Reguliuojamo Aukščio Grindų Stovas Vertikalus Sukasi Peleninė su Dangčiu už Liftas KTV Kambarį Vėjo Talpykla Stovi Peleninė Reguliuojamo Aukščio Grindų Stovas Vertikalus Sukasi Peleninė su Dangčiu už Liftas KTV Kambarį Vėjo Talpykla Stovi Peleninė Reguliuojamo Aukščio Grindų Stovas Vertikalus Sukasi Peleninė su Dangčiu už Liftas KTV Kambarį Vėjo Talpykla Stovi Peleninė Reguliuojamo Aukščio Grindų Stovas Vertikalus Sukasi Peleninė su Dangčiu už Liftas KTV Kambarį Vėjo Talpykla Stovi Peleninė Reguliuojamo Aukščio Grindų Stovas Vertikalus Sukasi Peleninė su Dangčiu už Liftas KTV Kambarį Vėjo Talpykla Stovi Peleninė Reguliuojamo Aukščio Grindų Stovas Vertikalus Sukasi Peleninė su Dangčiu už Liftas KTV Kambarį Vėjo Talpykla Stovi Peleninė

Reguliuojamo Aukščio Grindų Stovas Vertikalus Sukasi Peleninė su Dangčiu už Liftas KTV Kambarį Vėjo Talpykla Stovi Peleninė

€43.13 €29.76
Yra sandėlyje
w133463

Kilmės: KN(Kilmės)
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas: Dreamburgh

  • Savybės:

    * Aukštis reguliuojamas: 3 skirsniuose, reguliuojamo aukščio, labai tinka patenkinti skirtingus poreikius.

    * Mada ir saugos: unikalus chromuotas peleninę atrodo prabangus ir meno, ir gali būti visiškai integruotas su bet kokia apdaila; metalo pelenų viduje sumažina rusenantis.

    * Išimama peleninė: nuimamas viršus užtikrina paprastą valymą.Tiesiog nuimkite tuščią pelenų viduje peleninę ir išimkite pelenų likutis, tada jums bus rasti nieko, išskyrus švarus, elegantiškas peleninę.

    * Didesnis stabilumas: sunkesni bazė yra didesnis, kurios gali padidinti patalpų stabilumo, nesirūpindami peleninę kritimo arba pelenų praliejimas, ir laikydami vietos tvarkinga.

    Specifikacija:

    Pavadinimas: Grindys-stovi peleninė

    Medžiaga: ABS + nerūdijančio plieno

    Pagrindo skersmuo: 16,5 cm / 6.5 colių

    Bendras aukštis: 79.5 cm / colių 31.9

    Kabo plokštės skersmuo: 13cm / 5.12 colių

    Skersmuo viduryje mažas peleninė: 11,5 cm / 4.53 colių

    Aukštis viduryje mažas peleninė: 4cm / 1.6 colių

    Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

    Pakuotės Įskaičiuota:

    1 X Grindys-stovi peleninė

    Pastaba:

    1. Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

    2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.

    Žymos: pelenų dėklas, automobilių raudonmedis, kaukolė peleninė, "pasidaryk pats" kosmoso, kortelės mygtukas, honda purkštuvas, pelenų dėklas stovas, grindų lizdas, 5g scoop, nėra galvutės varžtas.

  • Atsiliepimai (2)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai