ATmega328 2000 AVR Pro Pakabukas 5V 16MHz modulis vijurkas ATmega328 2000 AVR Pro Pakabukas 5V 16MHz modulis vijurkas

ATmega328 2000 AVR Pro Pakabukas 5V 16MHz modulis vijurkas

€13.08
Yra sandėlyje
w143900

Prekės Pavadinimas: Skristi mąstymo Dili Azijoje

  • produkto: Vystymo Lentos Vertinimo priemonės: ATmega328 core: AVR Aprašymas / Funkcija: Yra borto USB bootloading paramos dydis: 38 mm x 18 mm x 2 mm: ATmega328 Operacinė Įtampa: 5 V APRAŠYMAS

    Mes vis dar myliu, Pro Pakabukas, bet, kad tiek-bang USB technika jis naudoja neveikia taip pat, kaip tai padarė 2014 m. Taigi, nors mes vis dar nešioti Pro Pakabukas, mes tikrai rekomenduojame, naudojant , , arba.Visi turi built-in USB ir yra panašios kainos!Į ItsyBitsy ypač yra apie tą patį dydį ir gimtoji USB ir daugybė smeigtukų, kad jie labai arti suderinama.

    Pakabukas ' s got big sister mieste - Pro Pakabukas 5V !Pro Pakabukas sujungia viską, kas jums patinka apie Pakabukas su pažinimas bendrosios branduolių lustas, ATmega328. Tai kaip Mini Pro su daugiau smeigtukai ir USB tossed, taip skanus.

    Pakabukas ' s a metų dabar, ir nors jos buvo malonu matyti tonų maža projektus, kartais jūs tiesiog reikia daugiau smeigtukai, daugiau FLASH, ir daugiau RAM.Štai mes sukūrėme Pro Pakabukas, su 18 GPIO, 2 papildomų analoginių įėjimų, 28K flash, ir 2K RAM.

    Kaip Pakabukas, ji turi borto USB bootloading paramos - mes nusprendėme "MicroUSB" lizdas šį kartą.Mes taip pat pridūrė, Optiboot paramos, todėl jūs galite programuoti savo Pro Pakabukas per USB, arba su FTDI laidas tiesiog kaip Mini Pro ir draugais.

    Pro Pakabukas PCB priemones tik 1.5" x 0,7" x 0.2" (be antraštės), bet ir paketai daug, kad pats pajėgumų, kaip UNO.Taigi, tai puikus, kai jūs baigėte iki prototipas oficialioje UNO ir nori, kad projektas mažesnių.

    Pro Pakabukas 5V naudoja Atmega328P lustas, kuris yra tos pačios core " lustas UNO/Duemilanove/Mini/ir kt.tuo pačiu greitis ir įtampa.Taigi, jums bus malonu girdėti, kad yra ne tik Pro Pakabukas programuojamas naudojant IDE, kaip jūs jau nustatytas, bet 99%, kad projektai bus dirbti iš dėžutės!

    Štai keletas dalykų, jums gali tekti apsvarstyti, kai pritaikyti eskizai: Kaiščiai #2 ir #7 nėra (jie yra tik USB) borto 5V reguliatorius gali suteikti 150mA galia, ne 800mA iš negalite plug skydai tiesiai į Pro Pakabukas nėra Serijos-USB chip borto.Tai yra išlaikyti Pro Pakabukas mažos ir nebrangios, galite naudoti bet FTDI kabelį, skirtą prisijungti prie FTDI uosto Serijos ryšį.USB jungtis yra įkelti naują kodą tik.Įkrovos tvarkyklę Pro Pakabukas naudoti jame yra 4 kb FLASH todėl didžiausias eskizas dydis yra 28,672 baitai.Įkrovos tvarkyklę neturi įtakos RAM.

    Štai keletas patogu specifikacijos: ATmega328P onboad lustą QFN paketo 16MHz laikrodis norma, 28K FLASH USB įkrovos tvarkyklę su gražiu LED indikatorius atrodo kaip USBtinyISP, todėl jūs galite programą, tai su AVRdude ir (arba) IDE (su keletą paprastų config pakeitimais).Taip pat turi antraščių FTDI uosto perprogramavimas Micro-USB lizdas, maitinimo ir/arba USB įkelti, galite įdėti jį į langelį arba juosta, ją įdiegti ir naudoti bet kokį USB laidą, jei norite perprogramuoti.Borto 5.0 V galios reguliatorius su 150mA galia galimybes ir ultra-low dropout.Iki 16V įėjimas, atvirkštinio poliškumo , šilumos ir srovės riba .Galios arba USB arba išorinio išėjimo (pvz., baterijos) - jis bus automatiškai perjungti borto žalia power LED ir raudona pin #13 LED, Reset " mygtuką įvesti įkrovos tvarkyklę arba iš naujo paleisti programą.Veikia su 99% esamų eskizai " (nieko, kad neturi naudoti daugiau nei 28K, ir nereikalauja kaiščiai #2 ir #7) Montavimo skyles!Valio!

    TECHNINIAI DUOMENYS

    Matmenys: 38mm x 18mm x 2mm / 1.5" x 0,7" x 0.08" Aukštis su MicroUSB: 4mm / 0.16" Svoris: 2.6 g

    Žymos: avr valdyba, atmega328p, led apranga, arduino, mcp73831, arduino relė, arduino nano, ESP8266, atmega328, dėl minėto sprendimo arduino.

  • Atsiliepimai (1)

    • Ira Ivaniv

      Très bien.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai