Priekinis Bamperis Kairėje Ir Dešinėje Priekinių Žibintų Plovimo Purškimo Pistoletas Padengti Audi A3/S3 Sportback Sline M. M. 2016 M. Priekinis Bamperis Kairėje Ir Dešinėje Priekinių Žibintų Plovimo Purškimo Pistoletas Padengti Audi A3/S3 Sportback Sline M. M. 2016 M. Priekinis Bamperis Kairėje Ir Dešinėje Priekinių Žibintų Plovimo Purškimo Pistoletas Padengti Audi A3/S3 Sportback Sline M. M. 2016 M. Priekinis Bamperis Kairėje Ir Dešinėje Priekinių Žibintų Plovimo Purškimo Pistoletas Padengti Audi A3/S3 Sportback Sline M. M. 2016 M. Priekinis Bamperis Kairėje Ir Dešinėje Priekinių Žibintų Plovimo Purškimo Pistoletas Padengti Audi A3/S3 Sportback Sline M. M. 2016 M.

Priekinis Bamperis Kairėje Ir Dešinėje Priekinių Žibintų Plovimo Purškimo Pistoletas Padengti Audi A3/S3 Sportback Sline M. M. 2016 M.

€18.68 €16.81
Yra sandėlyje
w150853

Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ISO9001
Modelio Pavadinimas: STANDARTAS
spalva: Gruntas arba atsitiktinai spalva
Automobilio Modelis: Priekinių Žibintų Plovimo Padengti Audi A3/S3 Sportback S-Lline
Prekės Svoris: 0g
Medžiagos Tipas: Plastikiniai
Prekės Pavadinimas: IVOK
Elemento Aukštis: 0cm
Specialios Funkcijos: STANDARTAS
Kilmės: KN(Kilmės)
Elemento Ilgio: 0cm
Elemento Tipas: Buferiai
Modelis, Metai: 2014 m. 2015 m. 2016 m.
Elemento Plotis: 0cm

  • KAI UŽSAKYMĄ & ATKREIPKITE DĖMESĮ ! ! !

    Jei jūs negalite pasirinkti savo mėgstamą spalvą:

    1. Spalvą, kai produktas yra supakuotas paprastai atsitiktine spalva ar pradmenų pagal numatytuosius nustatymus.

    2. Jei norite pirkti spalvą, kuri jums patinka, prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti, ar yra spalva jums reikia.

    (Nurodykite spalvą, paveikslėlį, o f originalus automobilis mūsų nuoroda, kai teiraujatės, ačiū už jūsų bendradarbiavimas)

    3. Jei mes neturime spalvų jums reikia, jūs galite jį pasiimti atgal ir purškimo ji sau.

    4. Jei negalite patvirtinti, ar produktas yra tinkamas jūsų automobilio, prašome pateikti man su transporto priemonės identifikavimo numeris, tikrinimo, ir mes galėsime išspręsti visas problemas už jus.

    Programos:

    Audi A3/S3 Sportback S-Lline 2014 M. 2015 M. 2016 M.

    PO PARDAVIMO & SERCICE

    1. Mes patikrinti kiekvieną gabalėlį produktas prieš išsiuntimą, Tačiau, kai kurie gali gauti žalos tranzito metu.Jei yra kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo dienos.Mes išspręsti problemą.

    2. Dėl bet kokios priežasties, jūs norite grąžinti, prašome susisiekti su mumis pirmas 7 dienas po gavimo, ir laikyti gaminius originalioje, kai grįžti, prašome apmokėti siuntimo išlaidas, mes stengiamės padėti jums, Ačiū.

    3.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

    Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Mes stengiamės sumažinti riziką muitus.

    4. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, Jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

    Dėl bet kokios priežasties, jei esate nusivylęs, prašome ne tiesiogiai palikti neigiamų atsiliepimų, tiesiog susisiekite su mumis, mes stengiamės, kad esate patenkintas.

    5. Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant daiktų ar paliekant nieko, bet teigiamų atsiliepimų, mes stengiamės Išspręsti jūsų problemą, ačiū!

    6. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, tikiuosi, kad jums palikti mums gerų atsiliepimų, kad tai yra labai svarbu mums, ačiū!

    Žymos: audi a7, audi a3 bamperis dangtis, a3 sportback, bandymo audi a3 2016, audi a8 d3 grilis, audi a5, q3 sportback, žibintų apliejiklis, asamblėjos audi a3 2018, audi q3.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai