BuildMoc BuildMoc

BuildMoc " UCS " Batmobile Teisingumo lyga Gpgb mini Galutinis SS - 4354 Žaislas Transporto priemonių, Žaislų Automobilio Modelio, Žaislai Vaikams, Vaikai

€8.34 €6.68
Yra sandėlyje
w134777

Sertifikavimo: 3C
Amžius: > 3 metų
Brūkšninis kodas: No
Plastiko Bloko Forma: Savaiminio Fiksavimo Plytos
Medžiaga: Plastikiniai
Modelio Numeris: SS-4354 Masažuoklis mini
Tipas: Blokai
Prekės Pavadinimas: buildmoc
Plastiko Tipas: ABS
Įspėjimas: Tik blokai neturi lipdukų, elektroninis rankinis
Kilmės: KN(Kilmės)
3C: Sertifikatas
Lytis: Unisex

  • Produkto Pavadinimas :SS-4354 Masažuoklis mini Prekės NR.:819035 Svoris:0.0400 kg = 0.0882 lb = 1.4110 oz Kategorijos:SS Pasaulio Žymeklį:ss , Mini , Vartytuvas , SS-4354 , 4354 , MOC4354 Šį Rinkinį Sudaro:(C328) 83 vnt. Geros Kokybės Plytų Dydžio: L : 9 cm W :6 cm Aukštis :4 cm Yra PDF Instrukcija vadovas PASTABA !Produkto pakuotėje nėra lipdukai ir elektroniniu būdu atspausdintas.Atspausdinta dalys pakeičiamos įprastos dalys ir nėra trečiųjų šalių priedus.Vadovo ir tinkas yra tik informacinio pobūdžio ir taikomos faktinės dalių pakuotėje.Visos dalys yra kokybė tikrinama prieš išsiuntimą, taigi, jei galite rasti kai trūksta ar pažeistų dalių, nesijaudinkite.Susisiekite su mumis ir mes išsiųsime juos, jūs iš karto nemokamai. Šis produktas yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus vadovas.Po to pateikti savo užsakymą, prašome el. pašto adresą ir mes išsiųsime elektroninę brošiūrą savo elektroninio pašto adresą.

    Žymos: ss, teisingumo magas lego, ss plytų sunkvežimis, lego ss, lego uc, herojus star, 1989 m. batmobile rinkinys, f36 lūpų, buildmoc lego, buildmoc.

  • Atsiliepimai (5)

    • Juliet1271

      Unique design. I advise

    • Nadin Cholilova

      Good quality, fast shipping.And service of seller is better than i have met before.I was satisfied with this transaction.

    • Pauldmcmanaway

      Yep, i gotta it. No manual, but have QR code to get instruction. It is okay. The item is great.

    • Marina797

      No original box, delivered in bag pending mounting. Delivery in reasonable time. Seller recommended

    • Chayka 5

      Nice quality, nice design. Only the manual is a barcode electronic but is still good. All is as described, very well achieved.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai