2021!Artilerijos 3D Spausdintuvas Sidewinder X1 IR 2021!Artilerijos 3D Spausdintuvas Sidewinder X1 IR 2021!Artilerijos 3D Spausdintuvas Sidewinder X1 IR 2021!Artilerijos 3D Spausdintuvas Sidewinder X1 IR 2021!Artilerijos 3D Spausdintuvas Sidewinder X1 IR

2021!Artilerijos 3D Spausdintuvas Sidewinder X1 IR "Genius" XYZ ribinis Jungiklis

€18.15 €16.34
Yra sandėlyje
w159776

Kilmės: KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: artilerijos
Elemento Tipas: XYZ ribinis Jungiklis
Modelio Numeris: Sidewinder X1 ir Genijus

  • Prašome perskaityti prieš perkant: Nes įprasta sklypų neturi sekimo informaciją, tiek, susidūrė su sezono logistikos, įprastą sklypai bus pratęstas atvykti, todėl, jei jums tai greitis, logistikos, prašome sumokėti registracijos mokestį, spartesnį logistikos greitį.Kai susiduria su šiek tiek gaminių žalą, išlenktas smeigtukai, ir įbrėžimų atveju, mes negalime priimti grąžinamosios išmokos ginčus, jeigu jie nekenkia nei naudojimui .Jei jums tai tokia situacija, nereikia pirkti savo produktą.Kai jūs pirkti savo produktą, tai yra numatytasis priėmimo šio straipsnio! ! !Taigi, mes negalime priimti jūsų ginčą.

    Jei reikia daugiau dalių Pls spustelėkite ir pateikti užsakymą.Jei jums reikia daugiau kiekį,Pls susisiekti su mumis.Jei jums tai kaina,Jei kai kurios dalys negali sužinoti mano parduotuvėje,Pls susisiekti su mumis,mes vis dar turime daug dalių, nereikia skelbti.

    Prašome don ' t open ginčą ir palikti jokių blogų atsiliepimų, jei turite bet kokių klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis,mes jums patenkinamo atsakymo.Tikiuosi, kad jums suprasti mus, ačiū jums iš anksto.

    Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

    Žymos: clank, genijus artilerijos, artilerijos x1, 3d spausdinimo spausdintuvas, 3d veleno, cnc ribinis jungiklis, crealty ender 3, 3d žmogus marškinėliai, artilerijos sidewinder x1 atnaujinti, artilerijos modelis.

  • Atsiliepimai (4)

    • Tho Hohuutho

      Are within 4 weeks arrived so all top now exist for the SideWinder Dual Z enstops and ABL.

    • And 21vek

      ricambi originali Artillery

    • Hsiu Han

      parfait !

    • Genersat

      Everything is perfect, piece s in advance in case or

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai