Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso

Bevielis Karaoke Mikrofonas Aliuminio Lydinio Nešiojamą Daugiafunkcį 3 Garsiau Garsiakalbiai 15W Žaidėjas Permainingi Balso

€6.59 €4.28
Yra sandėlyje
w144789

Produkto Svoris: 0.7 lb
Stilius: Kišeninis Mikrofonas
Sertifikavimo: NĖRA
Rele: Dinaminis Mikrofonas
Naudoti: Karaoke Mikrofonas
Kilmės: KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas: Vieno Mikrofono
Triukšmo Mažinimas: 3 sluoksnių
Pakuotė: Taip
Išėjimo Galia: 15W
Prekės Pavadinimas: ONLENY
Darbo laikas: 8-10h
Medžiaga: Aliuminio Lydinys + ABS
Dydis: 9.45x2.95in
Baterijos talpa: 1800mAh
Belaidžio ryšio atstumas: 10M
Pasikeitė garsas: 5 balsu
Paramos Sistema: "IOS", "Android"

  • Savybės:

    1. Bevielis karaoke mikrofonas: šis mini karaoke mikrofonas pagaminti su aliuminio lydinio, dirba profesionali, patvarus ir mados dizainą.Built-in dvi vidinės-magnetas garsiakalbiai ir 3 sluoksnis triukšmo mažinimas: trisluoksnis tinklelio filtras sumažina triukšmo sklidimo.Su tomas ir remix stumdomas mygtuką pati garsiau ir jautresni produkcija.

    2. Du būdai, ryšys: bevielis ryšys ir kabelį.Jums tiesiog reikia prijungti savo telefoną su kabeline ar belaidžio ryšio, ir tada atidaryti dainavimo programą savo telefone.Built-in aiškiai garso ir gyvai garso efektą gali padaryti jums klausytis ir dainuoti, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

    3. Belaidžio 5.0 ir platus suderinamumas:mikrofono mašina naudoja naujausias 5.0 technologija užtikrina stabilesnį jungtis (iki 33 pėdų), greičiau ryšį (trunka tik 2 sekundes).Suderinama su telefonas, mygtukai, pc ir kt.

    4. Galingas balso keitiklis mašina:tai juokingas karaoke mikrofonas su balso keitiklis, yra 4 garso režimai su šiuo mikrofonas: originalus garso, vaiko balso, vyrų balso ir kietas balso. (Pastaba: trumpas paspauskite rec mygtuką, norėdami pakeisti palydos; ilgai paspauskite rec mygtuką vieną sekundę, pakeisti garso)

    5. Įmontuota įkraunama baterija: baterija mikrofonas yra įkraunama ličio-ion 18650. Nešiojamų karaoke mic gauti 4-8 valandų žaidimų vienu įkrovimu.Budėjimo laikas, daugiau kaip 20days.Naudoti-ilgesnis ir stabilesnis, todėl dainuoti laisvai.Tai puiki dovana gimtadienio ar švenčių dieną ar kalėdas, savo vaikams, draugams ar šeimos nariams.

    Aprašymas:

    Karaoke mikrofonai yra plačiai suderinama, su built-in clear garso ir ryškus garso efektai, kurie leidžia dainuoti bet kada, bet kur.

    Techniniai duomenys:

    Dydis: 9.45*2.95 į

    Belaidžio ryšio atstumas: 10m

    Paramos sistema: IOS", "Android"

    Triukšmo mažinimas: 3-sluoksnių

    Keisti garsai: 5 balsu

    Darbo laikas: 8-10h

    Galingumas: 15W

    Produkto svoris: 0.7 lb

    Medžiaga: Aliuminio lydinys + ABS

    Baterijos talpa: 1800mAh

    Įkrovimo įtampa: DC 5V / 1A

    Dažnių diapazonas: 100hz-10khz

    Aidėjimo režimas: echo efektas

    TF kortelė: didžiausias 32GB (nepridedami)

    Maksimalus garso slėgio lygis:> 115dB 1KHz Thd

    Pakuotė:

    Įkrovimo kabelis* 1

    Mikrofonas* 1

    Audio kabelis* 1

    Instrukcija* 1

    Pastabos:

    1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

    2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

    Žymos: kamera microfone, mic mokytojas, prosound uhf bevielis mikrofonas, garso dslr, garsiakalbis, kaklo bevielis mikrofonas balso, dslr belaidžio mikrofono siųstuvas, electret kondensatoriaus mikrofonas, microphon, grupė mikrofonas.

  • Atsiliepimai (1)

    • Monocillo

      Almost nothing works well on this microphone. The sound is not only weak (way less than 15W) but also in a very wrong note. The recording function is also very bad. It barely pick up anything unless you put your mouth right next to it. It’s all very plastic overall. Totally not worth $17. This seller is asking me to ship it to China for a return even though I bought it “shipped from USA”. this seem to be a AliExpress scram or what?

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai