50pcs Prtactical Pakuotės Pašto Maišeliai, Putplasčio Burbulas Paketas, Krepšiai Anti-Shock 50pcs Prtactical Pakuotės Pašto Maišeliai, Putplasčio Burbulas Paketas, Krepšiai Anti-Shock 50pcs Prtactical Pakuotės Pašto Maišeliai, Putplasčio Burbulas Paketas, Krepšiai Anti-Shock 50pcs Prtactical Pakuotės Pašto Maišeliai, Putplasčio Burbulas Paketas, Krepšiai Anti-Shock 50pcs Prtactical Pakuotės Pašto Maišeliai, Putplasčio Burbulas Paketas, Krepšiai Anti-Shock 50pcs Prtactical Pakuotės Pašto Maišeliai, Putplasčio Burbulas Paketas, Krepšiai Anti-Shock

50pcs Prtactical Pakuotės Pašto Maišeliai, Putplasčio Burbulas Paketas, Krepšiai Anti-Shock " Anti-Slėgio Krepšiai, Paminkštinti Vokai Siųsti iš Anksto

€6.22 €3.42
Yra sandėlyje
w139952

Dydis: About 13 x 9cm
Tipas: Kita
Medžiaga: Kita
Naudoti: Kita
Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: Burbulas Siuntėjus

  • Aprašymas

    Tai rinkinys, 50pcs pakuotės pašto krepšiai, kuris yra patvarus, praktiškas ir atsparus vandeniui.Šių pašto maišeliai yra plonas, patvarus ir lankstus, taip, jie labai dovanojimą keistai formos turinys, ir jo lengvai pridėti šiek tiek kamšalu, kaip ir laikraščių ar bubble wrap, papildomos apsaugos.

    Funkcija

    - Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

    - Medžiaga: Burbulas filmas.

    - Dydis: Apie 17 x 9cm.

    - Aukščiausios kokybės medžiagos apgaubia, turėti gerą ruožas, ir lengvas ir atsparus vandeniui.

    - Sumažinti laivybos išlaidos jūsų verslo ir apsaugoti savo produktus, dėl lietaus ar sniego dieną.

    - Klijuojama ant karto-per atvartu yra tikrai stiprus ir suklastoti-akivaizdu.Theres nereikia armavimo juosta ir ji doesnt ateiti, išskyrus nebent jūs ašara jį.

    - Laivybos vokai yra puikus siųsti drabužių ir kitų minkštųjų dovanos.Jei esate laivybos viskas, kas yra lūžus, tai burbulas vokai yra rekomenduojama.

    - Tai voko maišeliai yra gana naudingi minkštas objektų, tokių kaip T-marškinėliai, pledai, šalikai, ar ne lūžus elementus.Jie yra tikrai gana patvarus ir lipni juosta lazdos labai gerai.

    Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

    50 x Pakuotės Pašto Maišai

    Žymos: raštuotas kurjerių krepšys, rose aukso big bubble mailer, krepšys paštas, apgaubti popieriaus, didelio voko, vokai burbulas, vokai pinigų, alavo paketas, skardos pakuotės, burbulas paminkštinti vokai, pašto.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai