Aukso Auskarai Stovėti Ausies Stud Turėtojas Medžio Auskarai Turėtojas Papuošalų Laikiklį Stovo Papuošalai Stovėti Ekranas su Lovelių/Lėkštelėje Auskarai Nec Aukso Auskarai Stovėti Ausies Stud Turėtojas Medžio Auskarai Turėtojas Papuošalų Laikiklį Stovo Papuošalai Stovėti Ekranas su Lovelių/Lėkštelėje Auskarai Nec Aukso Auskarai Stovėti Ausies Stud Turėtojas Medžio Auskarai Turėtojas Papuošalų Laikiklį Stovo Papuošalai Stovėti Ekranas su Lovelių/Lėkštelėje Auskarai Nec Aukso Auskarai Stovėti Ausies Stud Turėtojas Medžio Auskarai Turėtojas Papuošalų Laikiklį Stovo Papuošalai Stovėti Ekranas su Lovelių/Lėkštelėje Auskarai Nec Aukso Auskarai Stovėti Ausies Stud Turėtojas Medžio Auskarai Turėtojas Papuošalų Laikiklį Stovo Papuošalai Stovėti Ekranas su Lovelių/Lėkštelėje Auskarai Nec Aukso Auskarai Stovėti Ausies Stud Turėtojas Medžio Auskarai Turėtojas Papuošalų Laikiklį Stovo Papuošalai Stovėti Ekranas su Lovelių/Lėkštelėje Auskarai Nec

Aukso Auskarai Stovėti Ausies Stud Turėtojas Medžio Auskarai Turėtojas Papuošalų Laikiklį Stovo Papuošalai Stovėti Ekranas su Lovelių/Lėkštelėje Auskarai Nec

€13.08 €8.64
Yra sandėlyje
w14516

Medžiaga: Metalo
Elemento Tipas: Auskarai
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: Karoliai Pakabukas Auskarai Stendas Turėtojas
Metalų Tipas: cinko Lydinys
Bauda ar Mados: Mados
Auskarai Tipas: Lašas Auskarai
Stilius: Madinga

  • 1.Paprastas stilius,efektyvus saugojimas.Ši mediena papuošalai stovas yra iš viso 40 skyles ir gali turėti tiek smeigės ir kabančios stilių,puikiai tinka mažmeninės prekybos parduotuvė stendo ir asmeniniam naudojimui!

    2.Puikus fotografijos.Tai gražus ir dirbs gerai rodo ir nuotraukas.Puikiai tinka rodyti madingi papuošalai jūsų tuštybės, odininkas arba skaitiklis viršuje yra elegantiškas būdas.

    3.Aukso auskarai stovėti.Yra sklandžiai medienos bazė su aukso metalo konstrukcijų finišo juostą, kad ji stabili.Tai papuošalai stovo bus komplimentas bet kurios vietos,apdailos savo odininkas arba stalo.

    4.Lengva surinkti.Medienos bazė yra poliruoti sklandžiai su išgręžtas skyles ir gali būti pašalintas.Jį lengva surinkti,tiesiog įdėkite metalo juosta, į skyles, medienos bazę.

    5.Elegantiškas ir patvarus,puiki dovana jūsų draugams ir artimiesiems, kurie mėgsta rinkti juvelyriniai dirbiniai.

    Dydis:24*22cm

    Medžiaga:Žurnalas + metalas

    Spalva:Aukso

    Pakuotės Turinys:

    1 * Auskarai Turėtojas

    Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

    Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

    Žymos: ekranas juvelyriniai dirbiniai, stendas turėtojas priedai, neckless stendas, earings turėtojas stovi, dekoro dėklas, aukso stovėti, papuošalai prop, shisha dėklas, gabalas mediniai papuošalai, gabalas medžio auskarai pakabukas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Duongpro KuTe

      It is perfect for putting hoop earrings, the product is identified with description and photos. Besides, it's arrived early.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai