Iki 99,5% Alfa Arbutin Milteliai Meškauogių Odai Balinti Balinimo Firming 50grams Iki 99,5% Alfa Arbutin Milteliai Meškauogių Odai Balinti Balinimo Firming 50grams Iki 99,5% Alfa Arbutin Milteliai Meškauogių Odai Balinti Balinimo Firming 50grams Iki 99,5% Alfa Arbutin Milteliai Meškauogių Odai Balinti Balinimo Firming 50grams Iki 99,5% Alfa Arbutin Milteliai Meškauogių Odai Balinti Balinimo Firming 50grams Iki 99,5% Alfa Arbutin Milteliai Meškauogių Odai Balinti Balinimo Firming 50grams

Iki 99,5% Alfa Arbutin Milteliai Meškauogių Odai Balinti Balinimo Firming 50grams

€22.88 €21.74
Yra sandėlyje
w143413

NET WT: 50g
Elemento Tipas: Kremas
Naudoti: Veidas
Modelio Numeris: Kita
Funkcija: Anti-Aging
Komponentas: alfa arbutin
Lytis: Unisex
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

  • 1. Apžvalga

    Arbutin yra komerciškai naudojamas kaip odos balinimo agentas kosmetikos pramonėje.Jis veikia, konkurencingą slopina fermento tirozinazės sąjungininkas turi, pagrindinis fermentas melanino sintezę.

    Priklausomai nuo erdvės struktūra glycosidic susieti gliukozės ir hidrochinono, arbutin formos, dviejų epimers: α-arbutin ir β-arbutin.

    2. Natūralaus šaltinio ir Pramoninį Procesą Metodu

    Beta-Arbutin

    Beta-Arbutin dažnai yra vadinama tiesiog Arbutin.Tai gali būti natūraliai išgaunamas iš augalų, tokių kaip meškauogių ir susintetintas cheminis metodas.Sintetinio Beta-Arbutin šiuo metu yra viena iš plačiausiai naudojamų hypopigmenting agentų kosmetika, o augalinės kilmės narkotikų, kurių sudėtyje yra Beta-Arbutin iš pradžių buvo naudojamas gydyti šlapimo takų infekcijos, cistitas, inkstų akmenligė, ir kaip diuretikai medicinos srityje.

    3. Arbutin Darbo Mechanizmas

    Odos balinimas

    Arbutin eksponatų stiprus melanino-slopina savybes ir suteikia balinimo poveikis odai.Saulės žalos ir žalos arba uždegimas odos spuogai, egzema ar psoriazė yra du pagrindiniai veiksniai, kurie sukelia melanino gamybos ant odos.Arbutin gali sumažinti kaupimo pigmentas, slopindamas gamybos melanino, kuris kaupiasi ant odos, kai tirozinas yra oksiduotas.Fermentas, vadinamas tirozinazės sąjungininkas turi-katalizinis šios reakcijos.Mokslininkai nustatė, arbutin parodė, slopinančios veiksmus prieš tirozinazės sąjungininkas turi.Kai lokaliai taikyti kosmetikos produktus, kurių sudėtyje Arbutin, kad gyvenvietė iš tirozinazės sąjungininkas turi rezultatus, sumažinti melanino, todėl baltesni, veido.

    Hiperpigmentacija epidermį sukelia pernelyg didelis melanino sintezę dėl UV spinduliuotės, žaizdos ar streso.Tirozinazės sąjungininkas turi, yra vienas iš svarbiausių fermentų, dalyvaujančių melanino sintezę.Fermento catalyses pirmuosius du veiksmus melanino sintezę: į hidroksilinimas iš tirozinas, kad DOPA ir oksidacijos DOPA, kad dopaquinone.Arbutin yra tiesiogiai slopina funkciją nuo tirozinazės sąjungininkas turi, kuri veda prie prevencijos melanino susidarymą ir balinimo poveikis odai.

    4. Alpha-Arbutin V. S. Beta-Arbutin

    Naujausi tyrimai parodė, kad Alpha-Arbutin yra 10 kartų stipresnis slopinamasis poveikis veiklos tirozinazės sąjungininkas turi iš žmogaus piktybinės melanomos ląstelių, negu, kad Beta-Arbutin.Α-glucosidic obligacijų rasti Alpha-Arbutin siūlo didesnį stabilumą, nei β formą rasti susiję Beta-Arbutin.Be to, Alpha-Arbutin vargu ar slopinamas ląstelių augimą ne 1 mmol/L, o Beta-Arbutin slopinti ji labai tuo pačiu koncentracija.Tai yra, todėl, manoma, kad Alpha-Arbutin yra veiksmingas ir saugus ingredientas kosmetikoje.Alfa arbutin yra labai brangus.Tai yra viena neigiama.

    5. Funkcija mūsų Arbutin

    1. Beta-Arbutin yra pagamintas ekologiškų naujos technologijos, metinis produktyvumas 100mts, stalo tiekimo.

    2. Masės sumažėjimas džiovinant griežtai kontroliuojamos, mažiau nei 0,5%

    3. Hidrochinonas likutis mažiau nei 10, Hidrochinono yra nuodingas ir yra draudžiamas kosmetikos gaminiuose.Likučių kontrolė yra labai svarbi.

    6. Arbutin Taikymo ir Orientacinę sumą

    Arbutin yra naudojamas kaip odos balinimo medžiaga, saulės agentas ir antioksidantas, kosmetikos formulių.Arbutin muilas, kremas, serumas ir kremas yra vienas didžiausių apšvietimo produktų, jums bus rasti rinkoje.

    7. Pastaba

    1) Arbutin skyla lengvai rūgštus sąlygas, kad pH vertės kosmetikos sudėtyje Arbutin turėtų būti didesnis nei 6.0.

    2) Prašome ištirpinama arbutin 50℃ karšto vandens, prieš įtraukdami jį į odos balinimo produktus. (Arbutin yra tirpsta karšto vandens, metanolio arba alkoholio.Arbutin yra dalinai tirpus šaltame vandenyje.Arbutin yra netirpus eteris, chloroformas arba benzeno.)

    3) Antioksidantai turėtų būti įtrauktas į kosmetikos gaminių, kurių sudėtyje yra Arbutin.

    8. Saugojimas

    Prašome sandariai uždarytas Arbutin konteineriuose.Laikykite jį vėsioje, sausoje vietoje, ir atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių ir oksidatoriai.

    Žymos: beyonce odos šviesinimo tabletes, kūno losjonas sausai odai, arbutin, arbutin serumas, rudos odos balinimo kremas, antipruritic kremas, kolageno gėrimas, milteliai snieguolė, arbutin milteliai, kremas balinti odą.

  • Atsiliepimai (1)

    • Skorpkro

      thank you. see if it works.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai