žievė kontrolės elektroninių dog repeller ultragarso Juodas Agresyvių stabdžių Šuns, Augintinio atsikratyti Repeller Traukinio Sustabdyti Barking Mokymo žievė kontrolės elektroninių dog repeller ultragarso Juodas Agresyvių stabdžių Šuns, Augintinio atsikratyti Repeller Traukinio Sustabdyti Barking Mokymo žievė kontrolės elektroninių dog repeller ultragarso Juodas Agresyvių stabdžių Šuns, Augintinio atsikratyti Repeller Traukinio Sustabdyti Barking Mokymo žievė kontrolės elektroninių dog repeller ultragarso Juodas Agresyvių stabdžių Šuns, Augintinio atsikratyti Repeller Traukinio Sustabdyti Barking Mokymo žievė kontrolės elektroninių dog repeller ultragarso Juodas Agresyvių stabdžių Šuns, Augintinio atsikratyti Repeller Traukinio Sustabdyti Barking Mokymo žievė kontrolės elektroninių dog repeller ultragarso Juodas Agresyvių stabdžių Šuns, Augintinio atsikratyti Repeller Traukinio Sustabdyti Barking Mokymo

žievė kontrolės elektroninių dog repeller ultragarso Juodas Agresyvių stabdžių Šuns, Augintinio atsikratyti Repeller Traukinio Sustabdyti Barking Mokymo

€4.56 €3.24
Yra sandėlyje
w157193

Modelio Numeris: Šunų Dresavimo
Tipas: Šunys
Yra Protingas Prietaisas: No
Medžiaga: Plastikiniai
Elemento Tipas: Repelentai.
Kilmės: KN(Kilmės)

  • Produkto Aprašymas:

    Spalvos:Mėlyna, Geltona, Juoda

    Medžiaga:ABS

    Elemento Tipas:Žievės Priemones, Repelentai.

    Dydis:140*45*28mm / 5.51*1.77*1.1 colių

    Efektyvus atstumas:1 metras iki 10 metrų

    Ratai Šuo Garso slėgis:150 dB

    Šviesos Šviesos:130LM

    Dažnis:25 KHz

    Mokymo Garso slėgis:130dB

    Baterijos Tipas:9V Šarminės baterijos (neįtraukta)

    Savybės:

    Ultragarso dizainas: pagrįstas ultragarso, šuo treneris gali efektyviai mokyti savo šunis, būti paklusnus ir sustabdyti kai kurių nepageidaujamų elgesį, pvz., loti, kasti, kramtomosios, ir daugiau, taip pat jie yra nekenksmingas žmonėms ir gyvūnams.

    Lengva naudoti: pirmiausia atidarykite akumuliatoriaus dangtelį ir tada įdėti 1 vnt 9V Šarminės baterijos (neįtraukta), garsas yra girdimas tik augintiniai, galiausiai įjunkite jungiklį ir jis gali gerai dirbti, taip pat jie gali tarnauti kaip žibintuvėlį, kai būtina.

    Rankiniu ir Patogu: prietaiso Dydis yra maždaug. 140*45*28mm / 5.51*1.77*1.1 colių, kuris yra nešiojamas ir rankinę, taip pat patogiai galite atlikti bet kur jums reikia, pavyzdžiui, bėgimas ar ėjimas pėsčiomis, važiavimas dviračiu, parkas ir pan.

    Multi-funkcijos: išskyrus naminių mokymo priemonė, ji taip pat gali apsaugoti jus nuo šunų atakų, tinka mokymas daug rūšių šunų, pvz., naminiai gyvūnai, šunys, shepherding, tinka lauko dirbti, keliauti ir saugumo naktinis patrulis.

    Trys Režimai: Mokymo šuo , Ratai šuo , Apšviesti.

    Paketas Apima:

    1 x Šuo Treneris(Ne Baterija)

    Aprašymas:

    Treneris yra pagrįstas ultragarso (ultragarso bangos pasiekia iki 125db) yra virš viršutinės ribos žmogaus klausos ir super ultragarso ir 28000mcd stiprią baltą šviesą.

    Jis gali įjungti vaizdo ir priedų aktyvavimo, kad šunys, katės ir kiti gyvūnai, bet nebus poveikį žmonėms.

    Trys Režimai: Mokymo šuo , Ratai šuo , Apšviesti.

    Kaip Naudoti:

    1. Šviečiamojo: Skaidrių funkcija perjungti į pirmą svetainę, spauskite PLUOŠTO mygtuką, mašina gali būti naudojami kaip šviesos.

    2. Mokymo šuo: Skaidrių funkciją įjungti artimųjų svetainę, ir tada paspauskite mygtuką pereiti ŠVIESOS ant produkto.

    3. Ratai šuo: Skaidrių funkcija perjungti paskutinį svetainėje ir siekiama, mad dog, paspauskite ŠVIESOS mygtuką, šuo bus pabėgti.

    Šios Sąlygos Gali būti Prastos Poveikis Vairavimo Šuo:

    1. Savo šuns, nes šuo žino, kad jo savininkas nebus jam skauda.

    2. Triukšmingoje aplinkoje, pavyzdžiui, miesto ar gatvės.

    3. Gerai apmokytų šunų.

    4. Kai akumuliatoriaus įtampa yra žema.

    5. Šuo klausytis ultragarsu per daug, tapo pripratę prie jo, nėra baimės.

    Kaip įvertinti, ar gaminys yra tinkamai veikia:

    (1), Skirtas mažų popieriaus, ir tada atidaryti Ultragarso Atsikratyti Šuns Mašina, stebėti, ar popierius yra supasi, ar ne, jei yra sūpynės,Mašina yra normalu.

    (2) Stebėti pakeisti liepsnos, jeigu liepsna šokinėja akivaizdu, kad mašina yra normalu.

    Dėmesio:

    (1)Siekiant šuns galva, pavyzdžiui, akis ar ausis, kad būtų pasiektas geriausias efektas, o naudojant treneris.

    (2) Šis produktas turi didelę ultragarso ir infraraudonųjų spindulių lazerio energijos, todėl prašome ne gydyti žmonių ausis ir akis žalos atveju.

    (3) Tu geriau ne naudoti klasės mokymo šuo apšviesti, nes suma kasdieniam vartojimui šios klasės yra daugiau kaip penkis kartus, nei kad apšvietimo kokybės.

    (4) dogging režimą, nes galia yra stiprus, elektros energijos suvartojimas yra didelis, todėl nespauskite pereiti ilgą laiką.Paprastai, atleiskite paspaudus jungiklį, per 10 sekundžių, ir tada suspaudžiamos, todėl, kad galia gali būti laikoma stabilios, norint pasiekti geriausių rezultatų.

    Pastabos:

    1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

    2. Dėl ekrano skirtumas, spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

    Žymos: šuo atstumti, šuo halo, stabdžių augintiniai, motorola v3, ryšiai augintiniai, stabdžių žievės šuo, aklas šuo, l6, suroje, ašmenys, skirti mažesne nei rinkos verte.

  • Atsiliepimai (1)

    • Baburoshandeep

      Excellent

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai