Fineblue F960 Belaidžio Fineblue F960 Belaidžio Fineblue F960 Belaidžio Fineblue F960 Belaidžio Fineblue F960 Belaidžio Fineblue F960 Belaidžio

Fineblue F960 Belaidžio "Bluetooth" Ausinės Ausinių su laisvų Rankų įranga Mic Ragina Priminti Rankų Vibracijos Dėvėti Įrašą Vairuotojo Ausinių

€14.29 €11.43
Yra sandėlyje
w150744

Prekės Pavadinimas: FineBlue
Paramos PROGRAMĄ: No
Jautrumas: 120±2dBdB
Kilmės: KN(Kilmės)
Garso Valdymas: Taip
Komunikacijos: Belaidžio
Funkcija: Bendra Ausinių
Sertifikavimo: NĖRA
Atsparus vandeniui: No
Valdymo Mygtukas: Taip
Parama Atminties Kortelės: No
Stilius: Ausies Kabliuko
Yra bevielis: Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis: No
Linijos Ilgis: 0,3 mm
Atsparumas: 32ΩΩ
Su Mikrofonu: Taip
Vocalism Principas: Dinamiškas
Belaidžio Tipas: "Bluetooth"
Jungtys: NĖRA
Modelio Numeris: fineblue f960

  • Apie šią prekę

    【Ištraukiama Bluetooth " laisvų Rankų įranga】Valdymo laidas su mygtuku; kabelinė nemokamai iš tangling, Jūs galite įdėti ją į kišenę ar maišelį su kitų nedidelių objektų be bałagan arba įrašą į savo audiniu.

    【Laisvų rankų įrangą Belaidžiu Ausinių】Šios "Bluetooth" Ausinės leidžia jums palikti savo telefono ir rinkiniai, jūsų rankos lieka laisvos, dėl kitų dalykų, bet ne praleisti bet skambutį.Kai ateina skambutis, ji bus jums priminti, su vibracija.

    【Įrašą APIE "Bluetooth" Ausinių】Apykaklės įrašas ir lanksčios traukiant dizainas yra ne įlinkti už rėmelio ir ne skaldyti, kuri yra nurodyta tvarka.Tai patogu klipas pagal jūsų apykaklės ir lengvai atlikti.

    【Sumažinti triukšmo ir Kristalų Skamba】built-in HD mikrofonas su pažangios triukšmo mažinimo technologija siūlo crystal clear garso ir natūralų garsą, leidžia jums mėgautis aukštos kokybės muzika ir aiškiai telefono skambučius kur.

    【Multi Applycations】Vieną ausyje "bluetooth" laisvų rankų įranga pateikti aiškiai counds.Patogumą dėvėti, geros Automobilių vairuotojai , verslininkai, suderinama gerai dauguma prietaisu su "bluetooth" funkcijos.

    Žymos: "bluetooth" headfree, ausinės vibruoja, ausinių i7, atrakcija "bluetooth" ausinės, laisvų rankų įranga pubg, "bluetooth" laisvų rankų įranga rusų, sekso parduotuvė kiaušinių vibratorius, oro pod appl, bagažo fineblue f960, kačiukas vibratorius.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai