Aukštos Kokybės Sokkia BDC46C, BDC46A, BDC46B Baterija, 7.2 V 2600mAh Aukštos Kokybės Sokkia BDC46C, BDC46A, BDC46B Baterija, 7.2 V 2600mAh

Aukštos Kokybės Sokkia BDC46C, BDC46A, BDC46B Baterija, 7.2 V 2600mAh

€31.87
Yra sandėlyje
w154160

kilmės vieta: Kinija (Žemyninė)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS

  • Savybės:

    1. Mūsų akumuliatoriai yra pagaminti su aukščiausios kokybės elementų naudojant labiausiai up-to-date technologijų..

    2. Mūsų baterijos yra visiškai naujos, jos yra ne originalios, ir jie yra 100% OEM suderinama.

    3. Darbai ir mokesčiai tas pats, kaip originalaus akumuliatoriaus.

    4. Ateina su 12 mėnesių gamintojo garantija.

    Techniniai duomenys:

    Aprašymas:

    Suderinama Sokkia Viso Stotis Baterija BDC46C

    Chemija:

    Li-ion

    Išėjimo Įtampa:

    7.2 V

    Talpa:

    2600mAh

    Matmenys (ilgis x plotis x aukštis):

    70.6 mm x 37.9 mmx 19.9 mm

    Svoris:

    105g

    Spalva:

    Juoda

    Tinka Dalies Numeris:

    BDC46A, BDC46B, BDC46C

    Tinka modeliams:

    Sokkia SET 500,SET600,NUSTATYTAS 10,NUSTATYTI 10K,NUSTATYTI 30R,NUSTATYTI 30RK

    Laivybos Politika:

    Mes laivas visame pasaulyje ir pristatys prekę į jums per 3-10 darbo dienų nuo paraiškos gavimo dienos mokėjimo.

    Yra trys siuntimo būdai savo pasirinkimą.Jei pasirinksite "Ekonomikos Shipping", pristatymo laikas, bus ilgesnis ir prašome leisti apie 15-30 darbo dienas nuo jūsų užsakymo atvykti, priklausomai nuo šalies, pristatymo greitis pašto tarnyba, muitinės ir kt.Pirkėjai yra atsakinga už bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.Numatomas pristatymo laikas pagal "Ekonomikos Pristatymas" galėtų būti:

    10-20 darbo dienų, Jungtinės amerikos valstijos

    15-30 dienų, Kanada, Australija, Jungtinė Karalystė

    30-40 darbo dienų Čilė/Brazilija/Pietų Amerika/Italija/Prancūzija/Ispanija/Vokietija/Rytų/Europe/Filipinai/Pietų Afrika/kitų nuotolinio miestuose.

    Laivybos laikas Italija, Filipinų ir Indijos yra apie mėnesį, tačiau dėl griežtos muitų politika, kartais tai gali užtrukti iki 2 mėnesių, Jei pirkėjas iš Italijos, Filipinuose, Indijoje arba ir nesutinkate ilgai laivybos laikas, prašome pasirinkti kitų kurjerių paslaugomis.Mes atsiųsime pristatymo pranešimą elektroniniu paštu, kad jūsų www.automotoplius.lt el. pašto adresą.Jei negaunate laivybos pranešti per 3 dienas, prašome susisiekti su mumis.Mūsų logistikos komanda bus stebėti, pakuotės visą laiką, kol gausite tai , prašome susisiekti su mumis elektroniniu www.automotoplius.lt pranešimą ar Prekybos Vadybininkas laivybos statusą.Mes taip pat jums parašysime apie tai.

    Apmokėjimas:

    Priimame mokėjimo būdai, teikiamos www.automotoplius.lt sąlyginio Deponavimo .

    Visi mokėjimai yra tikėtini per 7 dienas po pirkimo objektą.

    Garantija ir Grąžinimas:

    14 dienų atgal : Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome grįžti į savo pradinę būklę per 14 dienų grąžinti pinigus ar pakeisti.Prašome pastaba daikto, kuris yra sugadintas arba jo nėra komponentai nėra grąžinami.Taip pat, jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

    12 mėnesių garantija : Prašome įsigyti su pasitikėjimu.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus. (Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).

    Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas, ir rašyti "dovana" dėl pristatymo išsamiai lapas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

    Atsiliepimai:

    Susisiekite su mumis išspręsti bet kokią problemą taip, kad mūsų produktų ar paslaugų, o ne palikti neigiamą atsiliepimą, jei esate nepatenkinti su elementą, kurį gavo.

    Mes visada vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus leiskite mums žinoti, kad gavote savo paketą ir esate patenkintas (prekės ir paslaugos.Žinoma, mums bus malonu palikti teigiamą atsiliepimą į jus.Taigi, nepamirškite mums duoti teigiamų atsiliepimų, jei esate satisfed su mūsų produktais!

    Esame profesionalus gamintojas, ten bus didelė nuolaida, jei jums padaryti big deal !

    Rimtas Pirkėjas Tik!Prašome pirkti daiktą, jeigu jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

    Žymos: bdc46, iš viso stotis, iš viso stotis sts, sokkia stotis iš viso, baterija sokkia, multycet, prizmė topcon, mini impressora, gps topcon, SOKKIA.

  • Atsiliepimai (1)

    • Delta Shigony

      Very very good!!!

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai