LED 12X18W RGBWA UV 6in1 LED DJ Plauti Šviesos Etape Dmx Šviesos diodų (Led Par Šviesos 7X18WRGBW DJ šalis, Diskoteka Apšvietimas LED 12X18W RGBWA UV 6in1 LED DJ Plauti Šviesos Etape Dmx Šviesos diodų (Led Par Šviesos 7X18WRGBW DJ šalis, Diskoteka Apšvietimas LED 12X18W RGBWA UV 6in1 LED DJ Plauti Šviesos Etape Dmx Šviesos diodų (Led Par Šviesos 7X18WRGBW DJ šalis, Diskoteka Apšvietimas LED 12X18W RGBWA UV 6in1 LED DJ Plauti Šviesos Etape Dmx Šviesos diodų (Led Par Šviesos 7X18WRGBW DJ šalis, Diskoteka Apšvietimas LED 12X18W RGBWA UV 6in1 LED DJ Plauti Šviesos Etape Dmx Šviesos diodų (Led Par Šviesos 7X18WRGBW DJ šalis, Diskoteka Apšvietimas LED 12X18W RGBWA UV 6in1 LED DJ Plauti Šviesos Etape Dmx Šviesos diodų (Led Par Šviesos 7X18WRGBW DJ šalis, Diskoteka Apšvietimas

LED 12X18W RGBWA UV 6in1 LED DJ Plauti Šviesos Etape Dmx Šviesos diodų (Led Par Šviesos 7X18WRGBW DJ šalis, Diskoteka Apšvietimas

€33.51 €31.50
Yra sandėlyje
w134154

Elemento Tipas: Scenos Apšvietimas Poveikis
Modelio Numeris: T-H6
Programos: Adcanced built-in programas
Stand-Up: Dukart laikiklis jungas dvigubinamas kaip grindų stovas
Prekės Pavadinimas: HYULIGHTS
Padėties nustatymo funkcija: 4 paspauskite mygtuką " su 4 Skaitmeninis LED Ekranas
Sertifikavimo: ROHS
Elektroninių Tamsos: 0-100%
Įtampa: AC90V-275V 50/60Hz
Galia: 200W
Proga: Profesionaliojo Scenos ir DJ
Kanalai: 6/10channes
Vidinės Pakuotės Dydis: 28x23x11cm
Šviesos Šaltinis: rgbwa uv 6in1 18w
Objektyvo kampas: 15-45 laipsnių
Kilmės: KN(Kilmės)
Stilius: DMX Scenos Šviesos

  • Techniniai duomenys:

    DMX kanalų 6/10

    4 paspauskite mygtuką " su 4 Skaitmeninis LED Ekranas

    Elektroninių Tamsos: 0-100%

    DMX, Master/Slave, savarankiškas, Auto run, Garso įjungimas

    Spalva strobe poveikį ir greičio reguliavimas

    Sklandžiai RGBWA UV Spalvų Maišymo

    Dukart laikiklis jungas dvigubinamas kaip grindų stovas

    Įtampa:AC90V-260V 50/60Hz

    Galingumas:90W -220W Max

    Lempos:RGB 3IN1/RGBW 4IN1/RGBWA 5IN1/RGBWAUV 6IN1

    LED tarnavimo laikas:5-6 mln. valandų

    Spindulio kampas: 25/35/45 laipsnį, gali būti pasirinktas.Jei ne sakė, kai užsakymą, mes laivas su 45 laipsniu, nes 45 laipsnių turi geriausią poveikį plauti.

    mūsų LED Butas Par:

    1. Patvarus.Kokybės plastiko, gali atsistoti žmogus 90kg, jis yra patvarus ir lengvas.

    2. Lengva Naudoti.Šviesos svorio plonas dizainas ir dvigubo kojos leidžia nustatyti šiuos up-apšvietimo vėjas.

    3. Gera Kaina.Skirtumas spalvų kokybė ir ryškumas buvo dieną ir naktį.Šie LED Pars yra puikus dydžio ir labai šviesus,..

    4. Nešiojamų.Jis tinka visų rūšių efektyvumą.

    5. Greitai Setup.Jie yra lengva įdiegti ir atrodo labai profesionaliai.Tai idealiai tinka paprastas parodyti.

    6. Šviesus.Spalvų maišymas yra nepriekaištinga ir jie yra ryškiai!

    7. Naujas Dizainas ir Multi-funkcija.Eilė 4 santvaros susiduria minios arba ant galinės sienos, kaip iki-apšvietimas.Taip pat gali būti naudojamas kaip plovimo apšvietimas live juostose arba šeimai šalis ir bet koks kitas kambarys plauti.Norėčiau pasakyti, kad tai yra veiksminga iki 20 pėdų (daugiau nei pakankamai daugumoje vietų).

    8. Vertė už pinigus, Tai yra Pigus ir toks Didelis, kad pirkti.

    Spindulio kampas: 25/35/45 laipsnį, gali būti pasirinktas.Jei ne sakė, kai užsakymą, mes laivas su 45 laipsniu, nes 45 laipsnių turi geriausią poveikį plauti.

    Nuotraukose :

    d

    d

    Pakuotė:

    1 x Scenos Šviesos

    1x Maitinimo laidas

    1x Instrukcija

    1X Dvigubas laikiklis jungas dvigubinamas kaip grindų stovas ir du varžtai

    Spindulio kampas: 25/45 laipsnį, gali būti pasirinktas.Jei ne sakė, kai užsakymą, mes laivas su 45 laipsniu, nes 45 laipsnių turi geriausią poveikį plauti.

    Pristatymas :

    1. MES LAIVAS VISAME PASAULYJE.Visi užsakymai bus išsiųsti iš Guangzhou Kinijos.Vežėjas DHL:2-4 Dienas, UPSS:5-7 Dienas, UPSE:4-6 Dienas, "FEDEX": 5-7 dienas ir TNT, EMS, KINIJA POAT IR HONGKONG POST.

    2. Jei perkate kelis elementus, galite išsaugoti krovinių kiekvienam papildomų elementų.Jei perkate 12pcs ar daugiau ir tik tada reikia tik 1 vartotojo vadovas jums sutaupyti 11 vartotojo žinynas, galite sutaupyti$1 dėl Energijos Taupymo.

    3. Mes turime daug patirties, todėl mažesnės vertės sąskaitoje faktūroje turi lydėti prekes ir sumažinti muitų mokesčių būtų kreipiamas apie savo Importo.Mažesnės vertės sąskaitos faktūros bus klausimu, kaip DOVANA, jei jums nereikia "dovana", nedvejodami pasakyti.Jei turite sunkumų daro savo deklaraciją, ar jums reikia nuskaityti mažiau vertė puslapyje, pasakykite mums, mes už jus!

    4. Mes laivas www.automotoplius.lt adresas TIK, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.automotoplius.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

    5. Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų gamyklos į jūsų duris, jei paliksite IŠSAMŲ GYVENA ADRESAS SU GALIOJANČIU, KONTAKTINIO TELEFONO NUMERĮ, bet ten kažkada paketo gal nepavyko iš siuntimu, mes atkreipti dėmesį susisiekti su savo vietos pašto sistemos arba Muitinės gauti savo sklypo.

    6. Laivybos Laikas

    - Užsakymų šeštadienis-ketvirtadienis - gauti ANTRĄ DIENĄ PRISTATYMAS!

    - Užsakymų Penktadienis - Laivas Sekmadienį. -Jeigu norite ją grąžinti, arba norite pirkti kitus produktus pakeisti elementus, jums jau apmokėta, prašome pranešti mums artimiausiu metu.

    - Mes pasakyti jums sekimo numerį, antrąją dieną pristatymas.

    7. Jei prekes siunčia į Braziliją, prašome pateikti mums jūsų CPF numeris, ačiū iš anksto.

    8. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai pirkėjų atsakomybę.

    -Prašom patikrinti su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

    9. Prašome pranešė, kad už 110V/220V/240V produkto, kai užsakymą.Visi mūsų produktai yra AC110-240V.Jei jums reikia kitos specialios voltų, prašome susisiekti su mumis/prieš užsakymus.

    10. Prašome laikyti įstatymo projektą, laivybos, jeigu prekės yra sugadintos, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas.Visos prekės, kai laivybos gamyklos yra geros sąlygos, prašome kreiptis į vietos vežėjas, ir paprašyti kompensacijos per 3 dienas, gavus prekes iš vežėjo.

    11. Draudimas.Už didelės vertės prekes, prašome nusipirkti draudimo laivybos, jei norite.NEMOKAMAS PRISTATYMAS nėra įskaitant draudimo mokestis.Prašome susisiekti su mumis, jei reikia draudimo.Grąžinimas :

    1. Visus grąžina turi būti postmarked per 14 dienų nuo gavimo datos, patvirtino, pristatymo Vežėjas.

    Jei prekė yra pažeista, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas nuo pranešimo gavimo.

    2. Grąžinamosios išmokos, būtų galima per 30 dienų nuo pradinės datos gavimo elementus.Siunčiamo pašto siuntimo išlaidas, kad mes mokama jau ir krovinių siuntimo atgal, taip pat bus išskaičiuota iš bendros sumos.

    3. Prašome susisiekti su mumis prieš siunčiant atgal.

    4. Prašome susisiekti su mumis prieš jums įdėti ginčo ar norite dalies grąžinimo ar kompensacijos.Garantija :

    1. Visi produktai turės 2 metų garantija.Lempos nėra įtrauktas.Visos kitos atsarginės dalys bus nemokamai per garantinį laikotarpį, o krovinių vežimo bus kreipiamas pirkėjai.Po garantinio, mes suteikiame jums atsarginių dalių išlaidos, kainą ir jūs mokate krovinių.

    Žymos: gimtadienis, dmx led, pirtis marškinėliai, šalis žibintai, dj, kontrolės dmx, dj mikšeris, led, vadovas perkelti, popieriaus diskoteka.

  • Atsiliepimai (0)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai