Etikečių Spausdintuvas Phomemo Šilumos Inkless D30 Papuošalai Etiketės AR Kodas Maker Asmens Rankinės Spausdinimo Bluetooth Nemokama Telefono App Etikečių Spausdintuvas Phomemo Šilumos Inkless D30 Papuošalai Etiketės AR Kodas Maker Asmens Rankinės Spausdinimo Bluetooth Nemokama Telefono App Etikečių Spausdintuvas Phomemo Šilumos Inkless D30 Papuošalai Etiketės AR Kodas Maker Asmens Rankinės Spausdinimo Bluetooth Nemokama Telefono App Etikečių Spausdintuvas Phomemo Šilumos Inkless D30 Papuošalai Etiketės AR Kodas Maker Asmens Rankinės Spausdinimo Bluetooth Nemokama Telefono App Etikečių Spausdintuvas Phomemo Šilumos Inkless D30 Papuošalai Etiketės AR Kodas Maker Asmens Rankinės Spausdinimo Bluetooth Nemokama Telefono App Etikečių Spausdintuvas Phomemo Šilumos Inkless D30 Papuošalai Etiketės AR Kodas Maker Asmens Rankinės Spausdinimo Bluetooth Nemokama Telefono App

Etikečių Spausdintuvas Phomemo Šilumos Inkless D30 Papuošalai Etiketės AR Kodas Maker Asmens Rankinės Spausdinimo Bluetooth Nemokama Telefono App

€55.55 €26.67
Yra sandėlyje
w13926

Jungtys: USB, "Bluetooth"
Maks. Rezoliucija: 203dpi
Dydis: 131*75*29mm
Pradžios Data: 2015 m.
Kilmės: KN(Kilmės)
Naudoti: Terminis Spausdintuvas
Juoda Spausdinimo Greitis: 60mm/s
Po pardavimo Paslaugos: Nacionalinės Bendrosios Garantijos
Rezoliucija: 203dpi HD Printin
Dvipusis Spausdinimas: No
Modelio Numeris: Phomemo D30
Baterija: 1200mAh " Ličio Baterija (built-in)
Įtampa: 100-240V
Spausdinimo Technologija: Terminis spausdinimas
Sąsajos Tipas: "Bluetooth"
Prašymas: Asmens Darbo Valdymo
Svoris: 1.5kg
Popieriaus Tiekimo Režimas: Roll Pašarų
Įkrovimo Laikas: 1.5 Valandos
Prekės ženklas: phomemo
Medžiagos Tipas: terminio popieriaus
Dot Matrix Printer Tipas: Universalus bilietų spausdintuvas
Vidinė Atmintis: NĖRA
Medžiaga: ABS + metalas
Spausdinimo Greitis: 32ppm
Tipas: Terminis Spausdintuvas
Spauda: terminio popieriaus
Sąsaja: 5V, micro USB
Phomemo Foto Spausdintuvas: tharmal spausdintuvą
Spausdinimo tankis: Šviesos, standard, storio
Maitinimo Šaltinis: Micro USB ir ličio baterija
Spausdinimo galvutė gyvenimo: 50km
Maksimalus Popieriaus Dydis: 15mm
Palaiko Tinklo Spausdinti: Belaidžio
Stilius 1: Nešiojamasis Spausdintuvas
Phomemo Popieriaus: Mini Terminis Spausdintuvas
Prekės Pavadinimas: phomemo
Pakuotės Svoris: 260 g
Operacinės Sistemos: "Android" ir ISO
Budėjimo Laikas: 1 savaitė
Sertifikavimo: ROHS
Sistema: android 4.0, už iOS8.0 arba virš
gaminio dydis: 131x75x29mm
Popieriaus Talpa specifikacijos: 6mm, 12mm, kaip 14mm,15mm

  • Geros Naujienos:

    1、Sekti mano parduotuvėje,jums bus gauti siuntimo prioritetas.

    2、Parduotuvėje gerbėjai gauti papildomų nuolaidų dauguma elementų šioje parduotuvėje.

    3、Nemokamai siųsti vieną roll 12*40mm white label viduje spausdintuvas mašina.

    D30 ,Kišeninis Label Maker " Lipdukas Mašina, Namų Biuro, Mokyklos, prekybos centro Ženklinimo, brūkšninių kodų Žurnalų Pavadinimas, Prekė, Kaina

    Spausdintuvo Specifikacijos:

    ✔Medžiaga: ABS + Metalas ✔Rezoliucija: 203dpi ✔Spausdinti formatas: 6mm, 12mm, 14 mm,15 mm. ✔Spausdinti Žiniasklaidos: Terminio Popieriaus ✔Spausdinti Tipas: Rašalas nemokamai spausdinti ✔Sąsaja: 5V, micro USB ✔Pakuotės Svoris: 516 g ✔Ryšys: "Bluetooth" 4.0 ✔Paramos Sistema: iOS 8.0 + Android 4.0 ar aukščiau ✔Tinklo Spausdinimas: palaikomi ✔Baterijos: 1200mAh " Ličio Baterija (built-in) Paketų Sąrašas ✔1 - Phomemo-D30 Etikečių Spausdintuvas ✔1 - USB Kabelis ✔1 - Terminio Spausdinimo Popierius (12 x 40mm) ✔1 - naudojimo Instrukcija ✔1 - Pakavimo Dėžutė

    Spausdinimas be Rašalo ir Taupyti Pinigus:

    Phomemo D30 yra tiesioginis terminis spausdintuvas, kurioms nereikia rašalo, dažų, arba juostelės.Žemesnės kainos, palyginti su rašaliniai spausdintuvai, ir lengviau naudoti – 1-spustelėkite sąrankos.

    Mada & Nešiojamų dizainas:

    Phomemo D30 terminis etikečių spausdintuvas yra "bluetooth" belaidį ryšį ir naudojant terminio spausdinimo technologija, kurios yra ne rašalo ar tonerio reikia.Sistema "Android 4.0", ir " IOS 8.0 arba aukščiau.Mini nešiojamas dydis (131.1 x 75.5 x 29mm) ir tik 160g, kuris gali būti lengvai jį pasiimti bet kur.Juoda ant balto spaudinių.Galima spausdinti ant skaidri etiketės, juostos.

    "Bluetooth" ryšį:

    "Bluetooth" terminis spausdintuvas prijungtas lengvai su mobiliojo ryšio telefoną ar "iPad", per "Bluetooth" 4.0. Sistema " IOS " 8 ir Android 4.4, arba didesnė.Galite naudotis savo išmaniaisiais telefonais, spausdinti, ko norite, ne vieną kartą.Spausdinti aukštos kokybės nuotraukas.

    1200mAh Ilgas Ištvermės:

    Ji puikiai jūsų krepšyje ar kišenėje savo kailio, kai jūs.D30 yra built-in 1200mAh didelis ličio baterija,visą mokestį galite nuolat spausdinti 52 popieriaus ritinius.

    Įvairių stilių, terminė etiketė

    Pastaba:

    Siekiant užtikrinti, kad jūsų įprastai naudojamas, čia mes turime keletą pastabas jums, perskaitykite šią informaciją, prieš naudojant spausdintuvą. 1. Siekiant pailginti baterijos spausdintuvo, prašome įkrauti iki spausdintuvas veikia iš elektros energijos. 2.Kai spausdintuvo dega raudona lemputė, tai reiškia, kad mašina yra per maža akumuliatoriaus būklę, prašome mokestis, jį iš karto.* 3. Jei jūs ne naudoti spausdintuvą, po ilgo laiko, prašome prisiminti, kad nemokamai tai reguliariai.

    Žymos: portabl spausdintuvą, mini spausdintuvą, popierinių etikečių spausdintuvas, popieriaus phomemo, etiketės, įranga, rašalinis spausdintuvas, dymo, lipdukas etikečių spausdintuvas, Label Maker, mobile printer princube.

  • Atsiliepimai (1)

    • Sassassas5

      this is a secondhand printer. there are lots of scratch on the backprint.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai