Kameros Apsaugos Atveju Maišelis Padengti Silikono Anti-rudenį PVC Mielas Animacinių filmų Cam Apima Fujifilm Momentinių Instax Mini 11 Kameros Apsaugos Atveju Maišelis Padengti Silikono Anti-rudenį PVC Mielas Animacinių filmų Cam Apima Fujifilm Momentinių Instax Mini 11 Kameros Apsaugos Atveju Maišelis Padengti Silikono Anti-rudenį PVC Mielas Animacinių filmų Cam Apima Fujifilm Momentinių Instax Mini 11 Kameros Apsaugos Atveju Maišelis Padengti Silikono Anti-rudenį PVC Mielas Animacinių filmų Cam Apima Fujifilm Momentinių Instax Mini 11 Kameros Apsaugos Atveju Maišelis Padengti Silikono Anti-rudenį PVC Mielas Animacinių filmų Cam Apima Fujifilm Momentinių Instax Mini 11 Kameros Apsaugos Atveju Maišelis Padengti Silikono Anti-rudenį PVC Mielas Animacinių filmų Cam Apima Fujifilm Momentinių Instax Mini 11

Kameros Apsaugos Atveju Maišelis Padengti Silikono Anti-rudenį PVC Mielas Animacinių filmų Cam Apima Fujifilm Momentinių Instax Mini 11

€3.74 €2.99
Yra sandėlyje
w158262

Medžiaga: Silikono
Stilius: Rankinės
Prekės Pavadinimas: h96
Pakuotė: Taip
Modelio Numeris: Naujas
Kilmės: KN(Kilmės)
Tipas: fotoaparato krepšys
Naudoti: Momentinis Fotoaparatas

  • Savybės

    1. Jei yra suprojektuotas puikiai dera saugoti ir rodyti savo fotoaparatą, kad jis taptų gražus ir saugus.Tiksli Projekto neturės įtakos vaizdo kamera fotografavimo, nei tai paveiks naudoti mygtukus, nereikia imti fotoaparatą, fotografuoti ir spausdinti iš nuotraukos, pareikšti patogumui savo šaudymo.

    2. Aukštos kokybės medžiagos ir kietosios atveju gali sumažinti galimą pavojų, žalą fotoaparatui priklauso, taip pat apsaugoti fotoaparatą nuo dulkių ir įbrėžimų, ir puikiai saugo krašto kamerą ir laikykite fotoaparatą toli nuo dilimo, smėlio, akmenų ir kitų traumų.Jis gali būti naudojamas ilgą laiką, ir Lengva valyti, ji atrodo kaip naujas po apliejimo su rankšluosčiu.

    3. Tinka Fujifilm Momentinių Instax Mini 11 fotoaparatą.Geros kokybės produktas vertas jį laikyti, ar dabartinė mūsų draugams ir šeimoms, ir tai būtų gražus pasirinkimas visiems mums.

    Techniniai duomenys:

    Medžiaga: PVC

    Spalva: Balta

    Komplektą Sudaro:

    1 *Fotoaparato Krepšys

    Žymos: camara skaitmeninis fotoaparatas, instax mini, korėjos foto krepšys, padengti kameros, filmas instax mini, fujifilm, krepšys vaizdo kamera, lauke tv, vaizdo kamera, mujeres bolsos.

  • Atsiliepimai (5)

    • Icl Girlgang

      Perfectly received product. Very fast. Thank you very much

    • Tnester Vikusyy1988d

      My girlfriend likes it, very beautiful!

    • Mmmyalina

      The shipment was fast.

    • Francodest

      Very fast delivery. In Kiev came in 10 days! A little there is a smell of rubber.

    • Aezakmi 92

      Same as picture and very good quality

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai