Gamyklos Didmeninė Naują Pet Tiekimo Mažų ir Vidutinio dydžio Šuo Žiemą Šiltas Triušio Ausies Drabužius Tirštėti Drabužiai Gamyklos Didmeninė Naują Pet Tiekimo Mažų ir Vidutinio dydžio Šuo Žiemą Šiltas Triušio Ausies Drabužius Tirštėti Drabužiai Gamyklos Didmeninė Naują Pet Tiekimo Mažų ir Vidutinio dydžio Šuo Žiemą Šiltas Triušio Ausies Drabužius Tirštėti Drabužiai Gamyklos Didmeninė Naują Pet Tiekimo Mažų ir Vidutinio dydžio Šuo Žiemą Šiltas Triušio Ausies Drabužius Tirštėti Drabužiai Gamyklos Didmeninė Naują Pet Tiekimo Mažų ir Vidutinio dydžio Šuo Žiemą Šiltas Triušio Ausies Drabužius Tirštėti Drabužiai

Gamyklos Didmeninė Naują Pet Tiekimo Mažų ir Vidutinio dydžio Šuo Žiemą Šiltas Triušio Ausies Drabužius Tirštėti Drabužiai

€9.80
Yra sandėlyje
w143385

Taikant Lyčių: Bendrosios Paskirties
Kilmės: KN(Kilmės)
Kilmė: Zhejiang
Įgaliotas Privačių Prekės Ženklų: Is
Stilius: Princesė
Pagrindinių Tolesnių Platforma: Noras, "Amazon", AliExpress, Nepriklausomas Stotis, Lazada, EBay
spalva: Rožinė, pilka
Ar Patento Šaltinis: No
Kategorijos: Pet Drabužiai
Punktas: B36404
Ar Importuoti: No
Produktų Kategorijos: Keturkojo Augintinio Drabužiai
Dydis: XS,S,M,L,XL
Medžiaga: Kašmyras

  • I. Didmeninė Instrukcijos

    1. Įmonės Produktai Paramos Mišrios Partijos, Taip, Kad Jūsų Veislių Yra daug, Kapitalas Nebus Overstocked, ir Verslui Bus Lengviau Padaryti.

    2. Didmeninė Sąlygos: Pristatymas per 200 Juanių.

    3. Jei Produktas Yra Įvairių Stilių ir Spalvas, Mes Platinti Juos Tolygiai, Kai Laivybos, Pabandyti Duoti Jums Karšto Stilių!

    4. Imties Taisyklės: Pažvelgti į Mėginį du Kartus Didmeninės Kainos, ir Grįžti Skirtumas kitą Kartą.

    II.Transportavimo Instrukcijas

    1. Režimas Išleidimas Yra Trys: Prekės Logistika.Įprasta Patikrinta.Express .

    Krovinių Nuoroda Nuoroda:

    2. Visi Produktų Įkainiai neįeina Pašto, Krovinių ir Mokesčiai (Krovinių vežimo Reikia Sumokėti Pats Klientas).Siekdama Išsaugoti Krovinių vežimo Sąnaudas ir pagreitinti Transporto, Miestų, Kur Yiwu Logistikos ir Auto Transportu Galima Pasiekti Paprastai Naudoti Logistikos ir Auto Transportu Pristatyti Prekes.Mes taip Pat palaikome Jiaji, Debon ir Huayu Logistika (Jei Yra Paskirtas Logistikos, Mes Galime Atsiųsti Jums).

    3. Pristatymo Laikas: Dėl Didelio Didmeninės prekybos Apimtis, Jums Reikia Įdėti siekiant Sandėlyje Pirma, ir Tada Organizuoti Paskirstymo, Krovinių, Pakavimo ir Medinis Rėmas.Mes Paprastai Pristatome Prekes Per 72 Valandas, Todėl Prašome Nesijaudinkite apie Klientus ir Draugus, tai Gera Vieta Užsakymą iš Anksto, Ačiū už Jūsų Supratimą.

    III.garantinis Aptarnavimas

    Prašome Perskaityti Bendrovės Didmeninės Instrukcijos, garantinis Aptarnavimas, Mokėjimo Būdą ir Transportavimo Instrukcijas Atidžiai prieš Pirkdami, Kad Abi Šalys Galėtų Bendrauti ir Bendradarbiauti, Geriau..

    1. pridėta Produktų Nuotraukos Yra Tik informacinio pobūdžio.Dėl Atnaujinimo Ar Tobulinimo Kokybės Produktas, Kai Sudėčių, Spalvų, Stilių ir Pan.Gali keistis be Išankstinio Įspėjimo.Užsakymai priimami Atsižvelgiant į Fizinius Objektus.

    2. apie Problemą Produkto valdymas?

    Bendrovė Yra Atsakinga už Visą Pardavimo Procesą, Produktus.Mes Stengiamės, kad tai Gerai Produktų inspektavimo ir Tikrinimo.Mes Stengiamės Daryti Gerai Gaminio Pakuotės.Mes taip Pat Stengiamės Bendradarbiauti su geros Reputacijos Logistikos Kompanijų ir Gerai Bendrauti, siekiant Užtikrinti Saugų Atvykimą Prekių.Užtikrinti Saugų Atvykimą Prekių.Tuo Atveju 1. Produkto Pražanga, nuo gleivių ir Kitų Problemų, Mes Derėtis su Jums per Gera Komunikacija ir po Pardavimo. 2. Jei Jums Reikia Reikmenys, Išsiimti Juos, Kai Jūs Gaunate Juos kitą Kartą.Jei Jums Reikia Grąžinti Gaminį, Siuntimo Išlaidas Padengia Pirkėjas.Laikantis Principo, Abipusės Naudos, Manau, Bendrovė Bus Sunkiai Dirba už Jūsų Pasitikėjimą.Nes, Kai Jums Pasirinkti Tiekėjų, Mes Taip Pat Pasirinkti Klientams.Mes Tik Norime Pasirinkti ilgalaikio Bendradarbiavimo Klientams Sukurti Kartu.

    Kadangi Ji Yra Didmeninė prekyba, Pristatymas Kiekis Yra Labai Didelis, Neįmanoma Patikrinti, Ar Ten Bus Pražanga, už Kiekvieną iš jų.Galimos Problemos yra Negerai Produkto Pristatymo, Produktų Kokybės Problemų, Pažeistą Pakuotę, Pažeistas Transportavimo, ir Nedidelius Defektus produktus.

    3. Jei Turite kokių nors Klausimų, gavęs Prekes, Prašome, Kreipkitės į Klientų Aptarnavimo tarnybą.Geriau po Pardavimo Paslaugos Jums

    4. Jei Mes Pristatyti Prekes Laiku, tačiau Krovinių vežimo Bendrovės vėluoja Pristatymo Laikotarpis, Ar Kiti Nuostoliai, Mes Negali būti Atitinkamos Atsakomybės ir žalos Atlyginimo.

    5. Klientas Gauna Prekes 4 Dienų Branduolių Kiekio ir Kokybės Prekių, Jei Yra kokių nors Problemų, Laiku Atsiliepimus po Pardavimo, Klientų Aptarnavimas.Prieštaravimų Nėra Per 4 Dienas po Prekių pristatymo.Manoma, Kad nėra Jokių Problemų su Šiuo Bendradarbiavimą ir Sudaryti Sandorį.Jeigu Jums netinka Subjektyviai ir Imtis Vaizduotę Priežasties, Jūs negalite Priimti Grįžti be Kokybės Problemas.Atidžiai Patikrinti, ar Pakuotė iki Pristatymo,

    6. Prašome Susisiekti su Mūsų Klientų Aptarnavimo prieš Grąžinant Produktą Patvirtinti Produkto Kategorija ir Kiekis.Jei Jums Grąžinti Prekes Tiesiogiai, be Jokio Įspėjimo, Mes Ne Dirbti.Jei Grąžintas Produktas Yra Sugadintas, Mes Turi Saugoti Originalioje Pakuotėje ir Padengia Riziką, Žalą.Jei Grąžintas Produktas Yra Sugadintas, Mes Ne Grąžinti Jį.

    7. Prašome Grąžinti Prekes, Kurios Yra Ne Mūsų Įmonė, kad Nepatogumų Savo Sugrįžimo.

    IV.Mokėjimo Būdas

    1. Tiesioginis Banko Pervedimas

    2. Alipay Mokėjimų

    V. Įmonės Kontaktinė Informacija

    Alibaba Cloud, Debesų Kompiuterijos paslaugų Interneto Svetainė: https://shop1464886860434.1688.com

    Alibaba Sąskaita: Nuotaikos Pet Products

    Įmonė Tel: 0579-85210307

    Įmonės El. Paštas: [email protected]

    Žymos: aukso retriev, didelis kailio šunų, kailio šuo žiemą, medžiaga šuo, auksaspalvis retriveris striukė, šuo žiemos striukė, čihuahua lietpaltis, didelis šuo striukė, šunų drabužius auksaspalvis retriveris šunys, afrikos maišelį ir batų rinkinys.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai