KTSHBCA 4K Austi Akustiškai Skaidrios medžiagos Garso Max 4K In-lubų variklio tab-įtempti projektoriaus ekranas KTSHBCA 4K Austi Akustiškai Skaidrios medžiagos Garso Max 4K In-lubų variklio tab-įtempti projektoriaus ekranas KTSHBCA 4K Austi Akustiškai Skaidrios medžiagos Garso Max 4K In-lubų variklio tab-įtempti projektoriaus ekranas KTSHBCA 4K Austi Akustiškai Skaidrios medžiagos Garso Max 4K In-lubų variklio tab-įtempti projektoriaus ekranas KTSHBCA 4K Austi Akustiškai Skaidrios medžiagos Garso Max 4K In-lubų variklio tab-įtempti projektoriaus ekranas KTSHBCA 4K Austi Akustiškai Skaidrios medžiagos Garso Max 4K In-lubų variklio tab-įtempti projektoriaus ekranas

KTSHBCA 4K Austi Akustiškai Skaidrios medžiagos Garso Max 4K In-lubų variklio tab-įtempti projektoriaus ekranas

€707.70
Yra sandėlyje
w154422

Žiūrėjimo Kampas : 180degree
Pritaikyti reikalavimai: Priimtina
Prekės Pavadinimas: VISUALAPEX
Valdymo Sistemos: 12V trigeris, centro kontrolės, sienos jungiklis
Pelnas: 1.0
Garantija: 5 metų garantija
Nešiojamieji: Taip
Rekomenduojamos Programos: n-sienos garsiakalbis arba už garsiakalbis krovos 1080p ir 4K projektoriaus
Ekrano medžiagos: 4K Ryškiai balti medvilniniai akustiškai skaidrus
korpuso spalva: aliuminio balta
Modelio Numeris: KTSHBCA
Nuotolinio valdymo pultas įtrauktas: RD/ IR
suderinama projektorius: Išskyrus Ultra/Trumpas mesti projektoriai
Ekrano Tipas: Lubų Ekranas
Formatas: 1
Produkto pavadinimas: Į viršutinę variklio tab-įtempti projektoriaus ekranas

  • 8K/4K Premium Variklio in-lubų Tab-įtempti Elektros projekcijos ekranai yra puikus sprendimas paslėpta-lubų Namų kino Teatro, ProAV, ir Pasirinktinį Diegimą.Jis ateina su tab-įtempti sistemą, kuri teigia, lygumo uniforomity per visą plokštumą be jokių tab parodymų.Ji naudoja 4K Ryškiai Balti Medvilniniai Akustiškai Skaidri ekrano medžiagos, suprojektuoti taip, kad visą garso etape gali būti dedamas tiesiai už ekranas tuo pačiu horizontalioji ašis, leidžianti garso takelį būti tobula sinchronizuoti su apsvaiginimo vaizdų ekrane.Tai leidžia visiškai svaiginančius garso ir vaizdo patirtį.PAGRINDINĖS FUNKCIJOS 1. Produkto Pavadinimas: 8K/4K Premium Variklio In-lubų Tab-įtempti projektoriaus ekrane 2. Ekrano medžiagos: 4K Ryškiai Balti Medvilniniai Akustiškai 3 Skaidrūs. Juoda izoliacine sienų padidinti nuotrauką priešingai 4. Nyksta embedded in-lubų dizainas ne-skirta žiniasklaidos kambariai 5. Aliuminio korpusas su fortepijono balta apdaila yra stipri ir atspari drėgmei 6. Tab-įtampos laidai užtikrinti vienodos lygumo apie visą projektavimo paviršiaus 7. Įskaitant IR& RF nuotolinio valdymo pultai, žemos įtampos 3-way sienos jungiklis 8. Standartinio 5-12V trigger sinchronizuoti ekrano veikimą su projektoriaus maitinimo ciklas 8. Aukštos kvalifikacijos, ramioje vamzdinių variklių 9. Integruotas lubų projektoriaus ekrane laivų pilnai surinktas, paruoštas įrengti 10. 5 Metų gamintojo garantija 11. ETL, FCC, CE ir ISO9001:2008 Sertifikuota 12. Rekomenduojama Paskirtis: In-sieninis garsiakalbis arba už garsiakalbis krovos 1080P ir 4K kino Projektoriai

    EKRANO MEDŽIAGOS

    4K Ryškiai Balti Medvilniniai Akustiškai Skaidrus - geriausiai tinka į scenarijų, kai garsiakalbiai turi būti pateikiami už projektoriaus ekrane, ir jūs nenorite, kad garso bangos bendrauti su ekranu, juda projekcija paviršiaus ir sukelia iškraipymų, vaizdo arba mažėja garso kokybę blokuoja garso bangos.Ji veikia naudojant neigiamų kosmoso paviršiaus, kuri leidžia garso bangos keliauti be trukdžių nuo paviršiaus.

    Tai ypač naudinga, kai nėra pakankamai vietos patikrinimo patalpoje turi garsiakalbius ant ekrano pusėje ir vienas nenori gauti mažesnį ekraną norint palikti erdvės garsiakalbiai pusėje.Daugelis žmonių taip pat nori iliuzija charakterio balsas ateina iš "už" nuotrauką, o ne į šonus arba po juo, kaip jis imituoja simbolių kalba.

    Dėl ašis pelnas yra 1.0 0 laipsnių.Maksimalus matymo kampas 180 laipsnių kampu.Pusė-pelnas niekada nebus pasiektas. Garso Efektyvumą

    Akustinis Dispersija

    Garso Matavimo Schema

    DAUGIAU INFORMACIJOS

    Yra dviejų pagrindinių tipų akustiškai skaidrūs ekranai: perforuotas ekranai ir austi ekranus.

    Kas Perforuotas Akustiškai Skaidrus Ekranas?

    Perforuotas ekranai yra sudaryta iš serijos skyles apie 0,3 mm skersmens arba mažiau.Kai kurie gamintojai, kad "mikro" perforuotos medžiagos su daug mažesnio skersmens skylę.Šių perforacijos leidžia garso įsiskverbti į ekraną, neleidžiant daug šviesos per, panaikinant galimybę paveikslėlyje, taip pat atspindinčių nuo sienos už per perforacijos atgal į žiūrovo akis.Paprastai, neigiama erdvė perforacijos yra labiau pastebimas, nei neigiamas vietos pynimo, kai tuo arčiau žiūrėjimo atstumą.Cela dit, tiek perforacijos & pynimo tampa beveik nepastebimos, kai krėslų daugiau nei 12' toli nuo ekrano.Šis atotrūkis ir toliau mažėja, nes gamintojas yra naudojant mažesnių perforacijos ir griežtesnė audžia, kurie yra ypač svarbūs, nes pikselių dydis mažėja priėmus didesnės raiškos projektoriai.

    Kas Austi Akustiškai Skaidrus Ekranas?

    Priešingai, kurių vieno lapo paviršiaus su pramuštomis skylėmis į tai, austi ekranas yra pagamintas ant loom panašiai taip, kaip kiti tekstilės gaminiai, audiniai.Medvilniniai ekranai turi daugiau natūraliais jų storis ir modelio, todėl juos veiksmingiau mažinti derinimas su projektorius pikselių ir sumažinti muaro nei perforuotas ekraną.Šie taip pat gali prarasti mažais garsas prie tam tikrų dažnių, nes jis yra absorbuojamas į ekraną, bet tai paprastai gali būti nustatytas tonas kontrolės ir pagrindinio suvienodinimą.Audiniai, kita vertus, yra ne visai taip gerai, suteikti garsą per ekraną, bet jie mažinti muaro efektas ir turi mažiau pastebimas šablonas ne arčiau žiūrėjimo atstumą.

    Kas muaro?

    Į muaro efektas reiškia linijos ir modelius galite pamatyti jūsų projektoriaus ekraną, kai jūs bandote projektuojamo vaizdo.Problema yra susijusi su rezoliucija; jeigu pikselių negali būti vertinamas labai trumpas atstumas nuo ekrano, tai projektorių, ekraną, kuris sukelia problemą.Tačiau, jei pixel gali būti vertinamas išsamiai tai yra projektorius, kuris sukelia problemą.Taip dažnai būna, ekranai, pagaminti iš švelniavilnių audinių.

    Kaip ji atsiranda?

    Muaro įvyksta, kai fiziniai modeliai jūsų projektoriaus ekranas suderinti/sutampa su pixel modelius tai, kas buvo prognozuojama, susijungiančių formos linijas, kad paleisti per savo ekraną.Tai gali įvykti, kai projekcinis ekranas yra per laisvi, iš pynimo, perforavimo, kad yra per didelis ar netolygus patterning.Ypač blogai atvejais muaro duos jums jausmas, kad jūs matote savo ekrane per tinklo akių ekraną, duris.Muaro tampa didesnė problema, susijusi dabar su 1080p+ HD projektoriai; didesnę rezoliuciją daro projektuojamas vaizdas labiau linkusios į netobulumo, dėl tekstūra ekrano palyginti sklandžiai "HD" paviršiaus.Labiausiai akustiškai skaidrūs ekranai neturiu jokių problemų su moire poveikį 720p raiškos projektorius, tačiau didesnis projekcijos raiškos, mažesnių taškų ir didesnė tikimybė, muaro.Jei moire nėra matomas ant popieriaus lapo, nei ji yra, dėl ekrano.Tai yra dažnas atvejis, kai 1080p+ projektorius naudojamas dėl akustiškai permatomo paviršiaus su nevykėlis, pynimas, didesnių perforacijos ar ne lygaus paviršiaus.Į muaro efektas gali būti užkirstas kelias naudojant sklandžiau projekcijos ekranai, skirti naudoti su 1080p+ projektoriai.

    Žymos: alr ekranas, dlp projektorius, mini projektorius, projektorius, pilka projektoriaus ekrano rėmelį, akustinio skydo, 4 k stebėti, projekto ekranas, kontrolės projekcijos ekranai, h1 xgimi.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai