ZENGIA 1000g Super Storas Natūralios Vilnos Stambusis Siūlai ZENGIA 1000g Super Storas Natūralios Vilnos Stambusis Siūlai ZENGIA 1000g Super Storas Natūralios Vilnos Stambusis Siūlai ZENGIA 1000g Super Storas Natūralios Vilnos Stambusis Siūlai ZENGIA 1000g Super Storas Natūralios Vilnos Stambusis Siūlai ZENGIA 1000g Super Storas Natūralios Vilnos Stambusis Siūlai

ZENGIA 1000g Super Storas Natūralios Vilnos Stambusis Siūlai "PASIDARYK pats" Nepatogūs Rankos Lenkimo Mezgimo Antklodė Vertus, Mezgimo Nugara Siūlai "PASIDARYK pats" Antklodė

€35.95 €28.76
Yra sandėlyje
w153486

verpalai 2: Stambusis Vilnos Verpalai
Kilmės: KN(Kilmės)
Jėga: x
verpalai 5: storio Siūlai, Mezgimo
siūlų 1: Didelių Gabaritų Rankos Mezgimo Vilnos Lenkimo
siūlų 7: super storio siūlų
Stilius: Pagrindinė Susuktų Verpalų
siūlai 11: mezgimo audinys
Siūlai Tipas: Vilnonis
modelis: Dažyti
siūlai 9: Mezgimo Siūlai
TWIST: x
Modelio Numeris: stambusis verpalai
siūlų 6: storio siūlai už nėrimo
Tipas: Poliesteris Maišyti Verpalai
Registruotas: Zengia Priedų
siūlai 8: vilnos verpalai
Naudoti: Rankų Mezgimo
Siūlų Skaičius: x
Medžiaga: 100% Akrilo
siūlų 4: storų siūlų
Technics: Galas / OE
verpalai 10: siūlų dėl nėrimo nėrimo
Funkcija: Eco-Friendly
siūlų 3: stambusis verpalai
Produkto Tipas: Maišyti Verpalai
Galimybės: x
Prekės Pavadinimas: Zengia Priedų

  • Išorės Medžiaga-poliesteris innner medžiaga yra polipropileno medvilnės #12, #13, #17, #19, #20, #22 yra šiek tiek storesnis nei kitų spalvų Ilgis-apie 54meter, yra šiek tiek klaidų, ilgis, Storis apie 2,5 cm iki 3cm Tai yra paketas su kamuoliu, ne squre formos. Kiek jums reikia, antklodė: 30"x50": 2-2.5 kg; 40"x60": 3-3.5 kg; 50"x60": 3.5-4kg, 50"x70": 5kg, 60"x80": 6 kg, tik kaip nuoroda, ji bus priklauso nuo sandarumą, mezgimo

    [xlmodel]-[custom]-[8888] Daugiau Informacijos

    ZENGIA Super didelių Gabaritų Rankos Mezgimo Vilnos Lenkimo Megzti Antklodė Stambusis Vilnos Verpalų Super Stori Siūlai, Mezgimo/Nėrimo/Kilimas/Skrybėlės Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti(26 Spalvų) Ilgis : 35.2 M Svoris:250g/Ball Savybės: Minkštas unspun vilnos jaučiasi labai patogiai ir šiltai; 100% visiškai naujos, su puikios kokybės; Jūs galite padaryti savo stambusis knits kaip antklodės,gaubtai,šalikai,skrybėlės,kilimėliai ir t.t namų dekoro ar dovanas; Puikiai tinka išbandyti lenkimo, ekstremalių mezgimas, mezgimas ar rankos mezgimo; Ši vilna yra hipoalergicznych ir reguliuoja kūno temperatūrą.Specifikacija: Medžiaga: Medvilnė plius itin smulkios kietosios pluošto Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti Pastaba: Šis siūlai yra grynas vilna, prašome įsitikinkite, kad sausas valymas .Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jums pasiūlymą.Prašome leisti 1-2mm skirtumai dėl rankinis matavimas.

    Komplektą sudaro: 1 X Kamuolys Vilnonis (kiti priedai neįtraukiami) Minkštas unspun Medvilnės plius itin smulkios kietosios fiberfeels labai patogus ir šiltas; Jūs galite padaryti savo stambusis knits kaip antklodės,gaubtai,šalikai,skrybėlės,kilimėliai ir t.t namų dekoro ar dovanas; Puikiai tinka išbandyti lenkimo, ekstremalių mezgimas, mezgimas ar rankos mezgimo; Ši vilna yra hipoalergicznych ir reguliuoja kūno temperatūrą; Specifikacija: Medžiaga: Medvilnė plius itin smulkios kietosios pluošto Modelis:Kaip Nuotraukos Rodo, Spalva: Kaip Nuotraukoje Parodyti(14 Spalvų) Ilgis : 35.2 M (2M) Svoris:250g/Ball Kiek jums reikia, kad mezgimas antklodė?Antklodė 40*60 cm leist. 4 kg(8.8 lb); Antklodė 50*70 cm leist. 5 kg(11.1 lb); Ilgas Šalikas - vid. 1 kg(2.2 lb); komplektą Sudaro: 1 X Kamuolys Vilnonis(250g) Pastaba Šis siūlai yra Poliesterio Maišyti Verpalai, prašome įsitikinkite, kad sausas valymas .Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jums pasiūlymą.Prašome leisti 1-2mm skirtumai dėl rankinis matavimas.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

    4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

    5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

    7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlis, greitas pristatymas

    1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

    2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

    3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.automotoplius.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

    4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

    1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

    2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

    Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.automotoplius.lt!

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

    Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

    [xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

    Žymos: mezgimo siūlai, sr2ez, mergina be liemenėlės karšto, vilnos verpalai, milžinišką verpalai, miršta vilna, chunki verpalai, tricot verpalai, Verpalai, storų siūlų.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai