Kišeninis Apvalus Skydas Policijos SWAT Riaušių Skydas Apsaugos PC Shield Skaidrūs Kišeninis Apvalus Skydas Policijos SWAT Riaušių Skydas Apsaugos PC Shield Skaidrūs Kišeninis Apvalus Skydas Policijos SWAT Riaušių Skydas Apsaugos PC Shield Skaidrūs Kišeninis Apvalus Skydas Policijos SWAT Riaušių Skydas Apsaugos PC Shield Skaidrūs Kišeninis Apvalus Skydas Policijos SWAT Riaušių Skydas Apsaugos PC Shield Skaidrūs Kišeninis Apvalus Skydas Policijos SWAT Riaušių Skydas Apsaugos PC Shield Skaidrūs

Kišeninis Apvalus Skydas Policijos SWAT Riaušių Skydas Apsaugos PC Shield Skaidrūs "PASIDARYK pats" Cosplay

€42.21 €29.97
Yra sandėlyje
w133277

Kilmės: KN(Kilmės)
Modelio Numeris: apvalus skydas

  • Kišeninis Apvalus Skydas Policijos SWAT Riaušių Skydas Apsaugos PC Shield Skaidrūs "PASIDARYK pats" Cosplay

    Storis 3mm, 3.5 mm, 4mm, 6mm renkantis Išsamiai Dydžiai: Skersmuo 550mm x Storis 3mm Skersmuo 550mm x Storis 3,5 mm Skersmuo 550mm x Storis 4mm Diametras 500mm x Storis 6mm Medžiaga: Sustiprintas polikarbonatas atsparumas smūgiams: 147J kinetinės energijos poveikis atitinka standarto Punkcijos atsparumo: 20J kinetinės energijos punkcija atitinka standartinę pralaidumas: ≥80% Grip ryšio stipris: ≥500N Ryšio stiprumo raištį: ≥500N Produktai atitinka standarto reikalavimus GA422-2008 "Riot Skydas"

    Muitinės Pastabos: 1. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šių Muitų mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 2. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant. 3. Pagal mūsų patirtį, Muitinio patikrinimo sklypų atsitiktinai, apie 0,5-1% sklypų bus tikrinama ir gali būti imamas kai kurių tarifų.Apie Laivybos: 1. Prašome sąraše jūsų specialius pageidavimus (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) į PASTABĄ, kai jūs atlikti mokėjimą.Visi daiktai bus išsiųsti per 1-7 darbo dienas, gavus apmokėjimą. 2. Pristatymo laikas grindžiamas skirtingų šalių ir regionų visame pasaulyje.Grįžti & Keistis: 1. Jei mes išsiųsti negerai stiliaus ar kitokios spalvos, mes galime grąžinti jums pinigų ar reship.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami. 2. Jeigu prekės negali patenkinti jūsų poreikius, taip pat galime priimti jūsų grąža.Kurjerių paslaugos, krovinių turėtų būti sumoka pirkėjas.

    Grįžti Pastabos: 1. Jei jums reikia kai kurių prekių, grąžinami, prašome būti tikri, kad grįžti prekės ir reikmenys nepažeisti. 2. Jums reikia imtis visų reikalingų logistikos išlaidas grįžta.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę. 3. Mes pareiškiame, siuntinių, kaip dovana, ne mažą vertę, kad būtų išvengta problemų muitinėje.Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų (pardavėjo) atgalinis adresas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu. 4. Jei prekės yra pažeista tranzitu, prašome visus dokumentus ir pakuočių ir susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo ir grąžinimo instrukcijos.Pardavėjas Pažadą: 1. Mes garantuojame, kad prekės buvo taikomi griežti kokybės patikrinimus, siekiant užtikrinti, kad prekės gausite geros kokybės.Visos prekės yra profesionaliai supakuoti su labai rūpestingai, siekiant užtikrinti saugų pristatymą. 2. Jei yra produkto kokybė, arba jų dalys, neišsami taip ilgai, kaip jūs galite pateikti atitinkamus aiškinamasis medžiagų, mes suteikti jums su grąžinimo paslaugą. 3. Prašome susisiekti su mumis pirmą, jei jūs patenkinti bet problema, kai naudojant mūsų gaminius, prieš palikdami NEIGIAMĄ atsiliepimą, Tik Bendravimas gali išspręsti problemą, o ne Neigiamus atsiliepimus!Ačiū Už jūsų bendradarbiavimą iš anksto!Jūs galite susisiekti su manimi, jei turite bet kokių klausimų.Mūsų Verslo Valandų(Pekinas): 8:00A.M.-6:30P.M.Mon-Sat Ačiū!Malonaus Apsipirkimo!

    Žymos: mc pleistras, cerradura seguridad, ASS, bdsm žaislas, stabdžių riaušių skydas, kaukė sexi, kalendorius gamtos, audinio rda, stabdžių riot", arduino leonardo skydas.

  • Atsiliepimai (3)

    Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai