Pakaba Jungtis Juostelių, 14 skyles, plastikinis pakabinimo rankena reikmenys, drabužiai, kostiumai koordinates saugojimo ekranas lašas kabo juostelės Pakaba Jungtis Juostelių, 14 skyles, plastikinis pakabinimo rankena reikmenys, drabužiai, kostiumai koordinates saugojimo ekranas lašas kabo juostelės Pakaba Jungtis Juostelių, 14 skyles, plastikinis pakabinimo rankena reikmenys, drabužiai, kostiumai koordinates saugojimo ekranas lašas kabo juostelės Pakaba Jungtis Juostelių, 14 skyles, plastikinis pakabinimo rankena reikmenys, drabužiai, kostiumai koordinates saugojimo ekranas lašas kabo juostelės

Pakaba Jungtis Juostelių, 14 skyles, plastikinis pakabinimo rankena reikmenys, drabužiai, kostiumai koordinates saugojimo ekranas lašas kabo juostelės

€7.89
Yra sandėlyje
w161480

Medžiaga: Plastikiniai
modelio numeris : SP5L820
Reguliarus Dydis: 18x480mm
Prekės Pavadinimas: sinopos KINIJOS PARDAVIMO
Skylių Skaičius: 14
Gamint.: Sinopos
Skylę Dia.: 9mm

  • Sveiki atvykę į mūsų Parduotuvę

    Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis

    Pakaba Jungtis Juostelių, 14 skyles, plastikinis pakabinimo rankena reikmenys, drabužiai, kostiumai koordinates saugojimo ekranas lašas kabo juostelės

    20 vnt. per daug

    Bendras dydis 18x480mm (už įprastinį modelį)

    14 skylių

    skylės diametras 8mm

    Nemokamas pristatymas

    Aprašymas

    Pakaba Jungtis Juostelių, 14 skyles, plastikinis pakabinimo rankena reikmenys, drabužiai, kostiumai koordinates saugojimo ekranas lašas kabo juostelės

    Reguliariai modelio dydis: 18 mm(plotis)*480mm(ilgis)

    14 skylių pasiruošę

    skylės diametras 9mm

    Baltos arba juodos spalvos galima regualr modelis.

    Išskyrus įprastinį modelį, variantų yra ekonomiškas viena balta spalva, šiek tiek trumpesni ir plonesni nei regualr modelio, nors veikia gerai dauguma drabužių.

    Lankstus plastikas

    Mūsų Koordinuoti Ekranas Pakabos leisti kostiumai ir koordinatės bus rodomas kartu.Tai puiki priemonė upsells!Lankstaus plastiko jungties gali būti naudojamas kartu su suknelę ir ziajać kabykla, kad kitaip neturi kito būdo pridėti kartu.Naudoti tiesiog priimti vieną galą ir kablys ant viršaus suknelę, pakaba ir kitas galas jungiamas prie sijono/ziajać pakaba.Tai leis koordinuoti vienetų būti rodomas kartu kaip vienas vienetas.

    Kitos specifikacijos ir spalvų yra

    Apie mus

    Sinopos (Sino Point of Sale) yra profesionalus POS gamintojas, jau daugiau nei 10 metų užsiima veislių sprendimus, žymėjimas, ženklinimas, pateikimo ir scrapbooking, taip pat kai kurios reklaminės prekės ir kiti plastiko gaminiai tinka plataus lauko.Pirmaujanti produktai įtraukti žymę, smeigtukai, žymeklį ginklą, kabeliui, ženklinimo pistoletai, etiketę, metalo kablys, dydis žymeklis, ir kt.Papildomos informacijos, prašome patikrinti mūsų svetainėje.

    Mokėjimo Informacija

    .Mes priimame sąlyginio Deponavimo paslaugas daugiausia

    .Kitos mokėjimo terminus, pvz., T/T, Western Union yra priimtinas

    Tarptautinės Pirkėjų Pastaba:

    1. )Prekės yra vežamos iš kinijos.

    Mes atsiųsime sklypo Kinija Registruotu laišku Paštu ar Honkongas Registruotu Paštu, Oro Paštu,

    labiausiai counry bus atvyko sklypo 10-25 darbo dienų.

    Taip pat mums galite siųsti prekes iš Kinijos express arba Kinijos, EMS , DHL, dauguma counry bus atvyko sklypą 7-15 darbo dienų.laivybos išlaidos, prašome susisiekti su mumis.

    Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali trunka iki 30 darbo dienų.

    Prašome susisiekti su mumis per mėnesį, jei prekės nėra atvyko.

    2) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

    3).Visi užsakymai paprastai išsiunčiamas per 2 darbo dienas nuo apmokėjimo gauti išvalytas.

    4).Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia www.automotoplius.lt.Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.automotoplius.lt rungtynes adresas norite mums laivas

    5) Prašom patikrinti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

    6) Mes išsiųsti tuo adresu, kurį jūs įvedėte per kasos procesas, o ne savo www.automotoplius.lt pristatymo adresą.Elementai gali būti sujungti į vieną sąskaitą, bet bendras laivybos mokestis bus lygus kiekvieno elemento laivybos ir tvarkymo mokestis.

    Grąžinimo Politika

    ·Jei esate nepatenkinti su jūsų užsakymą, jūs galite grąžinimo/keitimo per 14 dienų su visiškai pinigų grąžinimo (išskyrus pristatymas) kaip ilgai, kaip produktai yra originalios formos.prašome susisiekti su mumis prieš ship užsakymą atgal, mes jums pasakysime, atgalinį adresą, Po to, kai mes gavome paketą, mes grąžinsime arba mainų jums .Grąžinama prekė turi būti pradinės būklės.

    ·Mes galime susigrąžinti pinigus be siuntimo išlaidų.

    Susisiekite su MUMIS

    1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums ir mūsų atsiliepimų reitingas atspindi tai pasitenkinimas.

    2. Jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai kviečiame jus į el. paštą ar skambinkite mums.Mes stengiamės atsakyti į visus klausimus ir išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš siūlymą!Ačiū.

    3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl www.automotoplius.lt.Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada pasistengsime jums padėti.Taigi, jei turite kokių nors problemų, prašome elektroniniu paštu mums iš karto.

    Geros Sėkmės ir Have a nice pirkinių patirties!

    Bendraukite ir mes tikimės, kad jums dar kartą!

    Žymos: moterų kūno pakaba, pakabos kostiumas, akrilo kostiumas pakaba, sulankstyti kostiumas pakaba, kabyklos tiktų metalai, vyrai pakaba, kabyklos tiktų multi, kostiumas pakaba visiškai, kostiumas pakaba daug, asmeninį kostiumas pakaba.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai