Tikslumo Atsuktuvas Bit Set 30-in-1 S2 Plieno Magnetinis Atsuktuvų Rinkinys Telefonams Žaidimas Tablet PC Elektronikos Taisymo Įrankis Tikslumo Atsuktuvas Bit Set 30-in-1 S2 Plieno Magnetinis Atsuktuvų Rinkinys Telefonams Žaidimas Tablet PC Elektronikos Taisymo Įrankis Tikslumo Atsuktuvas Bit Set 30-in-1 S2 Plieno Magnetinis Atsuktuvų Rinkinys Telefonams Žaidimas Tablet PC Elektronikos Taisymo Įrankis Tikslumo Atsuktuvas Bit Set 30-in-1 S2 Plieno Magnetinis Atsuktuvų Rinkinys Telefonams Žaidimas Tablet PC Elektronikos Taisymo Įrankis Tikslumo Atsuktuvas Bit Set 30-in-1 S2 Plieno Magnetinis Atsuktuvų Rinkinys Telefonams Žaidimas Tablet PC Elektronikos Taisymo Įrankis Tikslumo Atsuktuvas Bit Set 30-in-1 S2 Plieno Magnetinis Atsuktuvų Rinkinys Telefonams Žaidimas Tablet PC Elektronikos Taisymo Įrankis

Tikslumo Atsuktuvas Bit Set 30-in-1 S2 Plieno Magnetinis Atsuktuvų Rinkinys Telefonams Žaidimas Tablet PC Elektronikos Taisymo Įrankis

€21.05 €10.53
Yra sandėlyje
w162979

Magnetinis: Taip
Pakuotė: 20-29Pcs
Tipas: Atsuktuvų Rinkinys
Modelio Numeris: chenhanPT3001
Su Rankena, Ar Ne: Taip
Savybės: Mini
Prekės Pavadinimas: BENYS
Medžiaga: Chromo-vanadžio Plieno
Varžto Galvutės Tipas: Trikampis

  • Aprašymas:

    28 atsuktuvus bei du atsuktuvus magnetiniame plastiko dėžutė.Lengva naudotis, patvarus ir nešiojamų.

    Jis gali būti plačiai naudojamas remontas, dauguma namų elektronine įranga ir buitine technika.

    A

    specifikacija:

    Rankenos medžiaga: aliuminio lydinys

    Tiek medžiaga: S2 plienas

    Dėžutė medžiaga: plastikas

    Svoris: apie 310g

    Laivybos Politika:

    1. Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Po Registruoti Oro Paštą, kuriuo imtis 20-60 dienų.

    2. Užsakymo Vertė> $ 120 Nemokamas Pristatymas Per EMS, DHL ar Fedex.

    Užsakymo Vertė> $ 5 Per China Post Registruoti Oro Paštu.

    Jei jums reikia greitai express, prašome susisiekti su mumis, jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $ 120

    4. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    Atsiliepimų & Grąžinti:

    Jei jums patinka mūsų produktas, palikite mane visi 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais apie VK , ru.itao, Facebook arba Twitter.

    Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus iš pradžių, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė. :).

    AČIŪ!

    Žymos: pc remontas, telefonu taisymo įrankis, inox torx bit, rinkinys torx, 4mm bitų rinkinys, tiek nustatyti s2 16, įrankių remontas elektroninių, skrudintos atsuktuvų rinkinys, plonas atsuktuvų antgaliai, bitų rinkinys allen.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai