Mmlong 15cm nepastovi žmogus Žvejybos Masalas Dirbtinis Masalas AL08B 59g 7 Segmentų Isca Jūros Lydeka Swimbait Lėtai Krinta, Žuvys Spręsti Pesca Mmlong 15cm nepastovi žmogus Žvejybos Masalas Dirbtinis Masalas AL08B 59g 7 Segmentų Isca Jūros Lydeka Swimbait Lėtai Krinta, Žuvys Spręsti Pesca Mmlong 15cm nepastovi žmogus Žvejybos Masalas Dirbtinis Masalas AL08B 59g 7 Segmentų Isca Jūros Lydeka Swimbait Lėtai Krinta, Žuvys Spręsti Pesca Mmlong 15cm nepastovi žmogus Žvejybos Masalas Dirbtinis Masalas AL08B 59g 7 Segmentų Isca Jūros Lydeka Swimbait Lėtai Krinta, Žuvys Spręsti Pesca Mmlong 15cm nepastovi žmogus Žvejybos Masalas Dirbtinis Masalas AL08B 59g 7 Segmentų Isca Jūros Lydeka Swimbait Lėtai Krinta, Žuvys Spręsti Pesca Mmlong 15cm nepastovi žmogus Žvejybos Masalas Dirbtinis Masalas AL08B 59g 7 Segmentų Isca Jūros Lydeka Swimbait Lėtai Krinta, Žuvys Spręsti Pesca

Mmlong 15cm nepastovi žmogus Žvejybos Masalas Dirbtinis Masalas AL08B 59g 7 Segmentų Isca Jūros Lydeka Swimbait Lėtai Krinta, Žuvys Spręsti Pesca

€12.06
Yra sandėlyje
w140041

Žiedai: stiprus nerūdijančio plieno
Dydis: 6inches/15cm
Plaukti Veiksmų: Viliojanti Slow Sinking
Kabliukai: Garsaus Prekės ženklo 2# VMC Kabliukas
Statybos: Multi Sąlaidomis
Modelio Numeris: AL08B
Pozicija: Vandenyno Roko Fshing
Korpuso Medžiaga: Super ABS Kieto Plastiko
Kategorijos: SUVILIOTI
Svoris: 2.08oz/59g
Tipas: Dirbtinis Masalas

  • Mmlong 15cm nepastovi žmogus Žvejybos Masalas Dirbtinis Masalas AL08B 59g 7 Segements Isca Jūros Lydeka Swimbait Lėtai Krinta, Žuvys Spręsti Pesca

    Prekės Imformation Žvejoti:Sūraus ar Gėlo vandens Slow Sinking Su barškalai

    Savybės: 7 segmentai žvejybos masalas. 2 stiprūs ir aštrūs aukšti kabliukai. 3D gyvas akis.Aukštos rezoliucijos įstaiga duomenys.Sklandų ir greitą nardymo veiksmų.Gyvenimas-kaip plaukimo veiksmų vandens provokuoja plėšrūnus įkąsti.Tvirtos ABS medžiagos prisidėti prie ilgas tarnavimo laikas.Tinka įvairių rūšių žuvys, nuostabi priemonė žvejybos mėgėjams.

    Jei esate žvejybos entuziastas, imtis šio žvejybos masalas, ir tai padidins jūsų laimikio ir atneš jums daug malonumo.

    Nuoširdžiai priminimai!Visi pro kanalų nuotraukos yra realios, nuotraukų, o gal turite išjungti spalvos, o naršyti įvairių tipų įranga, vaizdus, rodomus yra jūsų nuoroda tik,tikiuosi, kad jums suprasti.

    Mmlong yra gamyklos valdo " prekės ženklas, bandome mūsų geriausia kurti savo prekės ženklo gerą reputaciją teikiant klientui ne tik aukštos kokybės produktais, bet ir geriausias paslaugas ir fantastinis žvejybos patirtį.Perkant iš Mmlong reiškia, kad jūs pirkti pasitenkinimą!Jūs gaunate garantija!Norite gauti narystės Mmlong! 100% Naujas super aplinkos kokybės medžiagas ir komponentus! 100% Tikrinami prieš pakavimo metu gamybos! 100% Reinspected prieš pristatymas! 100% Kokybės garantija!Jūs galite sekti pardavimo politiką, kad apsaugotų visus jūsų teisė! 100% Grąžinimo garantija jokių problemų dėl kokybės!

    1.prašome spausti "view my store" arba "view my Topselling Produktai" gauti daugiau elementus, kuriuos norite su pirkinių krepšelis.Viršuje, dešinėje, su pirkinių krepšelis.

    2.kaip išspręsti problemą, apie "negali pateikti"?Viršuje, dešinėje, su pirkinių krepšelis.

    3.Mūsų pirkėjo apsaugos apsaugo tik mokėjimo būdus www.automotoplius.lt, kaip nurodyta toliau.Jei turite bet kokių klausimų apie mokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

    1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

    Kaip mes esame tarptautinės pardavėjas, visos prekės bus vežamos tiesiogiai iš Kinijos.Prašome pranešė tarptautinis pristatymas labai priklauso nuo oro sąlygų, švenčių dienomis, Muitinės tikrinimas, ebs.prašome palaukti, kol jūsų sklypo kantriai.Apskritai,JAV pristatymo terminas apie 7-14 darbo dienų.Daugelyje kitų šalių, dažniausiai jis trunka maždaug 15-25 darbo dienas į jūsų šalį.Vėlavimas gali būti nutiko per bet šventė kaip Kalėdos ar naujieji metai ir kt.Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Kliento 100% pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis principas ir tikslas!

    2. Užsakymai bus tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Tuo atveju, kai daiktai išparduoti,mes pasirūpinsime, kad iš karto. 3. Mes imsimės jūsų nurodytu adresu, www.automotoplius.lt, kaip savo pristatymo adresą TIK, pls užtikrinti, turite užsiregistruoti reikiamą informaciją ir mes negalime būti atsakingi už jokį klaidingą prekių pristatymo adresą;jūsų įsigytos prekės bus išsiųstos per 72 valandas. 4. Jokių importo mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjo atsakomybė.Siekiant užtikrinti, kad gausite po min mokesčių, skelbiame, kaip "Dovana/Mėginys" su mažos vertės.

    Mes išbandyti mūsų visas pastangas, kad išlaikytų aukštus kompetencijos ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

    Jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, prašome susisiekti su mumis iš karto prieš jums suteikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, kad galėtume suprasti savo susirūpinimą ir išspręsti problemą pirmą kartą.

    Jei prekės buvo kokios nors problemos.Mes dirbame su jumis, kad išspręstumėte problemą ir duoti jums tinkamą sprendimą.Prašau, nepalikite mūsų, neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, nepasitarę su mumis.

    Jeigu tu negali išgirsti iš mūsų per 24 valandas prašome patikrinti, ar jūsų masažai savo pašto dėžutę ir pabandyti sutartį su mumis per prekybos valdyti paštu arba skambinkite mums, mes visada čia, kad darome viską, kad išspręsti jūsų problemą leiskite mums sukurti sveiką teigiamą ir klestinčią ali bendruomenę kartu! 1. Jei jūs turite kokių nors pasiūlymų ar patarimų, kaip pagerinti arba atsinaujina suvilioti,pls palikti savo pranešimų mūsų parduotuvėje.mes atsiųsime jums naują masalą, kaip dovana atveju sėkmės. 2. Jei jūs sugauti didelę žuvį,pls siųsti mums nuotraukas ir mes atsiųsime jums naują masalą, kaip dovana savo bandymų.

    Žymos: žuvų kablys rinkinys, masalo, žuvų nepastovi žmogus, crankbait žuvys, masalas kulka, kablys savininkas, Crankbait, SUVILIOTI, žuvų viliojimo, tokio įrenginys.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai