Vilnos Saugojimo Krepšys Vilnos Saugojimo Krepšys Vilnos Saugojimo Krepšys Vilnos Saugojimo Krepšys Vilnos Saugojimo Krepšys Vilnos Saugojimo Krepšys

Vilnos Saugojimo Krepšys "PASIDARYK pats" Priemonę Adata Saugojimo Krepšys Nešiojamų Lengvas Premium Verpalai Saugojimo Nešti Mezgimas Tiekimo Organizatorius Turėtojas

€23.76 €19.72
Yra sandėlyje
w1622

Sandėliavimo Stilius: Dėklai
Modelio Numeris: -
"PASIDARYK pats" Plaukiojančios Saugyklos Tipo: Jaučiausi Plaukiojančios Saugyklos

  • Kulka Taškų:

    1、ERDVUS INTERJERAS SU DOZATORIUMI: yra puikus išlaikyti sruogų pavidalu, o jų siūlų atskirti ir neleisti, ašarojimas, tangling ar fraying.Viduje skyriai pereiti visą kelią į apačią, norėdami išvengti smulkių daiktų iš bėgioja.

    2、AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS: Pagaminti iš Stipraus nailono medžiagos su permatoma PVC viršuje, lengvas ir patvarus.Viršuje dvipusiu užtrauktuku ir Magnetu snaps dizaino išlaikyti savo mezgimo reikmenys ir projektus nuo jūsų mylimas augintiniai.Idealiai tinka mezgimas - on-the-go.

    3、SMART DIZAINAS: Pusiau atviro dizaino, viršuje leidžia jums įdėti savo nebaigtus projektus į maišelį, be reikia nukapoti siūlai.Priekinis užtrauktukas maišelis su elastingos kilpos ir kišenėje puošybinės ir priedai.Pusę ir atgal maišeliai saugoti ultimate vadovas, mezgimo reikmenys, ir daugiau.

    4、LENGVA ATLIKTI: rankena ir nuimamas reguliuojamas diržas per petį suteiks jums galimybę atlikti jį ranka arba ant rankos, nešioti per petį arba per kūną kaip pasiuntinys.Turi-turėti dovanos avid knitter, nėrimo pradedantiesiems, mezgimo entuziastų.

    5、Adatos, kabliai, žirklės, telefonas, modelius ir kt.Įrankiai yra lengva rasti ir parduotuvėje, ir jūs turėsite viską, ant rankų!

    Produkto Savybės:

    ERDVUS INTERJERAS SU DOZATORIUMI: yra puikus išlaikyti sruogų pavidalu, o jų siūlų atskirti ir neleisti, ašarojimas, tangling ar fraying.Viduje skyriai pereiti visą kelią į apačią, norėdami išvengti smulkių daiktų iš bėgioja.

    AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS: Pagaminti iš Stipraus nailono medžiagos su permatoma PVC viršuje, lengvas ir patvarus.Viršuje dvipusiu užtrauktuku ir Magnetu snaps dizaino išlaikyti savo mezgimo reikmenys ir projektus nuo jūsų mylimas augintiniai.Idealiai tinka mezgimas - on-the-go.

    PROTINGAS DIZAINAS: Pusiau atviro dizaino, viršuje leidžia jums įdėti savo nebaigtus projektus į maišelį, be reikia nukapoti siūlai.Priekinis užtrauktukas maišelis su elastingos kilpos ir kišenėje puošybinės ir priedai.Pusę ir atgal maišeliai saugoti ultimate vadovas, mezgimo reikmenys, ir daugiau.

    LENGVA NEŠTI: rankena ir nuimamas reguliuojamas diržas per petį suteiks jums galimybę atlikti jį ranka arba ant rankos, nešioti per petį arba per kūną kaip pasiuntinys.Turi-turėti dovanos avid knitter, nėrimo pradedantiesiems, mezgimo entuziastų.

    Adatos, kabliai, žirklės, telefonas, modelius ir kt.Įrankiai yra lengva rasti ir parduotuvėje, ir jūs turėsite viską, ant rankų!

    Žymos: siūlai saugojimo bylos, feltable vilnos verpalai, curl vilnos verpalai, nėrimo maišelį boho entire, mezgimo krepšiai entire, kniting adatos atveju siūlų, amatų miršta vyrai, walker siūlų atveju, j5 siūlų atveju, krepšiai grynas entire.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai