Naujas M4/M16 Greito Išardymo 14 Versija Naujas M4/M16 Greito Išardymo 14 Versija Naujas M4/M16 Greito Išardymo 14 Versija Naujas M4/M16 Greito Išardymo 14 Versija Naujas M4/M16 Greito Išardymo 14 Versija Naujas M4/M16 Greito Išardymo 14 Versija

Naujas M4/M16 Greito Išardymo 14 Versija" Prison Break Handguard Picatinny Rail AEG Airsoft Dažasvydis Medžioklės Reikmenys

€81.71 €64.55
Yra sandėlyje
w142823

Medžiaga: Aliuminio
Modelio Numeris: BD9273
Kilmės: KN(Kilmės)
Vadovas Tipas: Geležinkelių
Versija: Greito Išardymo
Vadovas Ilgis: 14"/35cm
Prekės Pavadinimas: SINAIRSOFT
Stilius: picatinny rail
Naudoti: Dažasvydis Medžioklės Reikmenys
Produkto pavadinimas: Prison Break Handguard

  • Picatinny rail 14" HandGuard Geležinkelių Sistemos Juoda Airsoft AEG M4/M16

    Pagamintas iš aukštos kokybės metalo

    Puikus kūrinys

    Žymiausi Jailbreak sistema apjungia didelį bėginių Snukis Prietaisas su neįtikėtinai tvirtas greitai nuimti geležinkelių sistemos.Šis derinys mes visi sutinkame, atrodo fantastinis ir suteikia jūsų šautuvas viršutinės fantastinis ultra-modernus išvaizdą.Nekilnojamojo plieno jailbreak yra skirtos sumažinti flash ir snukis lipti.

    Jailbreak prietaisas gali būti lengvai pašalinta iš priekio, geležinkelių sistemos kaip paprastas mygtukas išleidimo dizainas.Daug pačiu būdu, kaip ir visa geležinkelių sistemos gali būti nutolusi nuo savo šautuvas.

    Šie bėgiai ateina standartinis su AEG sriegiu barelį riešutai dedigned, kad tilptų G&P " ir kitos TM compatable M4s be koregavimo, jei turite variklinių dviračių transporto, MES, GHK ir kt.tada jūs galite turėti barelį riešutų pastatytas ar esamiems barelį riešutų rethreaded ir kt.Mes esame laimingi galėdami padėti jums su šia, prašome palikti žinutę komentarus langelį, jei jums bus reikalinga mūsų pagalba su pirkimu naują barelį riešutų arba gauti dabartinę riešutų modded.

    1. Pasaulio laivybos. (išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    2. Procesas užsakymų metu po patikrinimo.

    3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą ir pateikti visą gavėjas pavadinimas ir kontaktinis telefono numeris

    4. Verslo valandų teikia subjektas, išskyrus savaitgaliais ir per šventes.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

    5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir atsakyti kuo greičiau ir atsakyti.

    6. Dėl skirtingų inventoriaus būklę ir laiko, mes jus pasirinkti, kad laivas savo daiktus iš pirmųjų mūsų sandėlio greitas pristatymas.

    1. Visi mūsų produktai turi būti tikrinami po vieną, siekiant užtikrinti kokybę

    2. 100% Brand New ir aukštos kokybės

    3. Kokybės klausimai:

    1) Jei turite kokių nors kokybės problemų, prašome pateikti išsamią informaciją, per 7 dienas.

    2) pirkėjas turi patikrinti, ar paketas, gavęs prekes.Jei pakuotė yra pažeista transportavimo metu, prašome atsisako pasirašyti ir susisiekti su mumis laiku.

    4. Chromatines aberacijas problema: Dėl spalvų atspindys ekranas, šviesos, fone ir pan.

    5. Dydis klausimai: Dėl skirtingų matavimo metodų.Dydis duomenų informacijos puslapyje yra nuoroda tik.

    6. Jei problema sukelia jūs, pirkėjas turėtų būti atsakingas už mokestį grąžinant produktą.

    Mes patvirtinti problema ir tada suteikti jums tinkamą sprendimą.

    1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir įvertina jūsų užsakymas, 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių.

    2. Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, kad mums pavyks išspręsti bet kokią problemą už jus 100%.

    3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, arba atidaryti bet kokį ginčą svetainėje.

    Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemą.

    Žymos: 15 ar handguard, g airsoft m4, guard vertus motociklas, apsaugos picatinny, airsoft m4, m4, už m16, taikymo sritis, handguard m4, michael scofield prison break.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai