ILVi-Rankų darbo natūralios Odos Neyra Moterų Sneaker Smėlio spalvos Gyvatės-Juoda Akių-Oranžinės spalvos Lakinės Odos 2020 m. ILVi-Rankų darbo natūralios Odos Neyra Moterų Sneaker Smėlio spalvos Gyvatės-Juoda Akių-Oranžinės spalvos Lakinės Odos 2020 m. ILVi-Rankų darbo natūralios Odos Neyra Moterų Sneaker Smėlio spalvos Gyvatės-Juoda Akių-Oranžinės spalvos Lakinės Odos 2020 m. ILVi-Rankų darbo natūralios Odos Neyra Moterų Sneaker Smėlio spalvos Gyvatės-Juoda Akių-Oranžinės spalvos Lakinės Odos 2020 m.

ILVi-Rankų darbo natūralios Odos Neyra Moterų Sneaker Smėlio spalvos Gyvatės-Juoda Akių-Oranžinės spalvos Lakinės Odos 2020 m.

€94.80 €52.14
Yra sandėlyje
w15666

Proga: Atsitiktinis
Batviršio Medžiaga: Natūralios Odos
Padas Medžiaga: PU
Butai Tipas: Pagrindinis
Pamušalas: Natūralios Odos
Prekės Pavadinimas: ilvi
Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

  • Gyvūnų spausdinti tendencija, skaidrumo tendencijas ir negraži sneaker tendencija ateiti į gyvenimą su Neyra Moterų Sneaker!Tai yra fantastinis negraži sneaker su smėlio spalvos gyvatės spausdinti ant nosys, Kad vamps, 2.3 liežuviai ir vitrinos, skaidrus, juodas akių dėl vamps ir ketvirčiai, platinos skaitikliai ir antkakliai su krokodilo spausdinti, oranžinės spalvos lakinės odos eyestays ir batraiščių juoda ir balta.Su Savo didelio padai crack spausdinti juoda ir balta sustiprinti savo išgalvotas dizaino.Imtis patogūs ir unikalus veiksmus su madinga ir stilinga Neyra!Smėlio spalvos Gyvatės-Juoda Akių-Oranžinės spalvos Lakinės Odos Moterų Sneaker, Pagaminti iš aukščiausios kokybės veršiuko oda.Padas Aukštis: 5 cm Padas: PU - Apsaugo nuo prakaito ilgą laiką ir suteikia patogumą dėvėti su savo minkštas ir lengvas funkcija.Rankų darbo, Pagaminti Turkijoje.Modelis dėvi dydį 36.

    Žymos: lv sneaker, odinis batų, batų sporto moterims, batų turkija, ilvi batai, butas moteris, įkrovos platforma, odinis batų moterys, gamintojas batų moterys, moccasin moterims.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai