Elfidelity PC PROCESORIAUS ir Atminties Maitinimo Filtro Valymo PC Hi-Fi palaikymas DDR3 ar DDR4 atminties bit maitinimo filtro modulis Elfidelity PC PROCESORIAUS ir Atminties Maitinimo Filtro Valymo PC Hi-Fi palaikymas DDR3 ar DDR4 atminties bit maitinimo filtro modulis Elfidelity PC PROCESORIAUS ir Atminties Maitinimo Filtro Valymo PC Hi-Fi palaikymas DDR3 ar DDR4 atminties bit maitinimo filtro modulis Elfidelity PC PROCESORIAUS ir Atminties Maitinimo Filtro Valymo PC Hi-Fi palaikymas DDR3 ar DDR4 atminties bit maitinimo filtro modulis Elfidelity PC PROCESORIAUS ir Atminties Maitinimo Filtro Valymo PC Hi-Fi palaikymas DDR3 ar DDR4 atminties bit maitinimo filtro modulis Elfidelity PC PROCESORIAUS ir Atminties Maitinimo Filtro Valymo PC Hi-Fi palaikymas DDR3 ar DDR4 atminties bit maitinimo filtro modulis

Elfidelity PC PROCESORIAUS ir Atminties Maitinimo Filtro Valymo PC Hi-Fi palaikymas DDR3 ar DDR4 atminties bit maitinimo filtro modulis

€24.52 €23.78
Yra sandėlyje
w152664

Tipas: PCI Kabeliai

  • PC Hi-Fi DDR3 AR DDR4 atminties bit maitinimo filtro modulis

    Produkto Vadovas

    PC Hi-Fi DDR3 AR DDR4 atminties bit maitinimo filtro modulis Jis pasirenka CPU / memory maitinimo posistemis, kad įvesti šioje srityje.Dėmesio NEC didelės talpos fara kondensatorius, jis gali efektyviai filtruoti aukšto dažnio pulsacijos iš nuolatinės SROVĖS grandinės ir izoliuoti PC maitinimo aplinką ir taip pagerinti CPU / memory elektros energijos tiekimo kokybę, padidinti bendrą sistemos stabilumo ir padeda pagerinti garso kokybę, PC garso sistemą.

    Jis susijęs su elektros energijos tiekimo posistemio aplinka per 2V po plokštė yra stabilizuota.Ši maitinimo sistema tik tas CPU ir atminties.Pagal sudarymo spektro analizatorius testo, jis gali pagerinti elektros energijos tiekimo atminties ir CPU。 Ji taip pat gali padėti CPU ir atminties įsijungimas.

    Jo vaidmuo yra ne tik atsispindi optimizavimas signalo ir triukšmo santykis garso signalą, bet taip pat leidžia PROCESORIAUS atmintis gauti aukšto dažnio ir stabilumo

    Diegimo Pastabos:

    Viena ar dvi Korteles?Jūs galite pasirinkti būdą, kad jums tinka pagal jūsų situaciją.

    Pastaba: Už kiekvieną papildomą produktą, atminties įtampa turi būti padidintas 0,1 V. Prieš diegiant šį produktą, prašome pirmas padidinti atminties įtampos nustatymas BIOS.

    1 variantas: Atminties greitis prioritetas

    Šio įrenginio schema gali garantuoti atminties greitis.Įdiegti dvi atmintys grupės kanalų, ir įdiegti dviejų filtras modulių grupės kanalų, todėl, kad įrenginys gali užtikrinti, kad dvi atmintys veikia dual channel režimu gauti greičiau atminties greičiais.

    2 variantas: Prioritetas filtravimo efektą

    Šio įrenginio schema bus gauti geriausius filtravimo efektą.Įdiegti vieną atminties ir vienas produktas, į vieną komplektą, kad kiekvieną atmintis gali būti tikslingai, siekiant pateikti tikslesnius filtravimo elektros energijos tiekimo ir gauti geriausius filtravimo efektą.

    Produkto Vaizdas:

    Žymos: pc maitinimo jungiklis, DDR3 DDR4, ddr3 eliksyras, ddr3 atminties lizdas, "bluetooth" auksas, kabelis monitoriaus pc, kortelės ddr5, pc laidas, pc power moterų jungiklis, pc fi.

  • Atsiliepimai (2)

    • Lyuba Ryabinkina4998

      Took a complete kit to for sure, for fans, for memory, for Hards, for PCI-E, separate card with USB output. Cables audiophile typed, thick with a pinky. What can I say on the item? Correctly-nothing has changed, well, except that the system unit now shines like a New Year's tree. Well, I also had to remove the overclocking of memory, because. The computer did not start. The whole idea is in principle for the sound card Focusrite scarlrett solo, because. Even without connecting the guitar cable to it was heard the characteristic noise on the Gein, but he was still like that. And in terms of listening to music, nothing has changed, because. There was no noise. Maybe it's something there and it improves somewhere and I'm not the kind of task I'm putting, but for me it is 17.5 килорублей in a dump.

    • Daarkknight

      Красивая,качественная, прикольная штука, светится красиво, нет однозначного ответа на влияния на звук, будем слушать, будем сравнивать))

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai