MIFINE WARWOLF Teleskopinis BOLO meškere 2.1 M/2.4 M/2.7 M/3M/3.6 M Kelionių Verpimo liejimo Žuvų Vertus plūduriuoti Jūros meškere, 40g MIFINE WARWOLF Teleskopinis BOLO meškere 2.1 M/2.4 M/2.7 M/3M/3.6 M Kelionių Verpimo liejimo Žuvų Vertus plūduriuoti Jūros meškere, 40g MIFINE WARWOLF Teleskopinis BOLO meškere 2.1 M/2.4 M/2.7 M/3M/3.6 M Kelionių Verpimo liejimo Žuvų Vertus plūduriuoti Jūros meškere, 40g MIFINE WARWOLF Teleskopinis BOLO meškere 2.1 M/2.4 M/2.7 M/3M/3.6 M Kelionių Verpimo liejimo Žuvų Vertus plūduriuoti Jūros meškere, 40g MIFINE WARWOLF Teleskopinis BOLO meškere 2.1 M/2.4 M/2.7 M/3M/3.6 M Kelionių Verpimo liejimo Žuvų Vertus plūduriuoti Jūros meškere, 40g MIFINE WARWOLF Teleskopinis BOLO meškere 2.1 M/2.4 M/2.7 M/3M/3.6 M Kelionių Verpimo liejimo Žuvų Vertus plūduriuoti Jūros meškere, 40g

MIFINE WARWOLF Teleskopinis BOLO meškere 2.1 M/2.4 M/2.7 M/3M/3.6 M Kelionių Verpimo liejimo Žuvų Vertus plūduriuoti Jūros meškere, 40g

€31.25 €16.56
Yra sandėlyje
w145921

Pakavimas: audinio maišelis
Modelio Numeris: 2.1 M 2.4 M, 2.7 M 3,0 M, 3.6 M
Masalui svoris: 40g
Medžiaga: Didelis Anglies
Kategorijos: Teleskopine Meškere
Kietumas: SUNKIAI
colsed ilgis: 60cm
Viršaus Skersmuo: 1,8 mm
ritės sėdynės: tainless plieno plokštė sėdynės
Bendras Ilgis: 2.1/2.4/2.7/3.0/3.6 M
Skyrius: 2.1 M-6/2.4 M-7/2.7 M-7/3M-7/3.6 M-8
Prekės Pavadinimas: MIFINE
Pozicija: stream

  • Teleskopinis BOLO meškere 2.1 M/2.4 M/2.7 M/3M/3.6 M

    *Į susitraukimas ilgis visa meškere yra 60CM, kuris yra lengvai keliauti ir atlikti. *Pagamintas iš gryno anglies audinio, su meškere, yra šviesa/kietas/tvirtas ir lengvai mesti ir kontroliuoti žuvų. *Strypas yra šiek tiek kietas, šiek tiek aukštos anglies ir sukasi savavališkai užtikrinti stiprumą. *Vidinė sekcija yra pagaminti iš didelio stiprio matinė juosta, ir rankena skirsnyje, yra pagamintas iš dažų gerų rezultatų, kuris yra dėvėti, atsparus ir atsparus įbrėžimams *Naudojant S302 nerūdijančio plieno plokštė sėdynės, ji gali nustatyti coiler labai gerai.Jis yra patvarus, priešslydžio sistema ir rūdžių. *Naudojant ginklą pilka KLLTSG vadovas žiedas, KL vadove žiedas rėmas yra didelė jėga, anti-oksidacijos, LTS magnetinis žiedas yra lengvas, ir sunkus, ir lizdo linija, lygus, be žalos linijos. *Ir rankena skirsnyje, yra pagamintas iš dažų gerų rezultatų, kurie dilimui ir įbrėžimams atsparus *Smulkių ginklų pilka aliuminio uodega, antikorozinės, anti-oksidacijos *Didelio stiprumo dangtelis neleidžia lazdele iš susidūrimo metu su savimi.

    Pagamintas iš gryno anglies audinio, su meškere, yra šviesa/kietas/tvirtas ir lengvai mesti ir kontroliuoti žuvų.

    Į susitraukimas ilgis visa meškere yra 60CM, kuris yra lengvai keliauti ir atlikti.

    Ir rankena skirsnyje, yra pagamintas iš dažų gerų rezultatų, kurie dilimui ir įbrėžimams atsparus

    Naudojant S302 nerūdijančio plieno plokštė sėdynės, ji gali nustatyti coiler labai gerai.Jis yra patvarus, priešslydžio sistema ir rūdžių.

    Strypas yra šiek tiek kietas, šiek tiek aukštos anglies ir sukasi savavališkai užtikrinti stiprumą.

    Naudojant ginklą pilka KLLTSG vadovas žiedas, KL vadove žiedas rėmas yra didelė jėga, anti-oksidacijos, LTS magnetinis žiedas yra lengvas, ir sunkus, ir lizdo linija, lygus, be žalos linijos.

    Bauda ginklą pilka aliuminio uodega, antikorozinės, anti-oksidacijos Aukšto stiprumo dangtelis neleidžia lazdele iš susidūrimo metu su savimi.

    Transportavimo pakuotė yra pagaminta iš didelio tankumo audinio krepšiai ir didelio stiprumo vamzdžiai.

    Žymos: žvejybos replės pesca, finansuojantysis tiekimo meškere, verpimo sijonai, praktikos plaukioti lazdele, žuvų lazdele, pe lazdele, 3 plaukioti lazdele, žuvis su šlapia danga lūpų, Strypas, strypas plakti.

  • Atsiliepimai (3)

    • Viki Toki

      In the folded form, the size is larger than in the description.

    • Konstantin Kdk

      Super

    • OctavianPro

      Harsh

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai