Gitaros Efektu Pedalas MOOER Paketas, Auto Wah filtras dinaminis auto wah pedalas su big tonas ir daug universalumas Gitaros Efektu Pedalas MOOER Paketas, Auto Wah filtras dinaminis auto wah pedalas su big tonas ir daug universalumas Gitaros Efektu Pedalas MOOER Paketas, Auto Wah filtras dinaminis auto wah pedalas su big tonas ir daug universalumas Gitaros Efektu Pedalas MOOER Paketas, Auto Wah filtras dinaminis auto wah pedalas su big tonas ir daug universalumas Gitaros Efektu Pedalas MOOER Paketas, Auto Wah filtras dinaminis auto wah pedalas su big tonas ir daug universalumas Gitaros Efektu Pedalas MOOER Paketas, Auto Wah filtras dinaminis auto wah pedalas su big tonas ir daug universalumas

Gitaros Efektu Pedalas MOOER Paketas, Auto Wah filtras dinaminis auto wah pedalas su big tonas ir daug universalumas

€55.57
Yra sandėlyje
w14824

Modelio Numeris: Paketas
Tipas: Poveikis
Prekės Pavadinimas: mooer

  • Gerbiami pirkėjas, Ačiū už apsipirkimo mūsų YUEKO parduotuvėje, prieš perkant, mes norime suteikti jums

    kai PAŽADAS!

    1 .Po to, kai mes išsiųsti iš pakuotės ir įsitikinkite, kad jums nereikia gauti savo paketus, mes jums visus pinigus.

    Net jei pristatymo pertrauka, mes vis tiek galime grąžinti su savo paypal sąskaitą, todėl galite apsipirkti čia, be nerimauti prarasti pinigų.

    2 .Jei produktas jums turiu turite kokių nors problemų , prašome rašyti mums el. paštu arba palikite mums pranešimą prieš jums suteikti ginčas, ar neigiamų atsiliepimų, todėl mes galime elgtis su juo kaip galima greičiau ir efektyviau.

    Galite būti tikri, apsipirkimas mūsų YUEKO parduotuvėje ir patiks!!!Paketas Paketo "nuo MOOER yra kišenės dydžio paketo filtras "/dynamic auto wah' pedalas su big tonas ir daug universalumas.Jautrumo kontrolė leidžia surinkti poveikio reaguoti į dynamics savo žaidimo ir paėmimas iš bet kokio dokumento, kaip norite.Perdėtas slap atgal funk, subtilus aistringų abience, statinio dažnių filtro efektus ir daug daugiau yra visų lengvai gaunami su šios mažai pedalą.100% analoginės grandinės suteikia sodrus šiltas garso ir platų kontrolės padaryti, finansuojamų iš MOOER puikiai tinka naudoti tiek su gitara ir bosine gitara.Kontrolės JAUTRUMAS:jautrumas kontrolės reguliuoja dinamines voko filtras su įėjimo iš priemonė.Pagal laikrodžio rodyklę daro pedalas jautresnis ir reaguoja pasirinkti ataka ir leidžia lengviau atidaryti filtrą.Pagal laikrodžio rodyklę daro pedalo mažiau jautrūs pasiimti ataka ir sunkiau atidarykite filtro.Pastaba: Jautrumas nustatomas skirtingai, priklausomai nuo to, kuris gitara paėmimas, galite naudoti ir tai, ką norimą atsakymą iš pedalo yra vartotojas.Rekomenduojama pradinė padėtis-12 val. ir reguliuoti iš ten atitinkamai Q:Tai valdymo pokyčiai Q iš wah efektą.Pagal laikrodžio rodyklę padarys Q vertė didesnė teikti daugiau siauros dažnių juostos, bet aukštesnę viršūnę.Tai rezultatai labai perdėtas ir ryškus wah garso.Prieš laikrodžio rodyklę bus mažesnės Q vertė, numatant platesnę dažnių juostą ir mažesnės viršūnę.Tai daugiau rezultatų subtilus wah efektą.ĖDUONIS:Slopinimo Valdymo koreguoja išleidimo ir uždarymo filtras.Pagal laikrodžio rodyklę suteikia ilgesnį ėduonis ir prieš laikrodžio rodyklę suteikia trumpesnį ėduonis.Pastaba: Tai yra taip pat priklausomas nuo jautrumo parametrai ir puolimo priemonė.TONAS:tonas kontrolės reguliuoja bendrą toną ir dažnio diapazonas yra nuo pedalo.Pagal laikrodžio rodyklę duos šviesesnis tonas ir aukštesnio dažnio diapazone.Prieš laikrodžio rodyklę duos apvalesnės tonas ir žemesnių dažnių diapazone.Prieš laikrodžio rodyklę idealiai tinka naudoti su bosine gitara.Pastaba: Kai "JAUTRIS" yra nustatytas į 0, PASPAUSKITE " kontrolė gali būti naudojamas kaip statinis dažnių filtras.Specifikacija Įėjimas:1/4" mono audio jungtis.(Varža: 1Meg Omai) Išėjimo:1/4" mono audio jack(Varža: 1k Omo) Maitinimas: AC 9V adapteris DC , centras neigiamas.Labai rekomenduojame naudoti Mooer labai mažos Galios.Srovė:20mA Matmenys:93.5 mm(D) x 42mm(Plotis) x 52mm(H)

    1. Jūsų pinigai yra mokami www.automotoplius.lt, po to, kai gausite prekes www.automotoplius.lt duos pinigus į mūsų sąskaitą .Ir jei mes sutinkame, kad grąžinti pinigus, tai yra www.automotoplius.lt duoti jums per.Taip, tai yra saugu DEPONAVIMO PASLAUGAS.

    2. Jūs galite padaryti apmokėjimą už užsakymą Kreditine Kortele, Pinigų Booker, Money Gram, Banko T/T", "Western Union" ir kt.

    1.Laivas laikas priklauso nuo pirkėjo muitinės procedūros, laiko ar kitų faktorių, pavyzdžiui, apie orą arba poziciją, tikslą.Jei jūs matėte paketo atvyko savo vietą, galite patikrinti su muitinės ar vietos post office, todėl jūs galite gauti prekes kuo greičiau.

    2.Įprastas pristatymo laikas su įvairių express " kompanija.

    EMS : pristatymo laikas 5-10 darbo dienų

    Kinija paštu oro paštas :pristatymo laikas 15-45 darbo dienas

    ePacket : pristatymo laikas 5-10 darbo dienų,laivo MUMS tik

    Posti Suomija : pristatymo laiką 10-30 darbo dienų, laivas, rusijos Federacijos ir Baltarusijos tik.

    www.automotoplius.lt Standartinis pristatymas : pristatymo laikas 15-45 darbo dienas

    Honkongas Po Oro Paštas : pristatymo laikas 15-45 darbo dienas

    Bet kiti išreiškia norite , jūs galite susisiekti su mumis.

    Mes automatiškai palikti teigiamą atsiliepimą visiems, kurie turi baigti sandorį ir palikti mums teigiamų atsiliepimų.

    1.Jei jums patinka mūsų daiktų , prašome pateikti mums Penkių Žvaigždučių atsiliepimus, ir leisti kitiems patiks taip pat.

    2. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus , jei esate nepatenkinti su juo , prašome susisiekti su manimi pirma, o ne neigiamas grįžtamasis ryšys, ir tokiu būdu mes galime kovoti su juo veiksmingiau.

    3. Mes bus suteikti penki pradėti atsiliepimus, kas malonu, pirkėjas taip pat.

    4.Prašome parašyti man per "MANO PRANEŠIMAI" ar "Klausti Pardavėjo Klausimus", jei turite klausimų apie mūsų sąrašą arba jūsų pirkti.

    Mūsų prekės pavadinimas yra YUEKO,kuri yra skirta gaminti produktus ir tembras aukštos kokybės.Jūsų parama yra svarbi motyvacijos mums skatinti produktus ir craftworks.

    Sveiki atvykę į pateikė suggeations.Jei kyla kokių nors problemų ,prašome susisiekti su mumis iš karto.Mes pasistengsime atsakyti jums tuo pirmą kartą ir padarysime viską, kad jūs patenkinti.Jei jus tenkina mūsų produktus,mes jums būti nuoširdžiai dėkingi, kad jums būtų palankus komentarą mums .

    Žymos: mooer wah, gana popierinį voką, mooer pedalas, auto wah, wah pedalas, wah gitaros pedalas rinkinys, pedalą " vox, pedalboard, triukšmo pedalas, mooer.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai