Kailio Antklode Europos Prabangos Imitacija Kailio Antklode Minkštųjų Baldų Kambarį Bay Lange Sofos Antklodė Padengti, Antklodė, Lovos Pabaigos Blan Kailio Antklode Europos Prabangos Imitacija Kailio Antklode Minkštųjų Baldų Kambarį Bay Lange Sofos Antklodė Padengti, Antklodė, Lovos Pabaigos Blan Kailio Antklode Europos Prabangos Imitacija Kailio Antklode Minkštųjų Baldų Kambarį Bay Lange Sofos Antklodė Padengti, Antklodė, Lovos Pabaigos Blan Kailio Antklode Europos Prabangos Imitacija Kailio Antklode Minkštųjų Baldų Kambarį Bay Lange Sofos Antklodė Padengti, Antklodė, Lovos Pabaigos Blan Kailio Antklode Europos Prabangos Imitacija Kailio Antklode Minkštųjų Baldų Kambarį Bay Lange Sofos Antklodė Padengti, Antklodė, Lovos Pabaigos Blan Kailio Antklode Europos Prabangos Imitacija Kailio Antklode Minkštųjų Baldų Kambarį Bay Lange Sofos Antklodė Padengti, Antklodė, Lovos Pabaigos Blan

Kailio Antklode Europos Prabangos Imitacija Kailio Antklode Minkštųjų Baldų Kambarį Bay Lange Sofos Antklodė Padengti, Antklodė, Lovos Pabaigos Blan

€98.22 €63.84
Yra sandėlyje
w16292

Stilius: Modernus
Sezonas: Žiemos
Modelio Numeris: NTBL20371
Amžiaus Grupė: Suaugusieji
Svoris: 2120g
Rinkinys Tipas: No
Funkcija: Nešiojami
modelis: Šlifuoto
Modelio Tipas: Pledas
Reitingas: Kvalifikuotas
Plauti Stilius: Automatinė Plovykla
Naudoti: viešbutis
Spalvos Atsparumas (Grynas): 4
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Poliesterio / Akrilo
Tipas: Sriegio Antklodė/Rankšluosčiu Antklodė
Technics: Audiniai
Formos: Stačiakampis

  • Kilmės šalis : CN(Kilmės)

    Medžiaga : Poliesteris / Akrilo

    Ypatybė : Anti-Pilling

    Ypatybė : dekoratyvinis

    Sezonas : Žiema

    Tipas : dirbtiniais kailiais antklodė

    Reitingas : Kvalifikuoti

    Spalvos Atsparumas (Klasės) : 4

    Technics": Audiniai

    Forma : Stačiakampis

    Plauti Stilius : Mechaninė Plauti

    Amžiaus Grupė : Suaugusiųjų

    dydis : 130x170cm,51x67"

    sudėtis : priekiniai 80% akrilo ,20% poliesterio ,atvirkštinio 100% poliesteris

    spalva : balta

    medžiaga : priekiniai dirbtiniais kailiais ,atvirkštinio minky vilnos

    Prabangių Namų Vienoje Pusėje Kailio Antklode

    Svoris : 2120g

    Dydis: 130x170cm /67"x51"

    Įpakavimas: kaspinu+kortelė

    Savybės:

    ULTRA MINKŠTAS: nėra jokios kitos mesti antklodę gana švelni, kaip šis!Priglausti iki ir patirtis ultimate komforto su mūsų super minkštas ir prabangus mesti antklodę!Kruopščiai pagaminta iš storos, minkštos dirbtiniais kailiais ant viršaus, šonų ir labai minkštas minky vilnos dėl reversas, ši antklodė padės jums išlaikyti šiltas ir jaukus, dieną ar naktį.Jums reikia jausti, kad patikėtumėte!

    DIDELIS IR JAUKUS: didelė ir turtinga dydžio (67" x 51") yra puikus pasirinkimas keli naudoja.Glaustis su knyga ar karšto puodelio arbatos, ar užuolaidų, kad per savo lovatiesė į sudėtingą stilių, bet erdvės.Tai taip pat puiki dovana bet kokia proga!

    NE PRALIEJIMO IR LENGVA PRIEŽIŪRA: Mūsų mesti antklodę nėra paukštidę arba tabletes, kaip ir kai kurie kiti.Išlaikyti savo sofos ir lovos švarus už metus į priekį.Be to, mūsų antklodė yra lengva valyti.Tiesiog plauti skalbimo mašina ant šalto švelniu plovikliu (be baliklio).Būgniniai sausas mažai.

    MADINGAS DEKORAS: Pridėti papildomų tekstūros į jūsų dekoro ir paverskite savo kambarį į patrauklią erdvę su šis paprastas, bet madingas ir elegantiškas dizainas!Apmušalas ją ant kėdės, sofos ar lovos pridėti egzotiškas stilingas prisilietimas prie jūsų gyvenamasis kambarys arba miegamasis kambarys.

    Žymos: tikrai kailį antklodė, sidabro dirbtiniais kailiais mesti antklodę, dirbtiniais kailiais skara, sofos padengti europos, pledas ant sofos, antklodė dizainas, lovos šuo pet, stalčių kriaukle, patalynė, antklodė padengti, kailio mesti.

  • Atsiliepimai (1)

    • Novikovmarat

      Very nice plaid, very soft really superb! However be careful it is + beige that White to take into account so!!! I recommend this seller who sends the goods well packaged and very fast

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai