Kierat Pagalvėlė Sporto dilimui Kierat Kilimėlis Fitneso Pratimų Įranga Kilimėlis Grindys kiliminė danga Apsaugoti Dviračiai, bėgimo takelis Kierat Pagalvėlė Sporto dilimui Kierat Kilimėlis Fitneso Pratimų Įranga Kilimėlis Grindys kiliminė danga Apsaugoti Dviračiai, bėgimo takelis Kierat Pagalvėlė Sporto dilimui Kierat Kilimėlis Fitneso Pratimų Įranga Kilimėlis Grindys kiliminė danga Apsaugoti Dviračiai, bėgimo takelis Kierat Pagalvėlė Sporto dilimui Kierat Kilimėlis Fitneso Pratimų Įranga Kilimėlis Grindys kiliminė danga Apsaugoti Dviračiai, bėgimo takelis Kierat Pagalvėlė Sporto dilimui Kierat Kilimėlis Fitneso Pratimų Įranga Kilimėlis Grindys kiliminė danga Apsaugoti Dviračiai, bėgimo takelis Kierat Pagalvėlė Sporto dilimui Kierat Kilimėlis Fitneso Pratimų Įranga Kilimėlis Grindys kiliminė danga Apsaugoti Dviračiai, bėgimo takelis

Kierat Pagalvėlė Sporto dilimui Kierat Kilimėlis Fitneso Pratimų Įranga Kilimėlis Grindys kiliminė danga Apsaugoti Dviračiai, bėgimo takelis

€5.50 €4.07
Yra sandėlyje
w151203

Dydis:
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: multi-funkcija kierat pagalvėlė

  • Kulka Taškų:

    1、Atsparus Nusidėvėjimui: Išvengti pernelyg didelio dėvėjimosi ir plyšimo, sporto įranga: Pratęsti tarnavimo sporto įranga, užkertant kelią dulkes nuo grindų ir kilimų patekti diržai ir mechaninių dalių.

    2、Itin tvirtas ir Patvarus: Itin tvirtas ir patvarus kilimėliai apsaugoti jūsų grindų ir kilimų iš žalingą poveikį didelėms apkrovoms, sporto įranga ir mechaninių dalių.

    3、Platus Naudojimas: Tinka patalpų dviračių ir steperiai: puikus patalpų dviračiai, steperiai, naudotis dviračiais, aerobika; taip pat gali būti naudojamas kaip reguliaria mankšta, tempimo kilimėlis jogos kilimėlis.Dydis: apie 23.6" x 70.8".

    4、Vibracijos Slopinimas: Padeda išvengti pernelyg didelio dėvėjimosi ir plyšimo įranga, ir pašalina triukšmą įrangą, taigi, kad šeimos ir kaimynų nėra sutrikdyta.

    5、aukščiausios kokybės Medžiagos: Atsparios slėgis: motina medžiagos yra pagamintas iš aukšto elastingumo putų, ir paviršiaus putų dilimui, kuri gali geriau turėti svoris sporto įranga.Išvengti dilimui, fitneso įranga tiesiai ant žemės.

    Savybės:

    1. Saugumas: Ji gali atitinkamai sumažinti galimą žalą, padarytą sporto ir sumažinti jėga mažėja ir pataikyti į žemę.

    2. Anti-slydimo-Sumažinti nestabilumo įrangos eksploatavimo metu ir išvengti įranga stumdomas .

    3. Garso sugertis ir smūgio absorbcijos: sumažintas triukšmas ir vibracija mechaninė operacija.

    4. Glaudžiai pritaikymas: sunkiųjų medžiagų, tinka grindų pat.

    5. Taikymo sritis: lieknėjimo mašina, kierat, treniruoklio, įvairių sporto įranga, jogos kilimėlis

    Specifikacija:

    Dydis: apie skirti 1,96 x 5,9 kojų/23.6 x 70.8-colių

    Pakavimo Sąrašas:

    1 * multi-funkcija kierat pagalvėlė

    DUK:

    1.Jūs galite padaryti Didmeninė ir lašas laivybos Kad?

    Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Ir paprastai, mes ne palikti jokios informacijos apie mus, ant sklypų.

    2. Kaip gauti stebėjimo informaciją?

    Stebėjimo informaciją bus galima gauti per 5-10 dienų po to, kai jis buvo išvežti.Prašome susisiekti su mumis, jei turite problemų stebėjimo informaciją.

    3.ką daryti, jei jūs gaunate netinkamos kokybės produktų ar negaunate produkto apsaugos laikas?

    Jei nesate patenkinti produktais gaunate, ar negaunate jo , susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs jį gauti, prieš atidarydami ginčų.Mes bus suteikti geriausias sprendimas.

    Laivybos ir pakuotė:

    Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

    Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

    Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

    Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

    Siųsti ir grąžinimas:

    Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

    neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

    Atsiliepimai:

    Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

    Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

    Žymos: tinka įrengti, aptvarai įranga, lemond patalpų nuoma treneris, naminis fittness įranga, kilimas, dviračiu namo treneris, treadmil namų, Joga, mat paleisti, didelis bėgimo takelio.

  • Atsiliepimai (2)

    • Bamotra78

      Makes its function and much cheaper than recognized brands

    • Ipreallyfire

      The shipment was fast and arrived in a few days. The mat is very sparkling and we'll see how it turns out over time. When I try it I will comment

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai