Šuo, Katė Vežėjas Sling Bag Krepšys Reguliuojamas Mažylis Vertus-Nemokamai Vežėjas Kvėpuojantis Nešiojamų, skirtas Naudoti Lauke Šuo, Katė Vežėjas Sling Bag Krepšys Reguliuojamas Mažylis Vertus-Nemokamai Vežėjas Kvėpuojantis Nešiojamų, skirtas Naudoti Lauke Šuo, Katė Vežėjas Sling Bag Krepšys Reguliuojamas Mažylis Vertus-Nemokamai Vežėjas Kvėpuojantis Nešiojamų, skirtas Naudoti Lauke Šuo, Katė Vežėjas Sling Bag Krepšys Reguliuojamas Mažylis Vertus-Nemokamai Vežėjas Kvėpuojantis Nešiojamų, skirtas Naudoti Lauke Šuo, Katė Vežėjas Sling Bag Krepšys Reguliuojamas Mažylis Vertus-Nemokamai Vežėjas Kvėpuojantis Nešiojamų, skirtas Naudoti Lauke Šuo, Katė Vežėjas Sling Bag Krepšys Reguliuojamas Mažylis Vertus-Nemokamai Vežėjas Kvėpuojantis Nešiojamų, skirtas Naudoti Lauke

Šuo, Katė Vežėjas Sling Bag Krepšys Reguliuojamas Mažylis Vertus-Nemokamai Vežėjas Kvėpuojantis Nešiojamų, skirtas Naudoti Lauke

€28.15 €16.89
Yra sandėlyje
w156013

Stilius: Laisvalaikis
Fitable Svoris: 5 kg
Sezonas: Visi sezonai
Taikoma Šuns Veislė: Mažas Šuo
Tipas: Šunys
Medžiaga: 100% Medvilnės
Funkcija: Kvėpuojantis
Kilmės: KN(Kilmės)
Elemento Tipas: Stropai

  • Atnaujintas Naminių Vežėjas Šuo Diržas Maišelis smulkiems naminiams gyvūnams (5 kg žemiau) [Patogiai & Patvarus] Apačioje pet kilpos maišas pagamintas iš PU odos ir 3D jonų medvilnės.Jis yra šiltas, kvėpuojantis su ju skyles, patvarus ir skalbti, ir pateikti savo augintinio jaukus ir odos draugiškas kambarys. [Kolonėlė ir patobulintas Diržas] Naujas dirželis gali būti lengvai tilptų savo kūno aukščio reguliavimas sklendėmis; išplėsta diržo dizainas yra naudojamas siekiant skleisti augintinio svoris platesnėje zonoje, todėl, kad veiksmingai sumažinti peties skausmas; labai tinka kasdien vaikščioti ir savaitgalį tirti. [Saugus ir Minkštas] yra užtrauktuku ant maišo ir reguliuojamas vidinės kišenės su fiksavimo laidą užkirsti kelią augintiniai netyčia nukristi.Šuo dirželis yra pagamintas iš medvilnės, labai minkšta ir lengva prižiūrėti. [Negabaritinių nešti maišą su "velcro"] yra asmeniniai daiktai kišenėje su nematomi mygtukai priekyje ir maža kišenė su "Velcro" ant peties dirželis yra, užtenka turėti mobilųjį telefoną, raktus, užkandžiai, poo, krepšys, piniginė ar vandens butelį. [Tinka] laisvųjų rankų vežėjas yra ideali maži gyvūnai, tokie kaip katės ir šuniukai, siekiant padėti jums imtis savo gražų augintiniai prekybos centruose ar parduotuvėse, ligoninėse, parkų ir vaikšto kiekvieną dieną.Tinka katėms, mažai doberman, čihuahua, jorkšyro terjerai, spitz, mini pudelis, mini veislės kalytę, meškiukas ar kitos mažai augintiniai.taikymo sritis Augintinio Svoris: Per 11 kilogramų.

    Žymos: pet susisiekimas, aitvarai šunys, pet diržas, vežėjas šuo, katė maiše, kurgo šuniui gydyti krepšys, vežėjas katė, naminių kelionės, šuo kelionės, pet.

  • Atsiliepimai (3)

    • Sidnei Vascaino

      Très bien

    • Petronisgal

      Good sling, the quality is excellent, I'm too big, the size itself was wrong. It would be necessary to finalize the zipper lock in the model and it will be ideal.

    • Bhz Doroganova

      The bag is very good. Fully corresponds to the description. The belt is wide. 2 pockets. Inside the mount for the collar. It reached St. Petersburg in 2 weeks.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai