Junlan Užtrauktukas Formuojant Striukė Vyrams Neopreno Plaukimo Marškinėliai Sauna Vest Aukštos Kokybės Lieknėjimo Skustukai Body Control Shaperwear Junlan Užtrauktukas Formuojant Striukė Vyrams Neopreno Plaukimo Marškinėliai Sauna Vest Aukštos Kokybės Lieknėjimo Skustukai Body Control Shaperwear Junlan Užtrauktukas Formuojant Striukė Vyrams Neopreno Plaukimo Marškinėliai Sauna Vest Aukštos Kokybės Lieknėjimo Skustukai Body Control Shaperwear Junlan Užtrauktukas Formuojant Striukė Vyrams Neopreno Plaukimo Marškinėliai Sauna Vest Aukštos Kokybės Lieknėjimo Skustukai Body Control Shaperwear Junlan Užtrauktukas Formuojant Striukė Vyrams Neopreno Plaukimo Marškinėliai Sauna Vest Aukštos Kokybės Lieknėjimo Skustukai Body Control Shaperwear Junlan Užtrauktukas Formuojant Striukė Vyrams Neopreno Plaukimo Marškinėliai Sauna Vest Aukštos Kokybės Lieknėjimo Skustukai Body Control Shaperwear

Junlan Užtrauktukas Formuojant Striukė Vyrams Neopreno Plaukimo Marškinėliai Sauna Vest Aukštos Kokybės Lieknėjimo Skustukai Body Control Shaperwear

€43.79
Yra sandėlyje
w153104

Punktas: 6040 Vyrų pirtis liemenė
spalva: Pilka sauna kostiumas
Stilius: bodysuit vyrų spandex
Proga: Treniruoklių salė, sportas, treniruotės,...
Elemento Tipas: Skustukai
Medžiaga: Neopreno lieknėjimą juosmens treneris
Lytis: Vyrų kūno kontrolės bodysuit
Dydis: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, Plus size shapewear
Uždaryti: Užtrauktuku reguliuojamas apatinis trikotažas
Tipas: svorio korsetas
Nepadori Nuotrauka: No
Prekės Pavadinimas: Junlan
Naudojimas: Lieknėjimo, formų ir fitneso, kūno kontrolės...
Seksualinio Pobūdžio: No
Modelio Numeris: 6040

  • Pastabos:

    1. Mūsų įmonė yra sveikintinas lašas laivybos, didmeninė ir urmu.Jeigu turite kokių reikia, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų.

    2. Mes siūlome 100% pasitenkinimo paslaugos į kiekvieną užsakymą ir kliento, jei turite kokių nors pasitenkinimą arba nepasitenkinimą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

    3. Gavę užsakymą arba dar nėra gauti užsakymo, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų arba atidaryti ginčų, susisiekite su mumis pirmą, mes stengiamės išspręsti problemą visomis priemonėmis.

    4. 11-asis kiekvieną mėnesį yra mūsų VIP DIENOS.Daugiau nuolaidų, kuponai ir nustatyti sumą off laukia jūsų!

    Patarimai:

    1. Prašome leisti 1-2cm paklaida nes matavimo ranka.

    2. Tik rankoms plauti su šaltu vandeniu, nereikia skalbimo mašinai.

    Aukščiausios kokybės Medžiagos - 90% Neopreno ir 10% Nailono.Trijų sluoksnių kompozicinės medžiagos, kad į hidrokostiumą, elastinga, patogūs, minkšti ir patvarūs.

    IŠLAIKYTI KŪNO ŠILTAS - Tai 2mm storio neopreno hidrokostiumą, viršuje galėtų išlaikyti savo kūno šiltas ir sausas, o jūs kai vandens sportas.Ji taip pat yra patogus jums daryti fizinio aktyvumo šaltas oras.

    APSAUGA - Elastinga ilgomis rankovėmis, neperšlampamą striukę padėti išvengti nudegimo ir sužalojimai, sugriežtinti manžetai dizainas, siekiant pagerinti vandeniui veiksmingai.

    HUMANAZED DIZAINO - Priekinės zip dizainas yra lengva gauti ir kilimo.Tinka arti jūsų kūno, suteikia jums didesnę judėjimo laisvę.

    MULTI-FUNKCIJA - Neopreno bako viršuje yra ne tik puikiai tinka plaukiojimas, banglentės ir nardymas su vamzdeliu, bet taip pat tinka fitneso.Ji sukuria saunos efektą, ir kad jūs turite gauti daugiau prakaito, o jūs fiziniai pratimai, kad pagreitinti pasiekti savo tinkamumą tikslų.

    Teigiami Atsiliepimai

    Apie atsiliepimą

    Atidarykite savo sandorių sąrašą

    Rasti

    Spustelėkite

    Šviesa

    Apie laivybos

    Tai priklauso nuo laivybos taip, kaip jums pasirinkti, oro, laiko įvairių klientų šalinimas ir t.t...Jei jūs neturite gauti užsakymą užsakymo apsaugos laiku, prašome susisiekti su mumis ir nereikia atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą , mes padėsime jums susidoroti su juo.

    Apie spalvų

    Nes skirtingų ekranas turi įvairių būdų, kaip susidoroti su spalva, ji turi kai kurių spalvų skirtumas dėl skirtingų ekrano.

    Apie grąžinimą

    Susisiekti su mumis iš karto su nuotrauka.Mes priimame grįžti su 7 dienas, ją gausite.Pakuotės turi būti originalas.Mes stengiamės išspręsti šią problemą, pagal visas priemones pasiekti savo 100% pasitenkinimo.

    Apie mokesčius

    Nes skirtingų politikos sričių skirtingų šalių, kai šalyje yra griežtai už importo mokesčius.Laivybos išlaidos nėra įskaitant visus importo mokesčius, pirkti turėtų būti atsakinga už importo mokesčius.

    Kaip mus rasti

    Žymos: prakaito liemenė, laimingas nardymo marškinėliai, pirtis marškinėliai, sauna kostiumas, juoda nėrinių romper, užrakto užtrauktukas, sauna kostiumas moterims, pirtis liemenė moterims, striukė scuba, vyrai, sauna liemenė.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai