Natūralaus Bambuko Medinės Laikrodžiai Ponios Žiūrėti Moterų Tiksliai Masto Medienos Laikrodis Plonas Odos Juosta Kvarciniai Laikrodžiai Moterims, Merginos Natūralaus Bambuko Medinės Laikrodžiai Ponios Žiūrėti Moterų Tiksliai Masto Medienos Laikrodis Plonas Odos Juosta Kvarciniai Laikrodžiai Moterims, Merginos Natūralaus Bambuko Medinės Laikrodžiai Ponios Žiūrėti Moterų Tiksliai Masto Medienos Laikrodis Plonas Odos Juosta Kvarciniai Laikrodžiai Moterims, Merginos Natūralaus Bambuko Medinės Laikrodžiai Ponios Žiūrėti Moterų Tiksliai Masto Medienos Laikrodis Plonas Odos Juosta Kvarciniai Laikrodžiai Moterims, Merginos Natūralaus Bambuko Medinės Laikrodžiai Ponios Žiūrėti Moterų Tiksliai Masto Medienos Laikrodis Plonas Odos Juosta Kvarciniai Laikrodžiai Moterims, Merginos Natūralaus Bambuko Medinės Laikrodžiai Ponios Žiūrėti Moterų Tiksliai Masto Medienos Laikrodis Plonas Odos Juosta Kvarciniai Laikrodžiai Moterims, Merginos

Natūralaus Bambuko Medinės Laikrodžiai Ponios Žiūrėti Moterų Tiksliai Masto Medienos Laikrodis Plonas Odos Juosta Kvarciniai Laikrodžiai Moterims, Merginos

€19.20 €11.33
Yra sandėlyje
w135922

Atsparumas Vandeniui Gylis: Ne vandeniui
Dovanų: relogio feminino
Judėjimas: Importo Tikslias Japoniškas Kvarco Judėjimas
Užsegimas Tipas: Sagtis
Elemento Tipas: Kvarciniai Laikrodžiai, Moteriški Laikrodžiai
montre femme: Kvarciniai Laikrodžių Moterų, Merginų, Mergaičių
Modelio Numeris: W487401
Grupė Medžiagos Tipas: Oda
Juostos Ilgis: 24
Žiūrėti Moterų Stilių: Atsitiktinis, Asmenybės Gyvenimo Stilius, Mada
Dėžės & Atvejais Medžiaga: Paketas nr.
Byla Storis: 10
Byloje Formos: ROUND
Bylos Medžiaga: Medinės
Juostos Plotis: 18
Laikrodžiai: Moterų Mados Laikrodžiai
Funkcija: NĖRA
Ciferblato Skersmuo: 41
Stilius: Mada & Atsitiktinis
Mados: Sportas Laikrodžiai
Laikrodis Moterims: Unikalus Laikrodis Moterims
Dial Lange Medžiagos Tipas: Akrilo
Prekės Pavadinimas: YISUYA

  • Aprašymas:

    Išskirtinį Išvaizda: Šis klevas dirželis skaitmeninis laikrodis su rudos arabiškais skaitmenimis rinkimo ir šviesos odos juosta, tai rodo, patrauklią išvaizdą.

    Praktinių Judėjimas: laikrodis yra darbas su baterija, nes tai yra kvarco medžiagos, jo judėjimo, todėl yra patogus naudoti ir keisti nereikia maitinimo dažnai.

    Sagtis Dizainas: Šis medinis žiūrėti buvo sukurta su pin sagtis ir yra 7 skyles ant žiūrėti juosta, kuri yra daugiau lengvai reguliuoti ilgį.

    Žiūrėti Medžiaga: medžiagos dirželis yra minkštas ir patogus.Medžiagos laikrodžių ciferblatą yra daugiau patvarus ir lengva skaityti laiko.

    Tinkama Proga: Šis specialus klevas mediniai laikrodžiai yra labiau tinka jums dėvėti, kai atsitiktinis proga ir kasdien dėvėti.

    Produkto Savybės:

    100% Pobūdžio Medienos.

    Rankų darbo iš natūralaus Medžio.

    Judėjimo Tipas: Kvarcinis

    Byla Medžiaga: Mediena

    Band Medžiaga: Natūralios Odos

    Sagtis Tipas: Pin Sagtis

    Byla Skersmuo: Apytiksl. 4cm

    Byla Storis: Apytiksl. 1cm

    Juostos Plotis: Apie. 1.7 cm

    Ilgis Žiūrėti: Apytiksl. 24cm

    (2,54 cm=1.00 colių)

    Pranešimas: laikrodis yra pagamintas iš natūralios medienos ir yra suvynioti rankų, todėl jis gali turėti tam tikrų gamtos griežtas linijas ir keletą trūkumų.

    Pakuotės Turinys:

    1 x Medienos Žiūrėti

    Žymos: mediniai žiūrėti ponios, žiūrėti, vyrų slim žiūrėti, vyrai žiūrėti mediniai, vyrai žiūrėti, vyrai žiūrėti mediena, ladi žiūrėti, h moterų laikrodis, mediniai žiūrėti mergaitės, gd moterų laikrodis.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai