamas Smart Nugaros Laikysenos Korektorius Protingas Petnešomis Paramos Diržas Peties Mokymo Diržas Stuburo Korekcija Universalus, Reguliuojamas Smart Nugaros Laikysenos Korektorius Protingas Petnešomis Paramos Diržas Peties Mokymo Diržas Stuburo Korekcija Universalus, Reguliuojamas Smart Nugaros Laikysenos Korektorius Protingas Petnešomis Paramos Diržas Peties Mokymo Diržas Stuburo Korekcija Universalus, Reguliuojamas Smart Nugaros Laikysenos Korektorius Protingas Petnešomis Paramos Diržas Peties Mokymo Diržas Stuburo Korekcija Universalus, Reguliuojamas Smart Nugaros Laikysenos Korektorius Protingas Petnešomis Paramos Diržas Peties Mokymo Diržas Stuburo Korekcija

Universalus, Reguliuojamas Smart Nugaros Laikysenos Korektorius Protingas Petnešomis Paramos Diržas Peties Mokymo Diržas Stuburo Korekcija

€8.40 €5.97
Yra sandėlyje
w163967

Smart Nugaros Laikysenos Korektorius: Mokymo Diržas Stuburo Korekcija Atgal
Poveikis: Kaulų Priežiūra
Prekės Pavadinimas: UOYOTT
Modelio Numeris: ZBY3330

  • [xlmodel]-[custom]-[53760]

    Bloga laikysena veikia jūsų sveikatą, pasitikėjimą savimi ir, galiausiai, savo nuotaiką!Ji yra sukurta siekiant pagerinti jūsų laikysena.Ji primena, kai jūsų laikysena yra neteisingas, kuris padeda atsikratyti nugaros skausmų, nustatyti kuprius ir ištaisyti jūsų suapvalintas atgal.

    PRODUKTO SAVYBĖS:

    Smart Laikysena Priminimas, Kai vartotojai atgal, yra linkusi daugiau nei 25 laipsniai, atgal priminimas bus automatiškai prasme ir iškart įjungti vibraciją, signalizacija.Tai treniruoja savo kūną, kad priimti teisinga laikysena natūraliai.

    Nematomas Po Drabužiais Jos mažos, ir jūs galite lengvai nešioti jį pagal savo drabužius.

    Patogus Ji yra pagaminti iš lengvos, minkštos, akytos vėdinimo medžiagų, kurios saugo jūsų odą patogiai.Aukštos elastinga nailono diržas yra skirtas patogumui, o ne kasti į savo odos.

    Vienas Dydis Tinka Visiems, Jūs galite reguliuoti dydį.Jos tinka suaugusiems ir vaikams.

    Ilgas Baterijos veikimo laikas Naudoja 500mAh polimero ličio baterija, ir gali būti naudojami apie 15 dienų, po 1 val. įkrovimo.Ji yra lengva įkrauti prijungus USB kabelį.

    APRAŠYMAS

    Tai yra TURI būti visiems, su nugaros skausmas, kuprius arba apvalios atgal.

    Į šiandienos moderniame pasaulyje, jos lengviau nei bet kada rasti sau slouched per telefono arba smuko daugiau nei nešiojamojo kompiuterio valandas vienu metu.Mes dažnai gauti taip porwane į tai, ką darome, kad mes pamiršti, kad patikrinti mūsų laikysena.

    Koreguoja jūsų laikyseną, natūraliai raumenis atminties ir plėtoti įprotis ištiesinti.

    Po kelių bandymų, mes rekomenduojame, kad vartotojai dėvėti laikysenos korektorius 2 valandų per dieną.Po 21 dienų pamatysite žymiai pagerėjo laikysena.90 dienų bėgyje jums bus sukurti raumenų atminties, o tai reiškia, kad jūs laikykite nugarą tiesiai, net ir be laikysena petnešomis.

    Jūs galite dėvėti jį, o sėdėjimo, stovėti ar vaikščioti.Mes rekomenduojame jį naudoti per treniruotę.

    Ištaisyti savo laikysena, gali jaustis nepatogu iš pradžių, nes, jūsų kūnas tapo toks naudojamas sėdint ir stovint tam tikru būdu.

    SPECIFIKACIJOS

    DYDIS: Universalus, reguliuojamas

    SPALVA: Pilka

    SVORIS: 0.4 kg (185g)

    BATERIJOS TALPA: 500mAH/3,7 V

    ĮKROVIMO LAIKAS: 1 valanda

    BATERIJOS veikimo trukmė: 15 dienų

    RINKINĮ SUDARO: kūno Laikysenos korektorius, USB įkrovimo kabelis ir naudojimo instrukcija

    [xlmodel]-[produktai]-[53762]

    [xlmodel]-[foto]-[0000]

    [xlmodel]-[custom]-[53761]

    Žymos: monetos laikysena, pažangi laikysenos korektorius, lieti laikysena, požiūris smart žiūrėti, atgal išgydyti, pro laikysena, liemenėlė p laikysena, hipee smart laikysena, vyrų laikysena, atgal voras.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai