"Samsung Galaxy Grand" Prime G531F SM-G531F G530H G530 G531 G5308 LCD Ekranas Su Jutikliniu Ekranu, skaitmeninis keitiklis Jutiklis Pakeitimo

€13.08
Yra sandėlyje
w14669

kilmės vieta: Guangdong, Kinija(Mainlan
Ekrano Rezoliucija: 800x480
Dydis: 5.0 inch
Prekės Būklė: Naujas
Jutiklinio Ekrano Tipas: Capacitive Ekranas
QC: AAA Klasės Išbandyti Vieną
Medžiaga: IPS
Suderinamos Prekės: "Samsung"
LCD: Už G530 G531
Kilmės: KN(Kilmės)
Suderinama Modelis: Už G530 G531
Modelio Numeris: "Samsung G530 G531
Ekranas: > 3"
spalva: Juoda Balta, Auksas
Prekės Pavadinimas: felfial
Tipas: Lcd ekranas
Kokybė: AAAAA+++ Kokybė
LCD Kit: Taip

  • Dėmesio:

    Prašome prisiminti, kad išbandyti savo produktą, prieš jums ją įdiegti.Jei ne, tai bus sunku įvertinti atsakomybę, jei LCD yra sugadintas.taigi, kai LCD buvo įdiegta , bet kokią žalą žmogaus veiklos sukeltos priežastys, mes negalime prisiimti jokios atsakomybės.

    Jei yra kokių nors problemų, prašome siųsti man video, kuris rodo, priekinės ir galinės pusės produkto ir proceso tyrimai.

    Jei jūs neturite tikri, kad jūs galite ją įdiegti,pasirinkite ekrano rėmas,lengva įdiegti,arba imtis ekraną savo vietos remonto centras paprašyti įdiegti.

    Dėmesio: Prašome prisiminti, kad išbandyti savo produktą, prieš jums ją įdiegti.Jei ne, tai bus sunku įvertinti atsakomybę, jei LCD yra sugadintas.taigi, kai LCD buvo įdiegta , bet kokią žalą žmogaus veiklos sukeltos priežastys, mes negalime prisiimti jokios atsakomybės.

    Jei yra kokių nors problemų, prašome siųsti man video, kuris rodo, priekinės ir galinės pusės produkto ir proceso tyrimai.

    Žymos: ekranas g530, išardyti, "samsung" lcd, "nokia" lizdas, g531 lcd, kristalai lcd samsung, liuksemburgo premjero lcd, "samsung" galaxy " grand j2 ekrano pakeitimas originalas, g530 lcd, "samsung" galaxy " prime j1 pakeitimo ekranas, "samsung" galaxy " grand premjero ultra ekranas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Emttobe911

      tout est ok +++

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai