Atsparus vandeniui Jūrų Bluetooth Audio Stereo Radijo Grotuvas +1pair 4 colių Garsiakalbiai Vandeniui Valtis ATV SPA Golfo Krepšelį+FM, AM Antena Atsparus vandeniui Jūrų Bluetooth Audio Stereo Radijo Grotuvas +1pair 4 colių Garsiakalbiai Vandeniui Valtis ATV SPA Golfo Krepšelį+FM, AM Antena Atsparus vandeniui Jūrų Bluetooth Audio Stereo Radijo Grotuvas +1pair 4 colių Garsiakalbiai Vandeniui Valtis ATV SPA Golfo Krepšelį+FM, AM Antena Atsparus vandeniui Jūrų Bluetooth Audio Stereo Radijo Grotuvas +1pair 4 colių Garsiakalbiai Vandeniui Valtis ATV SPA Golfo Krepšelį+FM, AM Antena Atsparus vandeniui Jūrų Bluetooth Audio Stereo Radijo Grotuvas +1pair 4 colių Garsiakalbiai Vandeniui Valtis ATV SPA Golfo Krepšelį+FM, AM Antena Atsparus vandeniui Jūrų Bluetooth Audio Stereo Radijo Grotuvas +1pair 4 colių Garsiakalbiai Vandeniui Valtis ATV SPA Golfo Krepšelį+FM, AM Antena

Atsparus vandeniui Jūrų Bluetooth Audio Stereo Radijo Grotuvas +1pair 4 colių Garsiakalbiai Vandeniui Valtis ATV SPA Golfo Krepšelį+FM, AM Antena

€120.84 €73.71
Yra sandėlyje
w162942

Elemento Dydis: 3.5 colių
Galia: MP3
Įdiegti Dydis: 1 din
Prekės Pavadinimas: MarineMaxx
Garantija: 1 Metai
Įtampa: 12V
Medžiaga: Lieto Aliuminio
spalva: juoda
Radijo Dažnių Atsaką: FM,AM Europos ir Amerikos Dažnio taikoma
Specialios Funkcijos: Atsparus vandeniui
Rezoliucija: Aukštos Raiškos Displayer
Prekės Svoris: 1.8kg
Ekrano Dydis: 1.5"
Kompiuterio Atminties Dydis: NĖRA
kilmės vieta: Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Medžiagos Tipas: Lieto Aliuminio
Specialių Features1: Radijo Imtuvas
PANAUDOTA: Universalus
Automobilių Gamintojo: Keičiamieji
Modelio Pavadinimas: H-804-5104W-47W
OSD Kalba: lietuvių

  • Atsparus vandeniui Jūrų Gabaritas Radijas FM AM MP3/USB Stereo Imtuvas VALTIS ATV SPA UTV

    Ši maža vandeniui yra stereo labai teikti paraiškas, kur tik yra laisvos vietos.Nors tai tik gabaritas dydį, jis gali dar galios iki 4 garsiakalbiai su 40 w (peak power) vienam kanalui.

    Šis stereo neturi KOMPAKTINIŲ diskų grotuvą.Vietoj to, ji turi AM/FM radiją ir RCA, Aux audio įėjimai galinės, kurie gali būti naudojami žaisti garso iš ipod, nešiojamieji palydovinės radijo stotys ir pan.Ji taip pat bus žaisti savo skaitmeninius MP3 failus, kai jūs prijunkite savo MP3 grotuvą arba "Flash" ratai, galinis USB lizdas (MP3 grotuvai, taip pat bus papildytos).

    Idealiai tinka:Motociklams, mažesnių žvejybos laivai, cuddy kabinos, slidinėjimo valtys ir PWCs, vienetas yra taip pat puikiai tinka spa baseinai, keturračiais, golfo automobiliukai ir RVs.

    ATV UTV SPA 4x40W Stiprintuvas

    Ši vandeniui yra stereo labai teikti paraiškas, kur tik yra laisvos vietos.Nors tai tik gabaritas dydį, jis gali dar galios iki 4 garsiakalbiai su 40 w (peak power) vienam kanalui.

    Šis stereo neturi KOMPAKTINIŲ diskų grotuvą.Vietoj to, ji turi AM/FM radiją ir RCA, Aux audio įėjimai galinės, kurie gali būti naudojami žaisti garso iš ipod, nešiojamieji palydovinės radijo stotys ir pan.Ji taip pat bus žaisti savo skaitmeninius MP3 failus, kai jūs prijunkite savo MP3 grotuvą arba "Flash" ratai, galinis USB lizdas (MP3 grotuvai, taip pat bus papildytos).

    Įrenginys taip pat palaiko "Bluetooth" belaidė muzikos transliacija iš jūsų "iPhone" / "Android" ar panašių "Bluetooth" prietaiso.

    RCA/Line out taip pat yra numatyta prijungimo prie išorinio stiprintuvo.

    Idealiai tinka:

    Keturračiai, UTVs, Motociklai, Žvejyba, valtys, cuddy kabinos, slidinėjimo valtys ir PWCs, vienetas yra taip pat puikiai tinka spa baseinai, keturračiais, golfo automobiliukai ir RVs.

    Savybės:

    100% Brand New

    MP3/USB

    AUX įėjimas

    Radijas FM AM

    Aux/RCA įvesties

    RCA išvestis

    "Bluetooth" Muzikos Funkcijos

    Laikrodis/24 Valandos

    JAV ir Europos Radijo Dažnių

    Bass/Aukštų Dažnių/Balanso

    4X 40W Stiprintuvą

    Maitinimas: DC 12V

    Vandeniui Lygis :IP66 Standartas)

    Atitinka ASTM 117 druska/rūko standartas

    Kietojo aliuminio važiuoklės

    Gumos Lytėjimo Veiksmų Valdymo Mygtukai

    Aukštos raiškos Teigiamas LCD Ekranas

    Ryškus LED apšvietimas

    Montavimo Matmenys:

    Montavimo Gylis =41mm

    Įrengimas iškirpti = 79.9 mm

    Pakuotės Turinys:

    Vienetas x 1PCS,

    Vielos kabelis x 1PCS

    Įdiegti Laikiklis su varžtais x 1PCS

    Naudojimo Instrukcija lietuvių kalba X 1PCS

    Vaiskiai Balta Mažmeninės Langelyje x 1PCS

    Atsargos: Turimų akcijų, Greitas Pristatymas tą pačią dieną

    4" 2 Būdas Jūrų Laivu Vandeniui Garsiakalbiai Lauko Jūrų Laivu SPA UV-Įrodymas Viso 160W Spalva: Balta atsparumas Vandeniui: IP66 Kūgio Dydis: 4" Montavimo Skylės Diametras: 105mm(4.13) Montavimo Gylis: 53mm/(2.08) Varža: 4 Ohm Dažnių diapazonas: 120Hz - 20kHz Galia (max): 80W Grotelių medžiaga: UV Plastiko Krepšelis Medžiaga: UV Plastikiniai Kūgio Medžiaga: Polipropilenas Gumos Surround: Taip Magnetas Medžiaga: Ferito, 4oz Magneto Apsauga: Plastikinių Vandens Guard SPL(1Watt/1Meter): 80dB Naudojimas:Valtis,jachta,SPA,plaukimo baseinas,ATV,UTV

    Pakuotės turinys: 4inch jūrų garsiakalbiai x 1Pair

    Atsparus vandeniui Jūrų Gumos Ančių Dipolio Lanksti FM AM Radijo Antena Valtis Jachta ATV UTV RV Sunkvežimis

    Savybės: Jūrų Gumos Radijo Antena, Didelis priimamasis, AM/FM Vandeniui ir atspari korozijai.Puikus valčių ir kemperiais. 33.7 CM Ilgio Stiebo 1.3 M Kabelio Ilgio

    Apie mus:

    Lauko Elektronika yra Kinijos pirmaujanti tiekėjas Elektronika ,Mes turime didžiausią pasirinkimą buitinė technika, Jūrų Elektronikos, Namų Elektronikos Taikymo.

    Mes siekiame, kad jūsų 100% Pasitenkinimo nuo žemės iki, teikti vieno langelio " paslauga mūsų klientams.Mes per daugelį metų ekspertų patirtis plataus Vartojimo Elektronikos.Mūsų įsipareigojimas teikti aukščiausio lygio paslaugas tęsiasi nuo pradinio tyrimo per mūsų skirta po pardavimo parama ir mūsų komanda gali padėti, su bet kokius klausimus, kurie jums gali turėti visą gyvenimą mūsų produktas.

    Vežimą:

    Mūsų Krovinių vežimo Sąnaudos apima sąnaudas, laivybos, krovos ir aukštos kokybės pakuotėje.

    Mes nesame atsakingi už nepristatyti adresą.Mes pasiliekame teisę imti, laivybos mokestis vėl grįžo elementų, dėl blogo adresą.

    Prekės yra paprastai išsiunčiamas per 3 dienas po to, kai mokėjimas buvo tikrinamas (Šeštadienis. & Saulės.neįskaičiuojami.)

    Prekės bus siunčiamos per EMS/FedEx/DHL/UPS/China Post " Oro Paštu .Prašome pateikti išsamią adresą ir kontaktinį numerį, jie yra labai svarbūs, kurjerio.

    Pranešimas: Užsakymus, kurių freeshipping politika bus išsiųsti per geriausias galimas pristatymas metodas mūsų logistikos ekspertas.

    Žalą ar trūkstamus komponentus:

    Visi mūsų produktai yra visiškai naujas ir yra atidžiai tikrinami prieš išsiunčiant.Prašome patikrinti paketą prieš kurjerių lapai.

    Jei jums gauti sugadintos prekės arba trūksta dalis, prašome išsaugoti pakuotę ir siųskite nuotraukas ir savo kontaktinius skaičius mums per 5 dienas.

    Jei produktai galbūt žalos pristatymo metu, klientai turi pranešti per 5 dienas su savo kontaktinį numerį ir nuotraukoje, kurioje žalą.Tuo tarpu, ji gali trukti apie 15 dienų laivybos kompanija ištirti atveju, ačiū už jūsų supratimą.

    Garantija Ir Grąžinimo Politika:

    Mes orderio Prietaisą nuo medžiagų ir gamybos defektų esant paprastiems vartotojams vienerius metus nuo gavimo datos prekių.

    Žymos: bem "bluetooth" ausinių, golfo klubas, automobilio radijas, "bluetooth" auksas, "bluetooth" garsiakalbis, garsiakalbis, fm radijas, pagalbinė valtis, m3 grotuvas bluetooth, rca cabl.

  • Atsiliepimai (2)

    • Jigoku Shoujox3

      Good

    • Gerald Pogi 23

      ok

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai