100g pildymas tonerių milteliai MLT-D111S darbas 100g pildymas tonerių milteliai MLT-D111S darbas 100g pildymas tonerių milteliai MLT-D111S darbas 100g pildymas tonerių milteliai MLT-D111S darbas

100g pildymas tonerių milteliai MLT-D111S darbas "Samsung" Xpress M2026W M2026 M2070 M2070W M2020 M2022W M2022 M2070FW M2020W spausdintuvą

€7.97 €6.54
Yra sandėlyje
w15822

Taikoma Įranga: Lazerinis Spausdintuvas
Samsung: M2026W M2026 M2070 M2070W M2020 M2022W M2022 M2070FW M2020W
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Funkcija: Suderinamas
Tipas: Tonerių Milteliai
Spalvos: No
Suderinamos Prekės: "Samsung"
spalva: juoda
Modelio Numeris: MLT-D111S
spausdinimo miltelių miltelių svoris: 100g / Butelis

  • Pakuotėje yra 1 buteliukas 100 g miltelių miltelių papildymo

    pildymas Kasetės Kodas: Samsung MLT-D111S mlt d111s

    darbo Spausdintuvo Modeliais:

    "Samsung" Xpress SL-M2020, Xpress SL-M2020W

    "Samsung" Xpress SL-M2022, Xpress SL-M2022W

    "Samsung" Xpress SL-M2026, Xpress SL-M2026W

    "Samsung" Xpress SL-M2070, Xpress SL-M2070W, Xpress SL-M2070FW

    Spalva: Juoda

    Net Wight : 100g / butelis

    žanras: Išlaidų taupymo, jokios žalos spausdintuvas, Aukštos kokybės spausdinimo, Mažai anglies dioksido į aplinką tausojantiems.

    pastaba: Vengti tiesiogiai susisiekti su jūsų akis ar odą.

    Prašome įsitikinkite, kad jūsų kasetė yra daugkartiniai prieš pildymo.

    Kaip žinoti, ar jūsų kasetė yra daugkartiniai?

    Yra 2 skyles ant daugkartiniai cartridhes,didesnis viena yra redill naujas milteliai ir samller vienas jų-pour naudoti kairės milteliai .

    Pildymas instrukcijos:

    1.Imtis savo daugkartiniai kasetę iš spausdintuvo atidžiai .

    2.atliekų milteliai anga žemyn ir vertikaliai iš viršaus į apačią " ir miltelių, švelniai paglostyti tonerio kelis kartus, tada atliekų apykaitinės plastiko dangtelis milteliai angos atidarytos, kai viduje atliekų visus išlieta, pilti gera kai dangtis .

    3.Atidaryti viršuje milteliai burnos, ir tvirtai žemyn ir švelniai paglostyti likutinė anglies milteliai iš jo, ir naudokite maišelį, laikyti visas, jei taršos .

    4.Bus pasirengusi prisijungti prie buteliuose prieš atidarydami dangtelį, kol sunku miltelių suplakti ir viduje dažų kasetės yra vienodos, atviras derinti milteliai šėrimo uosto bakstelėkite į butelį, kai visi dangtis gali būti .

    5.Spausdinti bandymo mašina, pridėjus dažų, bet taip pat kelis lygiagrečiai purtyti būgno, todėl, kad paskirstymo anglies milteliais viduje tolygiai .

    patarimas:

    Kai pridedate milteliai, ar apsaugos priemonės, siekiant išvengti anglies dioksido milteliai įkvėpti į žmogaus kūną

    Atliekų milteliai atliekų milteliai bin turi būti elgiamasi švarų, nes kitaip jis bus pagaminti milteliai nutekėjimo, ir atliekų milteliai trinties būgno šerdį, taip pat sumažins būgno core gyvenimą .

    Apie ženklas: Po produkto gavimo, jei ji yra nustatyta, kad produktų etiketėse neturi modelius, kuriuos mes paminėtas pavadinimas arba spausdintuvą, kurį naudojate.Nesijaudinkite, nes šis produktas tinka daugelio tipų, ir jis turi kitą pavadinimą į kitą vietą, etiketės gali būti nerodomi visi serija.mes tikri, jis tinka ir spausdintuvą, kurio mūsų link pavadinimą ir išsamiai aprašymas buvo minėta.Neabejoju produktas, nes skirtumas etiketes ant pakuotės.Jei turite kitų klausimų, prašome susisiekti su mumis.Dėmesio:

    *Įsitikinkite, kad tai yra teisinga įveskite savo spausdintuvai ir žino, kaip naudotis šia patys.Perskaityti gaminio aprašymą atidžiai prieš jus, kad išvengti nereikalingų problemų.Jei pirkėjas yra ne tikri ,prašome susisiekti su pardavėju tiesiogiai.

    *Šis produktas yra suderinamas reikmenys (ne originalus produktai), naudojant aukštos kokybės medžiagas, Seiko gamybos, originalių eksploatacinių medžiagų puikus pakaitalas; ir spausdintuvo ar originalių eksploatacinių medžiagų gamintojai turėti jokių santykių.

    *Gaminio nuotraukas, parametrai ir kitos informacijos nuoroda tik.Tai yra įmanoma, atnaujinti arba pakeisti produkto pakuotės, kilmės ar kai kurie priedai, be išankstinio įspėjimo.Jei nuotraukos parametrų ir produktų, gautų neatitinka realių objektų, prašome imtis fizinių objektų, kaip kriterijų.Mes garantuojame, kad parduodami produktai yra kvalifikuoti produktais ir kad jie atitinka dabartines bendrojo lavinimo naujus produktus į rinką.Prašau, atleisk man už neatsinaujina laiku.

    Pristatymas

    1. Pristatymas būdas: Paprastai,mes išsiųsti paketą, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu /epacket/ Pardavėjo Pristatymas Metodas

    šios pristatymo informacija galima stebėti internetu.

    2. Laivą iš: 1-5 dienas, gavęs jūsų mokėjimą.Mums reikia laiko paketą ir kovoti su siuntėjo pagal užsakymus ir kartais yra švenčių ar savaitgalio,pls suprasti.

    3. Tranzito Laikas: 10-39 darbo dienų skirtis iš skirtingų sričių, įvairiais būdais (paprastai Brazilijos ir Čilės ir kai kurių kitų nuotolinio šalyje trunka apie 60-90 dienų)

    Kartais tai gali vėluoti dėl kai kurių atsitiktinių problemų.Pls susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

    Jei jūs ne gauti elementus, tvarkaraštį ir mes jums išspręsti problemą, kol jūs esate patenkintas, kaip ilgai, kaip jūs nuolat, susisiekite su mumis.

    Atsiliepimai

    -Jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, ačiū palikti mums 5 žvaigždžių postive atsiliepimų.

    -Jei esate nepatenkinti mūsų produktą ar paslaugą, AR susisiekti su mumis PRIEŠ paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

    Jei u turėti jokių problemų dėl atsiliepimų, pls kreiptis į pirkėjo centras www.automotoplius.lt:

    Žymos: veido miltelių, "samsung" baltos spalvos miltelių, mėlyna spausdintuvų toneriai, m2070, lustas samsung m2070, veido pudra, fs tonerių milteliai, km2810, brolis tonerių pildymas milteliai indija, brolis tonerių milteliai.

  • Atsiliepimai (2)

    • Malinkaups

      Шла посылка больше 2 месяцев,порошка в банке чуть больше половины,печатает на этом порошке хорошо.Спасибо

    • Angelfreda

      good

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai