6 Vnt./Daug Moterų Kelnaitės Sexy Nėrinių Apatiniai Moteris Nėrinių Apatinės Kelnės Medvilnės Kelnaitės M L XL 9403 6 Vnt./Daug Moterų Kelnaitės Sexy Nėrinių Apatiniai Moteris Nėrinių Apatinės Kelnės Medvilnės Kelnaitės M L XL 9403 6 Vnt./Daug Moterų Kelnaitės Sexy Nėrinių Apatiniai Moteris Nėrinių Apatinės Kelnės Medvilnės Kelnaitės M L XL 9403 6 Vnt./Daug Moterų Kelnaitės Sexy Nėrinių Apatiniai Moteris Nėrinių Apatinės Kelnės Medvilnės Kelnaitės M L XL 9403 6 Vnt./Daug Moterų Kelnaitės Sexy Nėrinių Apatiniai Moteris Nėrinių Apatinės Kelnės Medvilnės Kelnaitės M L XL 9403 6 Vnt./Daug Moterų Kelnaitės Sexy Nėrinių Apatiniai Moteris Nėrinių Apatinės Kelnės Medvilnės Kelnaitės M L XL 9403

6 Vnt./Daug Moterų Kelnaitės Sexy Nėrinių Apatiniai Moteris Nėrinių Apatinės Kelnės Medvilnės Kelnaitės M L XL 9403

€8.98 €6.73
Yra sandėlyje
w152420

Medžiaga: Medvilnės
Apdaila: Nėriniai
Modelio Tipas: Kietas
Kelnaičių Tipas: Apatinės kelnės
Pakuotė: 6 vnt. opp maišelis pakuotės
Kiekis: 6 vnt.
Lytis: MOTERIS
Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiagos Sudėtis: Medvilnės
Dydis: M,L,XL
Modelio Numeris: 9403
Prekės Pavadinimas: prettywowgo
Nepadori Nuotrauka: No
Kyla Tipas: mažaaukščių
Elemento Tipas: Kelnaitės
Seksualinio Pobūdžio: No

  • Dydžių Lentelė

    Kaip pasirinkti dydį ?

    Žemiau yra geriausias būdas pasirinkti savo dydį: 1. Ieškoti vienas, tinkamas kelnaitės dėvimi ir matavimo juosmens atlikite nuotrauką būdu. 2.pagal jūsų matavimo juosmens.pasirinkti savo dydį Pavyzdžiui, jei jūsų flated juosmens tinka kelnaitės dėvimi yra 28cm .prašome pasirinkti, M .

    Produkto informacija

    Produkto Spalva

    Išsamiau

    Didmeninė ir dropshipping yra ir pasveikino

    1.Didmeninė,mes siūlome nuolaida ar nemokamai, express pristatymas.kuris bus atvykimo per 3-7 dienas. 2.Už dropshipping,galėtume siųsti savo klientams tiesiogiai ir nepaliks jokių mūsų informaciją.

    Pristatymas

    1.Visi užsakymas bus siunčiamas su 48 valandas po gautą užsakymą ir sekimo numerį turi stebėjimo informaciją. 2.Užsakymo suma virš $5. nemokamas pristatymas iki www.automotoplius.lt standartinis pristatymas,epacket,kinija paštu, oro paštu, kurį visi gali būti visiškai sekami.

    Patarimas

    1.Rusijos draugas ,jums reikia palikti savo vardą ,pavardę, adresą ir pašto kodą tvarka ,stenkitės ne gauti sklypą. 2.Stebėjimo svetainėje kinija paštu, oro paštu, kaip nurodyta toliau : https://global.cainiao.com/ 3.Jei klientas nėra namuose ir pristatymo nepavyksta, kreipkitės į vietinį pašto pirmas. 4.jei neturite stebėjimo informaciją(5 dienas po išsiųstas).prašome sutartį su mumis, mes ją patikrinti ir ją išspręsti greitai. 5. Norint turėti pakankamai laiko, mes jus imtis iniciatyvos ir padėti jums taikyti apsaugą laiką,donot nerimauti 5. daugiau kaip 60 dienų negavo ar visada turi sekti informacijos , mes, kaip grąžinti jums. 6..Jei gauna prekes ir rasite gauti klaidingą dydį ar stilių , prašome nufotografuoti ir kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti".

    Žymos: uni moteriški apatiniai, kvl apatiniai, babydoll lenceria, atsitiktinis moterų, diržas, moterų apatiniai pading, Medvilnės Audinio, apatinis trikotažas, suknelė slydimo, vyras, moteris apatiniai.

  • Atsiliepimai (3)

    • Jocelyne Dassonville

      All good!

    • Ramazanpele

      Bien.

    • Kuztransugol

      Are very sweet and comfortable to wear, can I recommend.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai