VTIN 5 Spalvų Mini Belaidis Garsiakalbis Dual Motociklų Vairuotojams, Bass Stereo Garsas Bluetooth VTIN 5 Spalvų Mini Belaidis Garsiakalbis Dual Motociklų Vairuotojams, Bass Stereo Garsas Bluetooth VTIN 5 Spalvų Mini Belaidis Garsiakalbis Dual Motociklų Vairuotojams, Bass Stereo Garsas Bluetooth VTIN 5 Spalvų Mini Belaidis Garsiakalbis Dual Motociklų Vairuotojams, Bass Stereo Garsas Bluetooth VTIN 5 Spalvų Mini Belaidis Garsiakalbis Dual Motociklų Vairuotojams, Bass Stereo Garsas Bluetooth VTIN 5 Spalvų Mini Belaidis Garsiakalbis Dual Motociklų Vairuotojams, Bass Stereo Garsas Bluetooth

VTIN 5 Spalvų Mini Belaidis Garsiakalbis Dual Motociklų Vairuotojams, Bass Stereo Garsas Bluetooth "Garsiakalbis Nešiojamų Soundbox "iPhone"

€16.89 €15.20
Yra sandėlyje
w134162

Modelio Pavadinimas: Nešiojamą Belaidį Bluetooth Garsiakalbį Soundbox
Atsparus vandeniui: Taip
Dažnio Diapazonas: 20Hz-20KHz
Kanalai: 2 (2.0)
Paramos PROGRAMĄ: No
Komunikacijos: USB
Išėjimo Galia: 5W
Įmontuotas Mikrofonas: Taip
Balso kontrolė: No
Baterija: Taip
Suderinamumas: IPhone XS/XR/X/8/7/6, Huawei Mate 20 Pro", "Xiaomi " Samsung"
Belaidžio Spektrą: 33ft/10m
Funkcija: Bluetooth garsiakalbiai/ belaidžius garsiakalbius
Garsiakalbio Tipas: Nešiojamieji
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos: 1
Ekranas: No
Paramos Apt-x: No
Kulka 1 Punkte: paramos 3.5 mm AUX kabelis ir TF kortelę
Medžiaga: Plastikiniai
"Wi-Fi" Muzika: NĖRA
Kulka 3 Punkte: laisvų rankų skambinimas "bluetooth" garsiakalbis su mikrofonu
Pažangi Asmeninis Asistentas: NĖRA
Stilius: Deep bass garsiakalbis/nešiojamasis garsiakalbis
"Bluetooth" Versija: 4.0
Prekės Pavadinimas: Vtin
Tipas: Laisvų rankų skambinimas belaidžius garsiakalbius su mikrofonu
Kabineto Medžiaga: Plastikiniai
Parama Atminties Kortelės: Taip
Naudojimas: lauko garsiakalbį/stereo garsas, garsiakalbiai
Atkūrimo Funkcija: FLAC
Bullet 2 Punkte: paramos FM radijas ir du vairuotojai garsiakalbis
Garso Crossover: Visą Asortimentą
Maitinimo Šaltinis: Baterija
Modelio Numeris: Nešiojamą belaidį bluetooth garsiakalbį
Nuotolinio Valdymo Pultas: No
PMPO: 10W

  • VTIN 5 Spalvų Belaidis Garsiakalbis Dual Vairuotojai Stereo Garsas Bluetooth " Garsiakalbis Nešiojamų Soundbox Su Mic iPhone XS/XR/X/8/7/6

    "Bluetooth" Garsiakalbį Paramos FM Radijo Nešiojamasis Garsiakalbis Su 5 Žaidimo Režimai Aukščiausios HD Stereo Garso Subtilus Mygtukai ir Smūgio Absorbcijos Stovi Dizaino laisvų Rankų Skambinimas Su Mikrofonu

    Funkcijos Klavišą Aprašymas

    Dviejų Garsiakalbių dviguba Galia

    Radijo Funkcija

    Mažas Kūnas Didelės Apimties

    Laisvų rankų Skambučius HD Triukšmo Mažinimas

    10m Belaidžio "Bluetooth" ryšio Perdavimo

    Modelio Numeris VTIN "Bluetooth" Garsiakalbiais, "Bluetooth" Versija V4.0 atsparus Vandeniui?Atsparus vandeniui IPX4 integruotas Mikrofonas Taip Garsumo Valdymas Taip Grojimo Trukmė Iki 8 Valandų (Esant 70% Tūrio) Baterija Laiko Apie 3,5 Valandos Įkrovimo Įtampa: DC 5V/1A Tipo Nešiojamųjų garsiakalbių Belaidžio "bluetooth" ryšio Funkcija garsiakalbiai Stiliaus Vandeniui lauko garsiakalbių Tipas bluetooth garsiakalbių Naudojimą, nešiojamuosius garsiakalbio Funkcija Garsiakalbiai su mikrofonu Suderinama su iPhone XS/XR/X/8/7/6, Huawei Mate 10/P20/P20 Pro", " Xiaomi 8, Samsung ir kt.1 pastaba. 5V Įkroviklį Tik.Viršįtampio bus sugadinti baterija. 2. Prašome išsaugoti savo garsiakalbis įkrauta, kai mažas baterija pasiekti geresnių "Bluetooth" ryšį ir apsaugoti jūsų baterija. 3. IPX4 reitingų garsiakalbis gali atsispirti švelnūs vandens purslai ir splash, bet negali būti visiškai arba iš dalies panardinamus.

    1* "Bluetooth" Garsiakalbis 1*3,5 mm Audio Kabelis 1*Micro USB Įkrovimo Kabelis 1*Vartotojo Vadovą

    Mūsų privalumai 1. Facotry tiesioginių pardavimų, NĖRA platintojas; 2. Atidžiai patikrinkite prieš išsiuntimą iš; 3. Greitai reaguoti į jūsų klausimus Laivybos 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. 2. Užsakymai tvarkomi per 24-72 valandas mokėjimo tikrinimo. 3. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 4. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.Return 1. Pirkėjai turi susisiekti su mumis siųsti nekokybiškų daiktų atgal for exchange " per garantinį laikotarpį. 2. Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas, arba nėra normaliomis sąlygomis dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo įrengimo pirkėjo/naudotojo dalis. 3. Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo RMA išdavimo data.Visiems grąžinti produktus, klientai TURI susisiekti su mumis dėl grąžinimo adresą.Visais atvejais, pirkėjai moka laivybos mokesčius savo sąskaita grįžti į produktų keitimo ar grąžinimo.Mes bus būti atsakingi už pašto pakaitalas.Lėšos bus padaryta gavus grąžinamas daiktas.

    Shoping Pastaba Apie Mokėjimo>> 1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelės yra per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

    2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

    Apie Siuntos>> 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi 2-7 darbo dienas po apmokėjimo patikrinimą. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Dauguma nuotraukų išvardytų priima savo komanda, jie yra 100% realių nuotraukų. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgalį ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

    6. , Jei jums nereikia gauti savo daiktus per 30 dienų nuo jūsų pateiktas mokėjimo.prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra, kad mūsų klientai patenkinti.

    Apie Atsiliepimą>>

    Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mes tikimės, kad jūs galite susisiekti su mumis iš karto, jei esate nepatenkinti mūsų gaminius ar paslaugas.

    Žymos: b "bluetooth" garsiakalbis, kabelio soundbox, Soundbox, Garsiai Garsiakalbis, garsiakalbis, mini sunkvežimis garsiakalbis, radijo medienos, laimingas, žvakės, oro 1, dste iphone 5s baterija, boso vairuotojas garsiakalbis.

  • Atsiliepimai (1)

    • Aurigasj1991

      Battery does not last 5 minutes, I requested refund.

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai