M30x1.5 kairiarankis bakstelėkite ir mirti nustatyti turas mirti sriegis nustatyti sriegis pjovimo bakstelėkite gręžimo rankinių įrankių varžtą, čiaupai sriegimo mašina M30x1.5 kairiarankis bakstelėkite ir mirti nustatyti turas mirti sriegis nustatyti sriegis pjovimo bakstelėkite gręžimo rankinių įrankių varžtą, čiaupai sriegimo mašina M30x1.5 kairiarankis bakstelėkite ir mirti nustatyti turas mirti sriegis nustatyti sriegis pjovimo bakstelėkite gręžimo rankinių įrankių varžtą, čiaupai sriegimo mašina M30x1.5 kairiarankis bakstelėkite ir mirti nustatyti turas mirti sriegis nustatyti sriegis pjovimo bakstelėkite gręžimo rankinių įrankių varžtą, čiaupai sriegimo mašina M30x1.5 kairiarankis bakstelėkite ir mirti nustatyti turas mirti sriegis nustatyti sriegis pjovimo bakstelėkite gręžimo rankinių įrankių varžtą, čiaupai sriegimo mašina M30x1.5 kairiarankis bakstelėkite ir mirti nustatyti turas mirti sriegis nustatyti sriegis pjovimo bakstelėkite gręžimo rankinių įrankių varžtą, čiaupai sriegimo mašina

M30x1.5 kairiarankis bakstelėkite ir mirti nustatyti turas mirti sriegis nustatyti sriegis pjovimo bakstelėkite gręžimo rankinių įrankių varžtą, čiaupai sriegimo mašina

€24.51
Yra sandėlyje
w157629

Modelio Numeris: M30X1.5
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
Vienetų skaičius: 2
Medžiaga: Legiruotojo Plieno
Tipas: Tap & Die Set
Prekės Pavadinimas: ZIMICNC
Kilmės: KN(Kilmės)
Sriegio Kryptimi: Kairėje

  • Bakstelėkite

    Visiškai poliruoti tiesiai fleita čiaupai, kruopštus, geležtės, naudojant aukštos kokybės didelio greičio plieno.Per skylę tvarkymo geležies, ketaus, anglinio plieno, abrazyviniai plieno ir kitų metalų medžiagas.Turi daug išlaidų rodiklius ir praktiškumą.

    Tiesiai fleita čiaupai yra pagamintas iš greitapjovio plieno, su visu malimo procese.Tiesiai fleita čiaupai yra sukurta pagal bakstelėkite pašalinti žetonų, kurie ypač tinka per skylę bakstelėję.Tinka ketaus, plieno dalys, geležies, odos, vario ir aliuminio medžiagų.Paviršius yra lygus, šlifavimo tikslumo yra didelis, ašmenys yra aštrūs, ir jis yra patvarus.Turi daug išlaidų rodiklius ir praktiškumą.

    Savybės

    1. Naudojant aukštos kokybės didelio greičio plieno medžiagos, visiškai šlifavimo procesas.Visa medžiaga greitapjovio plieno, kuris yra gerai kietumas, didelis atsparumas dilimui ir puikios pjovimo našumą. 2. Tinka visų rūšių stendo, grąžtai ir tekinimo gręžimo skylės, ketui, vario, aliuminio, geležies, abrazyviniai plieno ir kitų metalų, su platų naudoja. 3. Jis gali būti panaudojamas iki žemiausios ruošinio, o lustas biudžeto įvykdymo patvirtinimo yra mažesnis, ne pjovimo liko, chip šalinimo poveikis yra gera, sriegis yra lygus, ir atsparumas dilimui yra geras.

    Mirti

    1. Bendras grūdinimas kietumas yra stabili, bakstelėję sriegis yra aštrių ir sunkiai, tikslumas yra arti, legiruotojo plieno medžiagos, kietumas nėra lengva sulaužyti dantis, ir tarnavimo laikas yra ilgas 2. Šlifavimo proceso, produkto dydžio standartas, gera apdaila 3. Aštrūs pjovimo našumą, geras poveikis, kelis chip skyles, sklandžiai chip evakuacija

    Mūsų gamykloje ir produktų perdirbimo

    Mes turime subjektas gamykla specializuojasi gaminti individualų įterpti, staklių, kalibravimo, aukštas vidurio low-end gaminiams, trumpesnio pristatymo laiką ir aukštesnės kokybės.Mes taip pat turime ER collet, bakstelėkite, mirti, LAIKIKLIS, pjovimo frezavimo, gręžimo, ir tt pardavimo.Visų rūšių staklių.Jei parduodamos prekės turi visus kokybės problema, mes pažadą grįžti besąlygiškai.Ten yra nuolaida perkant kelis produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl partijos įsigyti už mažiausią kainą.Mūsų parduotuvėje dažnai atlieka apie akcijas, kad surinkti mums, kad galite dalyvauti akcijoje kuo greičiau.

    Sandėlyje ekranas(Dalinės)

    Mes turime savo įrankių gamybos fabrikas, tuo tarpu integruoti labiausiai CNC įrankių gamintojų Kinijoje, didmeninė klientams mažesne kaina * akcijų sandėlyje yra daugiau nei 5000 kvadratinių metrų, CNC staklių specifikacijos 10,000 veislių (SKU), mes galime rasti beveik bet kokio modelio jums reikia čia * Mes teikiame pakankamai sandėliavimo ir trumpą pristatymo laiką * Pateikti alternatyvių sprendimų dėl kiekvieno produkto, siekiant sumažinti gamyklos įrankis sąnaudos * Mūsų prekės ženklo gaminių pažadą nedidinti kainos * Profesionalių techninių specialistų komanda, reaguoti į klientų problemas ir laiku, ir spręsti klientų problemas laiku

    DUK

    Q: ar Esate prekybos bendrovė, ar gamintojas?A: Mes gamyklų Q: Kiek laiko jūsų pageidaujamą pristatymo laiką?A: 1-7 dienų po apmokėjimo, 7-60 dienas po apmokėjimo (1-30 dienų nuo užsakymą produktas mokėjimo) Q: Jei nėra problemų, prekių ar gautos prekės Prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes imsimės atitinkamų priemonių, atsižvelgiant į konkrečią situaciją.Q: Ar produktas paramos pritaikymas savo reikmėms?A: Taip, jei jūs neturite rasti produktų, kuriuos reikia saugoti, jūs galite susisiekti su mumis ir mes bus sukurti nuorodą jums.Q: Jei man reikia daug produktų, ar aš galiu gauti nuolaida?A: Jei jūs perkate daug produktų, aš duosiu jums geriausią kainą.

    Parduotuvė pažadas

    · Visi produktai šioje parduotuvėje yra paimti natūra, ir originalaus produkto išvaizdai yra beveik atstatyta.Ten gali būti šiek tiek skiriasi, dėl ekrano! · Siuntos pristatymas: Mes laivas per 48h dėmės, susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba avarijos atveju pakeisti greitai logistika.Jei produktas negali būti vežamos esant ypatingoms aplinkybėms, mes susisieksime su kliento derėtis dėl pakaitinio tirpalo.Jei negaunate paketą, per sutartą laikotarpį, arba, jei yra problema su produkto, prašome susisiekti su mumis. · Kainos aprašymas: Mes turime mūsų pačių gamykloje, ir produkto kaina turi absoliutųjį pranašumą.Jei jums reikia pirkti dideliais kiekiais, prašome susisiekti su mumis. · Pirkinių pagalbos: Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo, produktų klausimai, ir tada pirkti, po patvirtinimo, kad būtų išvengta pirkimo klaidas.Jeigu neturite modelio jums reikia, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, paklausti, mes pirkinių nuorodą jums · Mes orientuojamės ĮTERPTI, ne parduotuvės, mes ne apgauti klientai.

    Žymos: dtap, elektrinis makaronų pjovimo mašina, krano trafaretas, protektoriaus bakstelėkite nustatyti, die cut įranga, paliko mirti, varžtas bakstelėkite rinkiniai, srieginių supjaustyti, bakstelėkite nustatyti, bakstelėkite turėtojas.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai