10vnt pjovimas Lazeriu Magic fairy 3D Pop-Up Atvirukai Po Kortelę Su Paketų Valentino Diena, Gimtadienis, Vestuvės Prekes 10vnt pjovimas Lazeriu Magic fairy 3D Pop-Up Atvirukai Po Kortelę Su Paketų Valentino Diena, Gimtadienis, Vestuvės Prekes 10vnt pjovimas Lazeriu Magic fairy 3D Pop-Up Atvirukai Po Kortelę Su Paketų Valentino Diena, Gimtadienis, Vestuvės Prekes 10vnt pjovimas Lazeriu Magic fairy 3D Pop-Up Atvirukai Po Kortelę Su Paketų Valentino Diena, Gimtadienis, Vestuvės Prekes 10vnt pjovimas Lazeriu Magic fairy 3D Pop-Up Atvirukai Po Kortelę Su Paketų Valentino Diena, Gimtadienis, Vestuvės Prekes 10vnt pjovimas Lazeriu Magic fairy 3D Pop-Up Atvirukai Po Kortelę Su Paketų Valentino Diena, Gimtadienis, Vestuvės Prekes

10vnt pjovimas Lazeriu Magic fairy 3D Pop-Up Atvirukai Po Kortelę Su Paketų Valentino Diena, Gimtadienis, Vestuvės Prekes

€13.07 €9.80
Yra sandėlyje
w152285

Stilius: Festivaliai
useage: Dovanų Atvirukai/Atvirukai
Proga: Vestuvių/Vestuvių & Sužadėtuvių/Valentino Diena
modelis: Lankstymo Tipas
Atostogų: Šalis
Medžiaga: Art Paper/Kortelės Popieriaus/Pearl Popieriaus
Kortelės Tipas: Atvirukai/Vestuvių Korteles/Valentino Diena
Dydis: 10x15 cm
Paketas: TAIP (nemokamai)
Muzika: No
Adapteris: Mylėtojai,Draugai,Vaikai,Moterys,Bosas,Darbuotojų,Klientų
Prekės Pavadinimas: BOOKLOVEMW
Formos: Pasakų magija
Modelio Numeris: HK17056
Svoris: 20g
Technologijos: Rankų darbo 3D POP-UP Korteles

  • APRAŠYMAS 10vnt pjovimas Lazeriu Magic fairy 3D Pop-Up Atvirukai Po Kortelę Su Paketų Valentino Diena, Gimtadienis, Vestuvės Prekes Prekės Nr.: HK17056

    Medžiaga:kartonas Spalva: Kaip Pic Dydis: 10x15 mm Svoris: 20g/set

    Pakuotė :10 (Atvirukai ir Vokai)

    Šiltas Patarimas:

    1.Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo,aukščiau matmenys yra tik nuoroda. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

    1.Ji paprastai trunka apie 15-45days jūsų užsakymo atvykti Kinija paštu, oro paštu,

    2. Jei jums reikia prekių skubiai,prašome susisiekti su mumis pasirinkti greitas pristatymas būdu, tokių kaip DHL/EMS ir daugiau mokėti papildomą pristatymo mokestį .Tačiau, jei jūsų užsakymo suma yra daugiau nei 60USD, Nemokamas pristatymas pagal EMS/DHL/Fedex(Neįtraukti kai kurių nuotolinio srityje)

    3.Kartais pristatymo laikas gal vėlavimo, dėl griežtų užsakymą tikrinimo, ar oras problemą,Prašome laukia patienly .Ačiū.

    1. Tiesioginis pardavimas iš mūsų gamykloje klientų, ji gali sutaupyti daugiau pinigų už produkto kaina. 2. Patikimos kokybės ir priimtinos kainos. 3. Dauguma daiktų yra išlaikyti dideles atsargas, skirtas parduoti. 4. Greičiausias pristatymo laikas, per 3 dienas didesnio užsakymo kiekio. 5. Profesionalus gamintojas Rankų darbo Gėlė 6. Priimti individualų dizainą ir OEM tvarka.

    Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausia motyvacija 1.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių . 2.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų,mes suteiksime jums geriausias paslaugas .

    Žymos: didelis vestuvių paketas, k pop korteles, didelis post kortelės, dantų fėja, 3d gimtadienio kortelė, skaidrus kortelė usb, karpis, pop-up, bio fresh, kortelės pasveikinti, 3d atvirukas.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai