Bb Laboratorijos Drėgnas Kremas Mask Pro. 175g Placenta Haberlea Rhodopensis Ekstraktas Odą, Giliai Drėkinantis Remontas, Minkšta ir stangri Bb Laboratorijos Drėgnas Kremas Mask Pro. 175g Placenta Haberlea Rhodopensis Ekstraktas Odą, Giliai Drėkinantis Remontas, Minkšta ir stangri Bb Laboratorijos Drėgnas Kremas Mask Pro. 175g Placenta Haberlea Rhodopensis Ekstraktas Odą, Giliai Drėkinantis Remontas, Minkšta ir stangri Bb Laboratorijos Drėgnas Kremas Mask Pro. 175g Placenta Haberlea Rhodopensis Ekstraktas Odą, Giliai Drėkinantis Remontas, Minkšta ir stangri Bb Laboratorijos Drėgnas Kremas Mask Pro. 175g Placenta Haberlea Rhodopensis Ekstraktas Odą, Giliai Drėkinantis Remontas, Minkšta ir stangri Bb Laboratorijos Drėgnas Kremas Mask Pro. 175g Placenta Haberlea Rhodopensis Ekstraktas Odą, Giliai Drėkinantis Remontas, Minkšta ir stangri

Bb Laboratorijos Drėgnas Kremas Mask Pro. 175g Placenta Haberlea Rhodopensis Ekstraktas Odą, Giliai Drėkinantis Remontas, Minkšta ir stangri

€32.66 €16.33
Yra sandėlyje
w1370

Kilmės: JP(Kilmės)
Prekės Pavadinimas: ENERGINGAS, GLAMŪRAS
Tipas: Galima Skalbti Kaukė
Šalis/Regionas Gamyba: JAPONIJA
Formulės: Kremas
NET WT: 175g
Elemento Tipas: Gydymo Ir Kaukė
Funkcija: Gylis Papildymo
Komponentas: Haberlea Rhodopensis Lapų ekstraktas Placentos ekstraktas
Naudoti: Veidas
Lytis: Moteris

  • BB Laboratorijos Drėgnas Kremas Mask Pro iš Japonijos Moterų ir Vyrų 6.17 Fl Oz

    Aukšto efektyvumo drėkina galia atneša jums ultimate drėkinamasis poveikis.Kai taikoma, ji akimirksniu maitina jūsų odą, palieka odą sklandžiam ir švarus kaip Kūdikis.

    Bb Lab - Drėgnas Kremas Mask Pro. 175g

    Atjauninti sausai odai su šiuo uber-drėkinamasis kremas, kaukė, kuri ateina su daug haberlea rhodopensis lapų ekstraktas, damask rose vandens ir hialurono rūgšties pagalba drėgmės sulaikymo ir amp iki natūralų odos drėkinamasis pajėgumus, o mielių ekstrakto ir placentos ekstraktas apsukoms iki kraujo apytaką dėl rosier apdaila.Naudoti, taikyti tinkamą kiekį ant nuvalyto veido, kol švelniai nuvalyti jį išjungti po 15-20 minučių.Naudoti vieną ar du kartus per savaitę.Siekiant optimalių rezultatų, naudokite pritaikius BB LABORATORIJOS " parašo odą stangrinantis produktas: PH Masažo Gelis Pro.

    Produkto Savybės:

    Drėkinamasis: Yra Haberlea Rhodopensis Lapų ekstraktas, kuris turi aukšto efektyvumo drėkina ir vandens blokavimo efektas.Ji gali būti skiriama drėgmės į odos ląsteles.Kartu su Rosa Damaske Gėlių Vandens ir Hialurono Rūgštis giliai drėkina ir išvengti sausumo.Balinimo: Praturtintas Mielių ir Placentos ekstrakto, ši kaukė padeda pagreitinti kraujo cirkuliaciją, antioksidantas ir pašalinti bukumo sukurti spindinčią ir švytinti odos.Patogumo naudoti: tepinėlis - suprojektuoti yra paprasta naudoti ir gali būti naudojamas bet kuriuo metu ir bet kur.Taip pat būtina turėti elementą kelionės ar verslo kelionių.

    Ingredientai

    Haberlea Rhodopensis Lapų ekstraktas, Rosa Damaske Gėlių Vanduo, Hialurono Rūgštis: Drėkina, maitina, išlyginimas.Mielių ir Placentos ekstrakto: Paspartinti kraujo apytaką, antioksidantas, šviesina odos toną.

    Kaip naudoti

    Haberlea Rhodopensis Lapų ekstraktas, Rosa Damaske Gėlių Vanduo, Hialurono Rūgštis: Drėkina, maitina, išlyginimas.Mielių ir Placentos ekstrakto: Paspartinti kraujo apytaką, antioksidantas, šviesina odos toną.

    Tinka

    visiems odos tipo

    Žymos: veido kaukė, kaukė dažai, disponuoti kaukė, jmsolution kaukė, bandymų laboratorija, fix kaukė, žalia kaukė prilimpa, kremas cica, avių placenta, Drėgna.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai