5.0 TV HiFi Ausines Ausinių 9D Stereo Bevielės TV Ausinės Su Pulteliu Stick TV, Kompiuteris, Telefonas 5.0 TV HiFi Ausines Ausinių 9D Stereo Bevielės TV Ausinės Su Pulteliu Stick TV, Kompiuteris, Telefonas 5.0 TV HiFi Ausines Ausinių 9D Stereo Bevielės TV Ausinės Su Pulteliu Stick TV, Kompiuteris, Telefonas 5.0 TV HiFi Ausines Ausinių 9D Stereo Bevielės TV Ausinės Su Pulteliu Stick TV, Kompiuteris, Telefonas 5.0 TV HiFi Ausines Ausinių 9D Stereo Bevielės TV Ausinės Su Pulteliu Stick TV, Kompiuteris, Telefonas 5.0 TV HiFi Ausines Ausinių 9D Stereo Bevielės TV Ausinės Su Pulteliu Stick TV, Kompiuteris, Telefonas

5.0 TV HiFi Ausines Ausinių 9D Stereo Bevielės TV Ausinės Su Pulteliu Stick TV, Kompiuteris, Telefonas

€8.43 €6.24
Yra sandėlyje
w134230

Prekės Pavadinimas: ONLENY
Jungtys: NĖRA
Komunikacijos: Belaidžio
Kilmės: KN(Kilmės)
Sertifikavimo: NĖRA
Valdymo Mygtukas: Taip
Garso Valdymas: Taip
Aktyvus Triukšmą Slopinantis: Taip
Vocalism Principas: Dinamiškas
Dažnių Diapazonas Diapazonas: -
Funkcija: HiFi Ausinės
Savybės: Aktyvus Noice, Anuliuojant
Stilius: Ausinių

  • Savybės:

    1. Stereo efektą: skirta laisvų rankų įranga turi visą spektrą stereo efektai, garsas yra erdvės pojūtį, ir belaidžiu ryšiu vaidina mobiliųjų žaidimų, ir garsas yra ant scenos.

    2. 40mm didelis dinaminis ritė: didelis garsiakalbis yra pakankamai šokiruojantys įvykiai.Ji priima 40mm didelis dinaminis ritė vienetas, nauja neodimio geležies, boro garsiakalbiai, priekiniai ir galiniai dvigubas apšiltinimas struktūra su stipriomis boso ir šviesus aukšti, kad būtų galima pajusti plaka kiekvieną pastabą.

    3. Belaidžio dėžė: Smart 5.0 chip, paramos barjero-nemokama ir stabilus ryšys per 10 metrų, žaisti žaidimus, klausytis dainas ir skambučių garsu be stutter, low latency, mažas energijos suvartojimas, ir gera garso kokybė.

    4. Triukšmo mažinimas: Pasyvus triukšmo mažinimo ertmės dizainas, muzika yra labiau koncentruota į ausis, jokio triukšmo, gali patekti ne visi, plius over-ear earmuffs, leidžia jums pasinerti į savo erdvę.

    5. Stiprus ištvermė: girdžiu, saulėlydžio, nuo ankstyvo ryto, o akumuliatorius yra visiškai įkrautas.Built-in 300mAh didelės talpos baterija, naudojant silicio anodo medžiagos, didelio tankio, spynos galia, be nuostolių.

    Aprašymas:

    Belaidės ausinės švelniai padengti ausis, sandariai ir jokio garso nutekėjimo, klausytis muzikos yra patogiau, ir taip pat gali būti jungiamas laidinis režimu.

    Techniniai duomenys:

    Kaupiamasis muzika: 150 dainų

    Nuolat klausymosi laikas: 8 valandos

    Baterijos talpa: 300mAh

    Ausinių medžiaga: plastikas

    Įkrovimo įtampa: 5V, 1A

    Ausinių modelis: T5

    Įkrovimo laikas: 2 valandos

    Laidinė jungtis: AUX line

    Kortelės režimas: parama

    Parama matavimas: taip

    Teleskopinis dydis: 30mm

    Bruto svoris: 240g

    Jautrumas: 42db

    Iškraipymas: ±5%

    Pakuotė:

    1* belaides ausines

    1* USB kabelis

    1* Instrukcija

    Pastabos:

    1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

    2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

    Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, profesionalių belaidžių kompiuterinių ausinių, belaidžių ausinių televiziją, vyrai kompiuteris, amplifi hifi, "bluetooth" ausinės su pulteliu, lauke tv, earphon, belaidžio ryšio siųstuvą, video, laisvų rankų įranga tv belaidžio.

  • Atsiliepimai (1)

    • Digslava

      Good headphones, I liked. The laptop was contacted instantly. Very convenient

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai