Pjūklą 365 70.7 cc 5 Arklio Benzinu Varomos Medžio Pjūklai Pjūklą 365 70.7 cc 5 Arklio Benzinu Varomos Medžio Pjūklai Pjūklą 365 70.7 cc 5 Arklio Benzinu Varomos Medžio Pjūklai Pjūklą 365 70.7 cc 5 Arklio Benzinu Varomos Medžio Pjūklai Pjūklą 365 70.7 cc 5 Arklio Benzinu Varomos Medžio Pjūklai Pjūklą 365 70.7 cc 5 Arklio Benzinu Varomos Medžio Pjūklai

Pjūklą 365 70.7 cc 5 Arklio Benzinu Varomos Medžio Pjūklai

€612.90
Yra sandėlyje
w140228

Kilmės: KN(Kilmės)

  • Paslaugų pramonės Produkto Aprašymas

    1,Pjovimo, betono ir akmens perstatant, renovacija ir naujos operacijos

    2,Supjaustyti mažomis angomis ir nedidelį kiekį koregavimo lango skylės,

    3,Curbstone ir grindų plytelių pjovimo kraštovaizdžio statybos darbai

    4,Vamzdžių pjovimo montavimo darbai

    5,Asfalto pjovimo ir tranšėjos iš anksto pjovimo, kelių tiesimo

    6,Metalo pjovimo Cilindro darbinis tūris 70.7 cm 3 Elektrodo tarpas 0.5 mm Cilindro vidinis skersmuo-56mm Uždegimo žvakę Champion RCJ 7Y/NGK BPMR 7A Cilindro eiga 38mm Kuro bako talpa 1L tuščiąja eiga 2700 aps / min vadovas 18"(450 mm), 20"(500 mm) sukimosi greičio 10200 aps / min Pjovimo pjūklas(be kuro ir priedai) 6.4 kg galia 3.6 kW Pjovimo gylis 390 mm Pakavimo Susiję Produktai Vardą su nuorodą

    91.8% atsakymų Produktų Vardą su nuorodą

    91.8% atsakymų Produktų Vardą su nuorodą

    91.8% Atsakymų Susisiekite Su Mumis

    Jei norite sužinoti daugiau, kreipkitės į mūsų klientų aptarnavimo arba rašykite mums.Klientas Foto Mūsų Paslaugos Mūsų Įmonė Įmonės Informacija

    Jining Longpeng Mašinų Co., Ltd.įkurta 2012 m.

    Jis yra profesionalus aukštųjų technologijų įmonės, remiantis Jining, ir turi patogų transportavimo ir importo ir eksporto.Ji yra visiškai įsipareigojusi gaminti pažangios priešgaisrinės gelbėjimo priemones, gelbėjimo ir gelbėjimo įrankiai ir savivaldybių smulkinimo priemonės.Mes dirbame su pirmaujančia operatoriai ir gamintojai, įskaitant HuSqValNA.Be to, tapti jų pagrindinis platintojas Kinijoje.

    Mūsų dėmesys skiriamas R&D, užtikrinti, kad mes galime pateikti mūsų klientams aukščiausios kokybės ir naujoviškų produktų.Be to, mes naudojame griežtus kokybės kontrolės priemonės patikimumui užtikrinti, kad mūsų produktų.Su garsu verslo kredito, puikus aptarnavimas po pardavimo, ir modernius gamybos įrenginius, turime pelnė puikią reputaciją tarp ourcustomers visame pasaulyje.

    Norime pabrėžti, plėtros ir įvesti naujus produktus į rinką kiekvienais metais.Ourproducts parduoti ir vidaus, ir tarptautinėse rinkose, pavyzdžiui, Europoje, Pietų Afrikoje, Azijoje,ir yra palankiai įvertino klientai.Mes siekiame valdymo principas yra "Kokybė yra gera, kad Paslauga yra aukščiausiasis, Reputacija yra pirmas", ir bus nuoširdžiai sukurti ir sharesuccess su visais klientais.

    Kviečiame jus susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos ir tikimės, kad dirbti su jumis! 1. Produktas, Turtingas Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto nuotraukomis ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produktą į parduotuvę nusipirkti. 2.Kokybės Užtikrinimo Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome būti tikri, kad perkate!Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis dėl www.automotoplius.lt ir mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų! 3.Paslaugų Garantija Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir jums bus taip pat gauti 5 taškų atsiliepimų. 4. Pristatymas Garantijų paketą, informacija gali būti atsekti.Jei negavote pakuotės po 60 dienų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai.

    Žymos: pjūklą benzinas įrankiai, cicular pamačiau, gasolin pamačiau, baterija pjūklą, 48vf baterija, kaiščio pamačiau, pjūklą, pjūklą benzinas, pjūklą metalo benzinas, koreguoti medienos rato skylę pamačiau.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai