20pcs M4 Cinkuotos geležies Augalų Užuolaidų Net Vielos Akių Varžtas Eyebolt Įsukite Spiralės Pakaba Arti Žiedas Kablys 20pcs M4 Cinkuotos geležies Augalų Užuolaidų Net Vielos Akių Varžtas Eyebolt Įsukite Spiralės Pakaba Arti Žiedas Kablys 20pcs M4 Cinkuotos geležies Augalų Užuolaidų Net Vielos Akių Varžtas Eyebolt Įsukite Spiralės Pakaba Arti Žiedas Kablys 20pcs M4 Cinkuotos geležies Augalų Užuolaidų Net Vielos Akių Varžtas Eyebolt Įsukite Spiralės Pakaba Arti Žiedas Kablys

20pcs M4 Cinkuotos geležies Augalų Užuolaidų Net Vielos Akių Varžtas Eyebolt Įsukite Spiralės Pakaba Arti Žiedas Kablys

€4.58 €2.88
Yra sandėlyje
w135411

Disko Stilius: NĖRA
Pakuotė: Pagal 50Pcs
Vadovas Stilius: Butas
Varžtas Tipas: Savisriegiai
Modelio Numeris: #1
Kilmės: KN(Kilmės)
Sertifikavimo: CE
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

  • Funkcijos : 1.Pilnas sriegis sriegis yra giliai ir tvarkinga, jėga, net ir tai nėra lengva, skaidrių. 2.Sklandžiai burr uodegą skyriuje yra lygus ir plokščias, ir nėra likutinės galąstuvas. 3.Standartinis apvalus standartas apvalios formos, daugiau tvirtas, lengva įdiegti, lengva ir paprasta su tvist.

    Pakuotė:

    20 x M4 Varžtu Akis su Plėtimosi Vamzdžiai

    Funkcijos : 1.Pilnas sriegis sriegis yra giliai ir tvarkinga, jėga, net ir tai nėra lengva, skaidrių. 2.Sklandžiai burr uodegą skyriuje yra lygus ir plokščias, ir nėra likutinės galąstuvas. 3.Standartinis apvalus standartas apvalios formos, daugiau tvirtas, lengva įdiegti, lengva ir paprasta su tvist.

    Žymos: d žiedas, cinkuoto plieno vielos vape, kameros žiedas d, akių pin varžtas, auto kamera full hd, eyebolt varžtas, Varžtas, krepšys kateteris, eyebolt nerūdijančio, eyebolt.

  • Atsiliepimai (1)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai